hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

347 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.876 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

de meest kritische beoordeling

15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CH
Charly H.
Erpe-Mere
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
MARIA v.
IDEGEM
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
IM
Ivan M.
Ekeren
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling vorige week woensdag gedaan en ik heb nog steeds geen bericht of? mijn bestelling al aangekomen is in de winkel in torhout😏 Vorig weekend was een lang weekend, ok. Maar we zijn intussen al meer dan 2 werkdagen verder, niet?
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lange levertijd

Ik heb na een week mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is nog altijd niet toegekomen in de winkel
Beoordeling melden
ED
Evelien D.
Zaamslag
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een week na bestelling en nog niets ontvangen...
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Bij een online bestelling had ik enkele bh's die mij te klein waren. Je hebt veel mogelijkheden om ze te retouren, zowel via de post als in het filiaal. Ik ben heel snel, duidelijk en goed geholpen geweest in Maasmechelen. De te kleine kunnen vervangen voor een grotere maat. Je hoeft je alvast geen zorgen te maken over retours en omruilen
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten en makkelijk shoppen

Ik bestel regelmatig via de site producten en als ik niet zeker ben, ga ik altijd naar de winkel om even te passen. Nu ik mijn maat weet is het heel gemakkellijk voor mij om dit allemaal online te doen en dan laat ik het gratis bezorgen in de winkel voor dit dan na mijn werk op te halen. Altijd fijne en goede service en heel vriendelijk
Beoordeling melden
CV
Chris V.
LEUVEN
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

BH

Ik heb online BH besteld, snelle levering en past perfect
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben in de winkel het pakje gaan afhalen het ging vlot
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies in winkel shoppingcenter wijnegem
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden, alles is correct verlopen
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopsters zijn heel behulpzaam
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering - mooie spullen
Beoordeling melden