stateofart.be/nlReviews

: 1.094Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
stateofart.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stateofart.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
stateofart.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stateofart.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor stateofart.be/nl

422 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.094 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 jul. 2022
mijn bestelling ik gedaan heb , was heel in orde niets op aan te merken ! ik heb iets ingevuld vooraf , dat ik een korting ging hebben , eigenlijk weet ik niet meer juist hoe en wat , omdat ik me online aanmelde !! ga hem nu niet om die 40% procent korting! daar ik er niets meer over hoor ?? wat betreft de levering daar heb ik wel wat op te merken , is niet de eerste keer ik iets online koopt , dat niet vn kleren ! donderdag of vrijdag ? heb ik besteld , de firma die ging leveren , zou de zaterdag leveren , vooreerst heb ik geen datum geeist vn levering , of vn snel snel , ja altijd leuk het zo is , voor lort te maken , de dag van levering is driemaal veranderd , toch niet leuk , wat de reden ook is , met thuislevering en je moet thuis zijn , moet ik me ook telkens gaan aanpassen , heb ook wel eens een planning ! beter dan dat ze vn de eerste maal een dag doorgeven of steeds te gaan veranderen ! de aflevering ligt wel niet in jullie handen , weet ik ! bpost dat ook niet helemaal correct in hun doen , de persoon die het afleverde was heel vriendelijk
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 jan. 2022
Voor de eerste maal was ik teleurgesteld in de levering van mijn bestelling. De verpakking was los en deels open en gaf een zeer slordige indruk, slechte en goedkope kwaliteit van verpakking.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor stateofart.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Zoals steeds supersnel en helemaal in orde geleverd. De inhoud van het pakje voldeed helemaal aan de verwachtingen. Uitstekende kwaliteit en mooi !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Alles okidoki.wat beter kan is de informatie wie wat levert. Oorspronkelijk DHL,is geleverd door Bpost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Het is mijn favoriete kledingmerk, het is topkwaliteit en modieus voor elke leeftijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
een heel goede service voor de afhandeling van de retour .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Heel goede kwaliteit en modern, mooi design
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Correct en vlot Volgens verwachtingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
De bestelling op 4/11/2022 en de zending zou op 9/11/2022 geleverd worden en ik heb op 11/11/2022 nog niets ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be/nl
15 nov. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Heeft u al contact gezocht met onze collega's van de klantenservice? Zij helpen u graag verder! Onze excuses voor het ongemak!
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022 
Duidelijke website met gedetailleerde informatie. Snelle en verzorgde levering met nodige en duidelijke instructies om goederen terug te sturen.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be/nl
31 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Mooie producten aan toegankelijke prijzen. De leveringstermijnen zouden af en toe iets korter mogen zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be/nl
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij stellen het op prijs dat u de moeite hebt genomen uw ervaring met ons te delen. De genoemde punten zullen wij meenemen in het verbeteren van onze dienstverlening. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Vlotte levering. Product precies zoals wij het hadden verwacht.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be/nl
31 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent met de levering en de bestelde artikelen. Wij wensen u er veel plezier van!
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022 
Snelle en correcte levering van uitstekend materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022 
Snelle service, uitstekende kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Zeer vlot, zeer snel, en correct.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.be/nl
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en producten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022 
van Luc V.
Perfecte services
Beoordeling melden