Biosolutions.bio
Beoordelingen:

490 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden681 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 jan. 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Biosolutions.bio voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Technisch gezien is alles prima. De resultaten blijven niet uit dus dank hiervoor. Op de advertentie op de website beloofde U een korting van 10% op de te plaatsen bestelbon.Deze kon ik echter niet invullen op de bon.Ik moeste dus de volledige som overschrijven.Ik vermeldde echter de vraag naar deze 10%.Tot op heden kreeg ik echter geen kredietnota.Hoe kan dit verder verwerkt worden? Graag berichtje aub.Grt Willy van Dyck

de meest kritische beoordeling

10 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een andere afleveraar contracteren DPD is waardeloos ten eerste melden ze mij dat ze aan de deur zijn geweest maar dat ik er niet was. Wat niet waar was. Ze vinden het gewoon te ingewikkeld om het park op te rijden. Andere afleveraars komen wel netjes aan de deur. Ten tweede het ophaal punt wat DPD daarna aangeeft (Pickup parcel shop) is op de gemelde openings tijden gewoon gesloten. De medewerker vertelde me telefonisch dat ze in conflict zijn met DPD. Ondertussen heb ik mijn bestelling nog steeds niet in huis.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Biosolutions.bio

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden met de 3 vijverproducten

Ik ben begonnen begin september vorig jaar de 3 vijver producten toe te passen bij mijn toen nog troebele vijver van 4x3 meter. Omdat de vijver 1 jaar eerder schoongemaakt werd legde ik maar 2 Bokashi vijverballen in, ik heb de gepaste hoeveelheid EMO in 2 delen in het water gedaan met 1 week ertussen. De Vijverbalans heb ik elke 2 weken toegepast tot aan november. Het duurde ruim 8 weken tot het water steeds helderder werd, vanaf december heb ik een super heldere vijver, echt war je kunt tot aan de grond kijken. Top!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Biosolutions.bio
9 feb. 2024
Top, doet plezier om te horen! Bedankt voor je leuke reactie!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na 6 dagen een mailtje gestuurd. Had nog niks ontvangen. Kreeg meteen antwoord op mijn mail en pakket was er de volgende dag. Prima verpakt.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
fantastische produkten , snelle levering met bijhorende uitleg een aanrader voor een mooie tuin met gezonde planten.
Beoordeling melden
LD
L D.
Doorn
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima produkten voor de tuin

Prima produkten voor de vijver, het gazon en de borders. Natuurlijke voeding en bodem verbeteraars. Goed adres.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen biezonder heden als op de afspraak geleverd , weet nog niet dat het werkt de tij is nog te kort. Gr.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon zoals het hoort

Niets wat bijzonder was. Gewoon. Besteld, goede communicatie, snel geleverd. Gewoon zoals het hoort.
Beoordeling melden
Antwoord van Biosolutions.bio
9 feb. 2024
Bedankt voor je tevreden reactie!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede Firma,zelfs als er iets niet bij is en je vermeld het.Nemen ze contact op en doen het nodige.
Beoordeling melden
JB
johan B.
amstelveen
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
IS BETROUWBAAR EN DE SPULLEN ZIJN GOED, DE PRIJZEN ZOUDEN VAN MIJ WEL WAT MINDER HOEVEN TE ZIJN.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten doen hun werk en ze zijn bio dus goed voor het milieu
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en correcte levering.Op vragen wordt ook altijd gereageerd
Beoordeling melden
Antwoord van Biosolutions.bio
9 feb. 2024
Top, bedankt!
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies en snelle levering, hartelijk dank Biosolutions!
Beoordeling melden
Antwoord van Biosolutions.bio
9 feb. 2024
Super, een tevreden klant :)
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, Produkten moeten nog uitgeprobeerd worden.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette levering op tijd zonder gezeur.
Beoordeling melden
Antwoord van Biosolutions.bio
9 feb. 2024
Bedankt, zeuren proberen we te vermijden :)!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service en behulpzaam
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede afhandeling van bestelling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen, prima levering
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en stevige levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Biosolutions.bio
9 feb. 2024
Fijn om te horen!
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon zoals het hoort.
Beoordeling melden
Antwoord van Biosolutions.bio
9 feb. 2024
Bedankt!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geleverd. Top
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden