Travelbags.be
Beoordelingen:

828 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.311 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 aug. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Travelbags.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Travelbags. Allereerst was de levering ontzettend snel en correct. Mijn bestelling werd binnen de beloofde tijd bezorgd, wat erg fijn was. Daarnaast was het pakket degelijk verpakt, waardoor mijn producten in uitstekende staat aankwamen. Wat ik vooral waardeerde, was de goede communicatie van Travelbags. Ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, inclusief de verzendinformatie. Het was prettig om te weten waar mijn pakket zich bevond en wanneer ik het kon verwachten. Als ik vragen had, reageerde de klantenservice snel en behulpzaam. Al met al kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met Travelbags. De snelle en correcte levering, degelijke verpakking en goede communicatie hebben mijn ervaring positief beïnvloed. Ik zal zeker weer bij Travelbags bestellen en raad het aan aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte service. Dankjewel, Travelbags!

de meest kritische beoordeling

9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot heden mocht ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik kreeg melding dat dit dinsdag 9 februari zou gebeuren. Ik heb woensdag 3 februari besteld. Vermeld stond dat leveringstermijn 1 à 2 dagen zou zijn en dit zowel voor het gewone als het gepersonaliseerde product. Ik bestel het gepersonaliseerde product en hoopte het vandaag maandag 8 januari te kunnen afgeven aan de jarige. Indien ik had geweten dat de leveringstermijn niet kon gerespecteerd worden zou ik het product in een winkel gekocht hebben.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Travelbags.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
DP
Dirk P.
Belgiën
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Een echte aanrader

Product voldeed volledig aan de verwachtingen en ook aan de omschrijving zoals beschreven op de site. Informatie over de verzending was ook steeds accuraat. Beter doen kan moeilijk.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede keuze

Voor de derde keer al online gekocht. Telkens zeer tevreden van aankoop tot levering. Bij vragen antwoorden ze me de dag zelf nog. Aan te bevelen
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goede kwaliteit materiaal. Goede prijs kwaliteit Mogelijkheid om extra uitleg te geven over de levering.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel tevreden van de tas. Mijn pakket kwam aan na twee dagen in een stevige doos en de tas was goed beschermd.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ook een snelle levering en de informatie over het product en levering is goed.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering ben zeer tevreden met de tas/koffer goede kwaliteit zeer goede indeling van vakken.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site met duidelijke technische specificaties .Snelle service . Aflevering zoals afgesproken.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, zorgvuldig verpakt, duidelijke opvolging bestelling via mail
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie tas, super snelle levering! Heel tevreden, Dankjewel
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

snelle levering met zorg ingepakt prima…

snelle levering met zorg ingepakt prima communicatie ook
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan de beschrijving !! Tevreden (:
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, goede site en degelijk product.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles top!

Snelle en nette levering, interessante prijzen
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen opmerkingen, alles was prima 👍
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering zoals beloofd.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze , snelle en correcte levering
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Mooie jas. Heel tevreden.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service, juiste kleur en grootte
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer netjes aangekomen en redelijk snel
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden