Certificaat voor america-today.com

No. XDE0E81BC47D175ADFD3031BB49360A90
 

Geldig vanaf
06-07-2017
Geldig tot
05-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor america-today.com



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 101 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft america-today.com al 446 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Een super mooie en kwaliteitsvolle regenjas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Hello,
I still didn't get the jacket I ordered 2 weeks ago. So I only can give you a very bad score because you let me pay and order and you don't send me the product. Thats really bad
2.00
Matig

america-today.com antwoordt: 18-11-2019
Thank you for your feedback. We will contact you by e-mail immediately about this case. I'm sorry for any inconvenience. Kind regards, Claudia, Customer Service

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Levering niet ontvangen. Volgens jullie info werd door B-post aangegeven dat de zending door bestemmeling werd geweigerd. De zending werd me nooit aangeboden. Volgens track en trace is de zending blijven steken in verdeelcentrum van DHL?? Hopelijk krijg ik snel mijn centen terug.
1.00
Slecht

america-today.com antwoordt: 18-11-2019
Dank voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de zending is geweigerd. We laten dit direct uitzoeken bij onze postbezorger en nemen contact met jou hierover op per e-mail. Onze excuses voor het ongemak Met vriendelijke groet, Claudia, Customer Service

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
12-11-2019
Meer dan een week geleden bestelde ik artikelen bij jullie...
Ik krijg nu een mail om jullie en jullie producten te beoordelen en ik heb de producten nog niet eens ontvangen.
Kunnen jullie dit even controleren?
Bestelnummer 1010653222
1.00
Slecht

america-today.com antwoordt: 13-11-2019
Dank voor je feedback Wat vervelend om te horen dat het niet lekker is gelopen met de bezorging van jouw bestelling. Wij nemen hier direct contact met jou over op per e-mail. Onze excuses voor het ongemak Met vriendelijke groet, Claudia, Customer Service

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
10-11-2019
De melding waar het pakket zich bevond moesten we zelf navragen. Er was geen actie vanuit America Today naar de koper toe over enige problemen ivm niet afleverbaarheid van het pakket.
3.00
Redelijk

america-today.com antwoordt: 11-11-2019
Dank voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat jij geen melding hebt ontvangen waar jouw pakket is afgeleverd. Onze excuses hiervoor We zullen deze feedback ook direct terugkoppelen naar onze postbezorger om dit in de toekomst te verbeteren. Ben jij inmiddels in het bezit van jouw pakket? We horen het graag van je. Met vriendelijke groet, Claudia, Customer Service.

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
04-11-2019
't was allemaal ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
04-11-2019
Prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
23-10-2019
31-10-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
28-10-2019
Mooi op tijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
27-10-2019
Ok tres ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Excellent service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
21-10-2019
Super en alles uiterst snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Snelle verzending, goed ingepakt, kleur van jas zoals op foto. De jas die ik besteld heb is volledig waterdicht, ben er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Ik wacht nog op de retourmelding dus mss moet ik nog afwachten met mijn beoordeling over service
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Alle boftes waargemaakt: levering, kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Heel tevreden van de service en producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
Steeds zeer tevreden over jullie aanbod, very trendy maar niet schreeuwerig...en prijs/kwaliteitsverhouding onklopbaar. Ik koop zowel in Wijnegem Shoppingcenter als on-line...altijd supervriendelijke mensen daar...ben daarom een blije klant...doe zo verder...een dikke pluim en een vette 10 op 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
Product is zoals het beschreven is. Correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
05-10-2019
Een hele snelle levering van producten die qualitatif zeer goed zijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
04-10-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
TOP--
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
01-10-2019
Spijtig dat er producten kunnen besteld worden die niet meer beschikbaar zijn na het plaatsen en betalen van bestelling pas bericht worden hierover :(
4.00
Goed

america-today.com antwoordt: 08-10-2019
Dank voor je feedback Dit is inderdaad ontzettend jammer en wegens een drukke periode komt dit helaas vaker voor. We werken er hard aan om dit in de toekomst te optimaliseren. Sorry voor het ongemak Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop of in een van onze stores. Met vriendelijke groet, Claudia, Customer Service

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
25-09-2019
Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
19-09-2019
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Snelle levering, goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Goede service Correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
15-09-2019
Alles was perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
30-08-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
retourneren gaat zonder problemen, heel snelle verwerking
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
24-08-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
24-08-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
ferm artikel voor een goede prijs, snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
12-08-2019
Alles is zeer vlot verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
10-08-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
08-08-2019
Nog nooit problemen gehad met America today. Altijd goede service. Heb zelfs een shirtje kunnen retourneren zonder probleem omdat de naden loskwamen tijdens het dragen
5.00
Uitstekend

america-today.com

america-today.com werd op 06-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Tollaan 7 bus a
1932 Zaventem
België
service@america-today.com
america-today.com
Winkel-exploitant
AT B.V.
Diemermere 1
1112TA Diemen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Nina van Lith
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met america-today.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.