otto-office.com/bnReviews

: 334Goed

4,31

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

191 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

334 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mrt. 2022
Snelle levering, prima prijzen, groot assortiment, degelijke kwaliteit. Alleen laat de koerierdienst flinke steken vallen (plaatste dozen papier aan de deur in de regen!) maar Otto Office loste dat snel en correct op.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 dec. 2021
Mijn glazen whiteboard kwam in 1000 stukjes aan- heb de verpakking niet eens open moeten doen om te zien dat het kapot was-glas viel uit de doos. Er stond ook nergens op de doos- fragiel of breekbaar zodat de mensen van de post zachtjes mee om zouden gaan. Heb direct OTT gebeld en een retour georganiseerd om het op te halen. Ik wacht op de aangepaste creditnota eer ik betaal- want ik heb geen nieuwe in de plaats nodig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Zoals gewoonlijk supersnel geleverd, helemaal in orde, bedankt voor de goeie service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Steeds snelle en correcte levering. Ook facturen komen overeen met de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Breed assortiment. Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Goeie prijzen, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Bijzonder snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
SNEL EN CORRECTE SERVICE
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Altijd alles in orde :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Prijs en aanbod
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snel geholpen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden