otto-office.com/bn
Beoordelingen:

159 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden591 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
otto-office.com/bn voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product goed ontvangen en voldoet perfect aan de verwachtingen. Enige puntje waar ik een opmerking bij heb is de wat "vreemde" wijze van levering. Eerst krijg ik via de pakjesdienst (dpd) een doos aan waarin echter enkel een bestelbon, zonder goederen. 2 dagen wordt dan door de regulaire postbode mijn eigenlijke pakje bezorgt, beetje verwarrend allemaal ...

de meest kritische beoordeling

9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder vreemde webshop. Aanmaak account en opvolging van je bestelling verloopt verwarrend. Account aangemaakt .. maar bestelling niet op te volgen tot ik een klantnummer heb ... dat op de factuur staat die met de bestelling wordt meegeleverd. Levering hoofdonderdeel kwam uit Duitsland, goed op tijd. Dezelfde dag, maar later werd met andere pakjesdienst een gigantische kartonnen kortingbon geleverd in een grotere kartonnen verpakking. Nogal verspillend.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte afspraken doch slechts 3/5 wegens beschadigen van het bestelde papier. Is reeds de 2e maal dat dit gebeurd !
Beoordeling melden
Antwoord van otto-office.com/bn
15 feb 2024
Bedankt voor uw feedback. Gelieve contact op te nemen met onze klantendienst. Stuur gerust foto's van de beschadiging. Onze klantendienst zal u verderhelpen.
HA
Hotel ABBEY A.
Grimbergen
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Topservice zoals in Hotel - Restaurant ABBEY te Grimbergen

Topservice, net zoals bij ons in Hotel - Restaurant Vergaderzalen ABBEY te Grimbergen!
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
geen leveren van het pakket en geen nota ontvangen van DPD
Beoordeling melden
Antwoord van otto-office.com/bn
9 feb 2024
We zien dat de zending op 08/02 geleverd werd om 11u05. Mocht u toch niets ontvangen hebben, gelieve dan contact op te nemen met onze klantendienst.
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles snel geleverd volgens afspraak
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Stipte en correcte levering
Beoordeling melden
DS
Dirk S.
Berlare
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel en goed service
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van otto-office.com/bn
6 dagen geleden
Aan privé personen wordt gevraagd om op voorhand te betalen. Zodra uw betaling binnenkomt, vertrekt uw bestelling.
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling komt in enkele deelleveringen en wordt ook per deellevering gefactureerd ... Ik had ook wc-papier besteld, hetzelfde als altijd, en je ziet die rolletjes iedere keer iets smaller en minder dik worden hoewel de beschrijving nog steeds 3-lagen en 250 vel blijft ...
Beoordeling melden
Antwoord van otto-office.com/bn
23 jan 2024
Bedankt voor uw feedback. Wanneer artikels met verschillende levertijden besteld worden, worden ze op verschillende momenten opgestuurd, geleverd en gefactureerd. Samen factureren is dan spijtig genoeg niet mogelijk. U kunt de levertijden terugvinden op de website. Spijtig genoeg kunnen we ook bij artikels met dezelfde levertijd niet garanderen dat ze altijd op hetzelfde tijdstip aankomen doordat ze soms vertrekken uit verschillende magazijnen. Er zijn geen wijzigingen aan het wc-papier gekend. We zien dat u hetzelfde artikel ook bestelde in 2021 en 2020. Aarzel niet om onze helpdesk foto’s te mailen.
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
al meer dan 10 jaar klant en uiterst blij met de prijs/kwaliteit en snelle levertijden.
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top prijzen, brede catalogus, snelle levering, heldere communicatie.
Beoordeling melden
SH
Sonja H.
Neeroeteren
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd kleine attentie in de doos !!! Superleuk!
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De prijzen van de cartridges zijn redelijk hoog vind ik.
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig bestelproces, correcte en volledige levering.
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte snelle levering aan scherpe prijs
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten
Beoordeling melden