Babboe België- Logo - Beoordelingen

Babboe België
Beoordelingen:

72 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.094 beoordelingen in totaal  

3,72
Goed

keurmerk
ongeldig

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
+ Thuis aan huis onderhoud is geweldig! + Vriendelijke monteur! - Het zou gemakkelijker zijn als er een kalender zou staan, gekoppeld aan de postcode, waarop een (of meerdere) dag(en) aangeduid kunnen worden. Dit is gemakkelijker om te plannen. Voor mij mag dit een optie zijn die enkel mogelijk is wanneer je het onderhoud langer dan een week op voorhand plant.

Meest relevante negatieve beoordeling

20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Essentiële onderdelen zoals fietscomputers moeten gewoon op voorraad zijn; levertermijnen van 3 maanden of langer zijn totaal onacceptabel. Als je dan vraagt voor een financiële compensatie hiervoor, krijg je een beledigend antwoord terug. De huidige crisis bij Babboe toont duidelijk aan dat er wanbeheer is, en dat een groot veiligheidsrisico mbt de frames van de bakfietsen jarenlang in de doofpot werd gestoken. Zelfs nu lijkt er weinig schuldbesef bij Babboe te zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Babboe België

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
pakje werd vlug geleverd
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering van de bestelde onderdelen. Onze bakfiets was daardoor slechts 1 dag buiten dienst.
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering :)
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sneller reageren en paketjes niet open laten leveren
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel gevonden wat ik nodig had.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer fijne ervaringen!
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
+ Thuis aan huis onderhoud is geweldig! + Vriendelijke monteur! - Het zou gemakkelijker zijn als er een kalender zou staan, gekoppeld aan de postcode, waarop een (of meerdere) dag(en) aangeduid kunnen worden. Dit is gemakkelijker om te plannen. Voor mij mag dit een optie zijn die enkel mogelijk is wanneer je het onderhoud langer dan een week op voorhand plant.
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Grote aankoop maar website, klantendienst en levering maakt het het allemaal waar !

Bij het bestellen van de bakfiets was de site zeer duidelijk. De mensen bij de klantendienst zijn zeer vriendelijk en de levering was super. Binnen de uren van aangegeven, zeer vriendelijke man die de fiets kwam brengen !! Zeer tevreden van de aankoop, levering en klantendienst!
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Meer winkels in België volgende bakfiets

Beter doen denk ik gewoon paar winkels in België voorzien. Ik moet steeds met onderdelen een babboe monteur voorzien en deze kan soms een week duren of langer. Heeft een groot nadeel bij de aankoop van een volgende bakfiets vind ik.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

great bike

Plus points:- easy to ride. Reliable. Very good for short trips. Has lots of space for kids and groceries. Negative points: Motor is a bit weak so getting out of a garage or going over a steep hill can be difficult.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte communicatie qua aankomsttijden. Vriendelijke monteur. Enige minpuntje, mijn opmerkingen werden niet volledig doorgegeven, maar de gulden middenweg bracht soelaas.
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle,vlotte service. Bestelling was er snel en veilig verpakt Deel2 van bestelling is sneller toegekomen dan verwacht.
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was ok. Ik was zelf niet aanwezig tijdens het onderhoud dus heeft de technieker alles besproken met mijn moeder.
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

heel tevreden

Communicatie per mail ging heel moeizaam. Maar eens ze je schadegeval bekijken, gaat alles super snel en zeer goed!
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service aan huis is altijd heel vriendelijk en goed, helaas het gevoel dat er toch regelmatig iets aan mankeert
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wist niet dat je in België een Babboe kon bestellen! Heb bakfiets online besteld bij Babboe Nederland!
Beoordeling melden
PV
Phaedra V.
Sint Niklaas
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kosten voor het onderhoud mogen wel wat naar beneden. Voor de rest, top product
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer verzorgde levering van het product Goede comunicatie met het bedrijf
Beoordeling melden