Certificaat voor aboutyou.be

No. X997E392CED8AAB153BE473E9EE484B0F
 

Geldig vanaf
09-04-2018
Geldig tot
08-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor aboutyou.be



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 964 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft aboutyou.be al 1.052 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Levering beetje later dan verwacht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Levering kan sneller en in een doosje ipv plastic zak.
Te vroeg om het product op kwaliteit te beoordelen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
alles ok zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Levering binnen de verwachte periode
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Altijd zeer goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Eerste bestelling en zeer tevreden , zeker over de leveringstijd , het product kende ik al
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
17-04-2019
20-05-2019
Héél tevreden, goeie kwaliteit, betrouwbaar om aan te kopen en geld terug te ontvangen na retour.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Bestelling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. Wél een betalingsopdracht van After Pay.
1.00
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 21-05-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht. Wij hebben een opheldering aangevraagd bij de leverancier over uw zending. Wij willen onze excuses aanbieden voor het ongemak. Wij hopen uw zsm te laten weten over het resultaat.Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Ik heb mijn bestelling van About You niet ontvangen. Wel een mail van After Pay om te betalen.
1.33
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 17-05-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht. Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en hebben en opheldering aangevraagd over uw pakket. Wij zullen zsm contact opnemen met Afterpay omtrent uw betaling. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u spoedig laten weten. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
16-05-2019
Alles netjes verpakt en goede kwaliteit van de stoffen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
16-05-2019
alles is ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen

9ste besteld en is nu 16 nog niet hier
2.33
Matig

aboutyou.be antwoordt: 17-05-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht. Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en volgens de track&trace is uw order gisteren(16.05) rond 10:44 bezorgd op het aangegeven adress.Zou u vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen als u pakket niet is geleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Eerste maal dat ik online bij deze site bestelde; Levering heeft op zicht laten wachten maar daar tegenover heb ik een mail ontvangen met een waardebon van 10 korting bij mijn volgende bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Goede en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
Goed verpakt. Alles zoals het hoort. Handige shop.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Niet altijd duidelijk wanneer levering zou gebeuren
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
geen lange wachttijden heel goede kwalitijd TOP ik bestel zeker nog
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
De kledij is niet zoals het oogt op de website.
Mvg
Lut
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Jammer genoeg was maat te klein. Model was niet wat ik ervan verwacht had, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Dus teruggestuurd. Zal zeker nog met jullie in de toekomst samenwerken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
10-05-2019
Perfecte levering door de post.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
iets langere levertijd deze keer maar anders prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
08-05-2019
Heel correcte communicatie, automatische tegemoetkoming bij accidentele late levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
één van twee leveringen is nog niet toegekomen. Ging normaal gisteren aankomen, maar status blijft hetzelfde. Zal geleverd worden op 7 mei...

Geleverde producten zijn dik in orde, Twee Replay T-shirts en Replay jeans short. Schandalig duur eigenlijk (anders vijf sterren), maar voor mij wel veruit de beste jeans.

Service aan de telefoon was onvriendelijk. Dit kan veel beter.
3.00
Redelijk

aboutyou.be antwoordt: 10-05-2019
Beste, Bedankt voor uw opmerking. Uw 2de bestelling is helaas niet verder gevorderd vandaar hebben wij een onderzoek gestart naar uw zending. Wij hopen uw snel te kunnen informeren over het resultaat. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
7 dagen geleden besteld, maar nog steeds niet geleverd. Status levering is al 3 dagen hetzelfde ...
3.00
Redelijk

aboutyou.be antwoordt: 08-05-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht.Excuses dat u lang heeft moeten wachten op uw bestelling.Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en zien dat uw pakket op 07.05 is aangekomen in het pakketcentrum. Wij verwachten dat u bestelling binnen deze dagen geleverd gaat worden.Nogmaals onze excuses voor de vertraging.Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
05-05-2019
Geen Commentaar toe te voegen. Alles OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
05-05-2019
Lange levertermijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
04-05-2019
Mooie aankoop. Beter prijs zo 20 goedkoper dan in winkel. Dus zeker de moeite om about you shop te bezoeken. Betrouwbaar en veilige online shop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
12-02-2019
03-05-2019
Alles prima. Retour van niet passende items vlot verlopen. Mooie artikelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
sommige artikel zijn toch niet helemaal zoals voorgesteld
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Ik heb niets ontvangen het is uitgesteld
1.00
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 02-05-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht.Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en zien dat uw pakket in het pakketcentrum op 30.04 pas is aangekomen.Ivm de feestdagen hebben wij helaas enorm vertraging opgelopen.Wij vragen om nog even geduld. Wij verwachten dat u bestelling binnen deze week geleverd zal worden. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
30-04-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
correcte manier van afhandelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
Perfecte afhandeling van de bestelling en correcte levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
29-04-2019
Levering na 1 week..alles prima verlopen
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
27-04-2019
Goed
4.00
Goed

aboutyou.be klantbeoordeling

aboutyou.be

Kleding, Schoenen & Accessoires

aboutyou.be werd op 09-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

ABOUT YOU is de nieuwe online shop waar u fashion zonder verzendkosten kunt bestellen. Het jonge bedrijf heeft als belangrijkste doel dat u zich thuis voelt en de beste service ontvangt. U staat bij ABOUT YOU in de spotlight en we laten u altijd de stijlen zien die bij u passen. Zo kunt u optimaal van uw shopervaring genieten.

Contact
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
info@aboutyou.be
aboutyou.be
Winkel-exploitant
ABOUT YOU GmbH
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Hamburg HRB 120869
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tarek Müller, Sebastian Betz, Hannes Wiese
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met aboutyou.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.