stateofart.be- Logo - Beoordelingen

stateofart.be
Beoordelingen:

1.133 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.515 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie kwaliteit. Jammer dat een maar niet altijd een maat is. Ik heb zelf nogal een grote maat (44) en had eindelijk een broek gevonden die me enorm goed past. Heb er nu reeds 3 dezelfde van die maat in mijn bezit. Dacht in dezelfde maat nog andere broeken te kopen, inclusief een vierde van die ik had. Alle 4 te klein. Wel meer dan 10cm verschil als je ze op elkaar legt. Jammer dat er zulke grote maatverschillen zijn binnen hetzelfde model broek.

Meest relevante negatieve beoordeling

3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koos een mooie trui met rolkraag en een gevlochten figuur. Hij is gemaakt van wol en acryl beide vezels die bedoeld zijn om ons warmt te houden. De weving is echter tussen de vlechten nogal dun en ik voel mijn lichaamswarmte wegvloeien. Dus neem in uw keuze menu ook dit aspect op. Ik durf niet meer te kopen. Online kan ik wel terugsturen maar dan heb ik nog niet wat nodig is, en in een warme winkel voel je dat niet. Ik heb een goedkopere fleese met kap en die houdt wel de lichaamswarmte vast. Ik vraag me echt af wie U als klant voor ogen hebt? Mannen dik en dun ? Ja. Modegevoelige mensen ? Ja. Maar de geschiktheid voor het doel ? Niet voldoende. Verder zou het fijn zijn dat je de producten in EU of aangrenzend haalt, zodat je snel kan inspelen op veranderingen. We begonnen met een zachte herft maar de winter belooft zeer koud te worden. Het is al de tweede keer dat SoA me ontgoocheld na enkele aankopen die wel goed waren. Deze en vorige zomer geen korte broeken met een rek of met slechts 1 knop om te sluiten. Na de designer moet een technieker komen om een ontwerp te beoordelen op zijn functie. Dat is onvoldoende zicht- en voelbaar.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
STEEDS ZEER MOOIE KLEDIJ EN DE MATEN STEMMEN OVEREEN MET MIJNLICHAAM. VIND BIJ STATE OF ART STEEDS DE GEPASTE KLEDIJ VOOR MIJ !
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
30 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat onze collecties u zo aanspreken en dat u vaak slaagt voor een nieuwe aankoop. Wij wensen u veel plezier met deze aankoop.
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, netjes verpakt, duidelijke communicatie ivm levering via track en trace. Geleverd op aangekondigde datum.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De artikelen zijn snel geleverd en de maat klopte precies. Zijn zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
30 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering snel heeft plaats gevonden en dat u tevreden bent over het artikel. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Makkelijke betaling. Track & Trace Zeer goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
11 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Bestelling werd correct geleverd. Snelle levering Alles mooi verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
3 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u de bestelling in goede orde heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteitsvol product. Zending goed verpakt, en op tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
3 jun 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en de snelheid van de levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tip top

Alles volgens verwachting. Prijs/kwaliteit/levering. Aanrader
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle verzending en ook alle communicatie was in orde!
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u de communicatie als prettig hebt ervaren en uw bestelling snel geleverd is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
LD
Luc D.
Ardooie
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vest.

Vlotte levering en afhandeling. Product zoals beschreven.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteitsvolle kleding, goede pasvorm, snelle levering
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles korrekt in orde, maat, kleur en stipte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
5 jun 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer rap geleverd goed aangekomen. Produkt in orde
Beoordeling melden
CD
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correct en vlug en heel netjes verpakt.dank u.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
3 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u uw bestelling netjes heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

State of Art Le Mans

Polo voldoet perfect aan de verwachtingen
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
28 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Leuk om te horen dat u tevreden bent over de Le Mans polo. Wij wensen u er veel plezier mee.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke pasvorm, prima kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat de pasvorm van het bestelde artikel goed is en de kwaliteit goed is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en vriendelijke service
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
5 jun 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u onze service als prettig hebt ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Opvolging was snel en correct
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kledij, vlotte service.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte bestelling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
stipte en correcte levering
Beoordeling melden