Travelbags.be- Logo - Beoordelingen

Travelbags.be
Beoordelingen:

927 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.653 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Travelbags. Allereerst was de levering ontzettend snel en correct. Mijn bestelling werd binnen de beloofde tijd bezorgd, wat erg fijn was. Daarnaast was het pakket degelijk verpakt, waardoor mijn producten in uitstekende staat aankwamen. Wat ik vooral waardeerde, was de goede communicatie van Travelbags. Ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, inclusief de verzendinformatie. Het was prettig om te weten waar mijn pakket zich bevond en wanneer ik het kon verwachten. Als ik vragen had, reageerde de klantenservice snel en behulpzaam. Al met al kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met Travelbags. De snelle en correcte levering, degelijke verpakking en goede communicatie hebben mijn ervaring positief beïnvloed. Ik zal zeker weer bij Travelbags bestellen en raad het aan aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte service. Dankjewel, Travelbags!

Meest relevante negatieve beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot heden mocht ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik kreeg melding dat dit dinsdag 9 februari zou gebeuren. Ik heb woensdag 3 februari besteld. Vermeld stond dat leveringstermijn 1 à 2 dagen zou zijn en dit zowel voor het gewone als het gepersonaliseerde product. Ik bestel het gepersonaliseerde product en hoopte het vandaag maandag 8 januari te kunnen afgeven aan de jarige. Indien ik had geweten dat de leveringstermijn niet kon gerespecteerd worden zou ik het product in een winkel gekocht hebben.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Travelbags.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na een paar jaar gereisd te hebben met een koffer van travelite en een oude koffer, hebben we nog een exemplaar van travelite aangeschaft omdat we zeer tevreden zijn. Snelle levering, heel licht, expandable, inbegrepen slot, heel stevig en mooi bovendien. Wat wil een mens nog meer?
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Grote comfortabele en zeer degelijke reistas Heel handig in het opbergen in de auto Harde koffers zorgen namelijk voor veel plaatsverlies Mooi afgewerkt genoeg wieltjes eronder dus makkelijk te verplaatsen Ook heel wat extra plaatsen zijvakken
Beoordeling melden
BV
Berlinde V.
Sint-Gillis-Waas
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

De handtassen. Ben Zeer blij mee.ik had een beige in de…

Zeer blij mee.ik had een beige in de schoenwinkel gekocht.was €6 duurder.had een bruine en een zwarte besteld. Gho zeer blij mee.ik houd jullie site in de gaten.handtassen kan een vrouw nooit te veel hebben 😉 jullie verdienen een 10
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prijs kwaliteit een toptas.

Deze tas is echt wel voldoende ruim voor een weekendje weg. Degelijke stof en ritsen. Aan de zijkant een vak apart voor de schoenen wat ik bijzonder aangenaam vind. Vooraan ook opbergruimte voor kleiner gerief. Mooie kleur.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben zeer tevreden met mijn aankoop het is om aan iemand als geschenk te geven heb er zelf een al vele jaartjes nooit meer zoeken naar een kaart in portemonnee
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Travelbags geeft snelle en correcte informatie over je bestelling. Vlekkeloze levering en vlotte retourbehandeling.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Grote keuze aan reiskoffers en -tassen. Vlotte bestelling en levering. Producten worden goed beschreven.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

ja

Snelle bezorging, correct geleverd. Niet veel speciaals over te zeggen, het ging zoals het hoort.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, de reistas ziet er degelijk en praktisch uit. We moeten ze wel nog uittesten.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ziet er goed uit

Goede en vlotte levering. Hebben het nog niet gebruikt dus kunnen nog niet goed beoordelen.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over kwaliteit van al mijn shopbags en travelbags. Mooie en goede afwerking
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit. Net de maat wat ik zocht. Stevige ritssluiting en makkelijke wieltjes.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle en vlotte levering, mooie reiskoffer, was afgeprijsd wat een meevaller was.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede kwaliteit en realistische omschrijving van de laptoptas
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

top produkt

produkt op tijd geleverd en goed ingepakt. top produkt. Klein,handig en veilig
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie. Goede producten voor een goede prijs.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte afhandeling van een retour, eerlijk naar de klant toe.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit voor mooie prijs!

Kwalitatief hoog product aan scherpe prijs! Snelle levering!
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke beschrijving, correcte prijs en snelle levering
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dé juiste service

Duidelijke site, goede product beschrijving, snel geleerd
Beoordeling melden