stateofart.be
Beoordelingen:

918 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.174 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als fors manspersoon, bestel ik sinds jaar en dag 4XL blazers en die zaten perfect. Niet deze keer, de bestelde 4XL blazer was echt veel te groot.StOfA maakt hier geen probleem over en stuurt prompt een 3XL vervangingdsexemplaar. Top!

de meest kritische beoordeling

3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koos een mooie trui met rolkraag en een gevlochten figuur. Hij is gemaakt van wol en acryl beide vezels die bedoeld zijn om ons warmt te houden. De weving is echter tussen de vlechten nogal dun en ik voel mijn lichaamswarmte wegvloeien. Dus neem in uw keuze menu ook dit aspect op. Ik durf niet meer te kopen. Online kan ik wel terugsturen maar dan heb ik nog niet wat nodig is, en in een warme winkel voel je dat niet. Ik heb een goedkopere fleese met kap en die houdt wel de lichaamswarmte vast. Ik vraag me echt af wie U als klant voor ogen hebt? Mannen dik en dun ? Ja. Modegevoelige mensen ? Ja. Maar de geschiktheid voor het doel ? Niet voldoende. Verder zou het fijn zijn dat je de producten in EU of aangrenzend haalt, zodat je snel kan inspelen op veranderingen. We begonnen met een zachte herft maar de winter belooft zeer koud te worden. Het is al de tweede keer dat SoA me ontgoocheld na enkele aankopen die wel goed waren. Deze en vorige zomer geen korte broeken met een rek of met slechts 1 knop om te sluiten. Na de designer moet een technieker komen om een ontwerp te beoordelen op zijn functie. Dat is onvoldoende zicht- en voelbaar.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LV
Luc V.
Evergem
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke flow

Duidelijk van bestelling tot en met de betaling. Enkel leveringstermijn zou beter kunnen aangegeven worden... waarom kan ik niet kiezen om het bv volgende week dinsdag te laten leveren ? Nu kreeg ik de melding dat het 3-5 (?) dagen zou duren voor levering (en het was slechts 3 dagen), en voor mij maakte het nu ook niet veel uit, maar voor iemand die gaat werken is dat toch moeilijker... Dus laat het bestellingsmoment eventueel ook kiezen (min 5 dagen dus).
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u het gebruikersgemak van onze website als prettig ervaart. Fijn dat u ook de verbeterpunten met ons deelt, wij zullen dit meenemen ter verbetering van onze processen.
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

OK

Min : 3 afzonderlijke leveringen . Besteld 29/01 , laatste pakket geleverd ZATerdag 03/02. Dus 2 dagen later dan opgegeven. Plus : Kwaliteit van de kledij volledig naar wens . En goede laatste solden prijs korting.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De manier van korting geven is niet altijd leuk om te ervaren . Nu na de solden periode blijken de broeken even duur te zijn dan tijdens de solden. Voelt een beetje als bedrieglijk en bedot als vaste klant.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
beste ik heb al verschillende malen een bestelling bij jullie gedaan en ik ben zeer tevreden over de artikelen en de kwallietijd en de levering is ook altijd corect doe zo verder mvg patriek
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
verkoper kent zijn artikelen, is heel goed op de hoogte van wat hij verkoopt, wat in de winkel aanwezig is, behulpzaam, in het aanprijzen van artikelen, uitleg geven,...
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega in de winkel. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was snel en correct. Wel jammer dat ik een stuk wel kon bestellen en betalen, maar dat dit later niet leverbaar bleek te zijn.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
beste ik ben heel tevreden over jullie artikelen en kwalieteit ik ben al enkele jaren klant bij jullie. doe zo verder mvg patriek
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
6 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag een volgende keer terug.
RV
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Koop al men hemden bij State of Art, zitten perfect en zijn van goede kwaliteit. Doch vind dat er de laatste tijd minder keuze is.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze overhemden. Wij zullen uw bevindingen wat betreft de keuze mogelijkheden doorgeven aan onze afdeling styling/inkoop. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds tevreden , alles wordt netjes afgehandeld , netjes verpakt , tijdig geleverd , prima communicatie , top webshop !
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Nog geen enkele keer problemen gehad met de bestelling is dan ook superhandig om online te bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat alles naar wens is en prima verloopt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ook gtote maten allee blezers maat 60 iet tr vinden vroeger wel heb er een paar gekocht
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie na aankoop, snelle en correcte levering. Altijd kwalitatieve producten
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de levering en kwaliteit van onze artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een klein foutje bij het inpakken, maar is gelukkig opgelost met even te strijken.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Super vriendelijke ontvangst en bediening! Omwisseling aankoop zonder problemen!!
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega's. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteitsvolle kleding. Gemakkelijk te bestellen en snelle vlotte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelde artikelen en dat dit vlot is geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
JV
johan v.
belgien
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals steeds een goede kwaliteit aan een betaalbare prijs en snel thuis geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen en de snelheid van de levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte en vlugge afhandeling van een verkeerde online aankoop, via de winkel
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat alles correct is opgelost. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
past perfect kleur viel wat tegen. komt niet helemaal overeen met de foto
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Verzorgde levering alles inorde en vriendelijk personeel in de winkel 👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte service, maar geen 100 % scheerwol pulls ter beschikking.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze service als prettig ervaart. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.