aboutyou.be- Logo - Beoordelingen

aboutyou.beReviews

: 4.997Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
aboutyou.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij aboutyou.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
aboutyou.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij aboutyou.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor aboutyou.be

1.245 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.997 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 dec. 2021 
Persoonlijk vind ik AboutYou een site waar je hele fijne en aangename manier kan winkelen. Er is voor ieder wat willens. Er kan altijd wel iets fout lopen, die postgerelateerd is. Ondanks de VIPstatus die ik heb bij AboutYou voel ik mij zo vrij om toch een negatief puntje aan te halen. Namelijk, het gegoochel van de prijzen bij de artikelen. De ene dag hebben ze een bepaalde prijs, maar de andere dag kan die anders zijn. De ene dag betaal je volle prijs, de andere dag met een korting om nadien terug de volle prijs te betalen. Ook als je kortingscode krijgt en je schaft je een artikel aan. Het artikel is bijvoorbeeld te groot of te klein en je wenst de juiste maat te bestellen. Maar ondertussen heb je wel reeds je kortingscode gebruikt. En een kortingscode kan je maar eenmaal gebruiken. Als men twijfelt tussen een maat (want ieder merk heeft toch een andere maat) is het misschien beter om de beide maten te bestellen om toch van je korting te kunnen genieten. Het is niet dat ik een ontevreden klant ben, maar ik denk dat er nog wat werk aan de winkel is bij deze twee laatste punten om te kunnen zeggen, ik geef AboutYou een 10.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 sep. 2022
Ik kocht diverse items in één bestelling, deze kwam in diverse pakketen aan. Beloofde levertermijn werd hierbij niet gerespecteerd. Een eerste pakket stuurde ik terug, de terugbetaling liet weken op zich wachten. Communicatie klantendienst was alle behalve efficiënt waarop ik besloten heb niets meer van de winkel te willen kopen en het volledig pakket heb geretourneerd. Na weken beweerd About you plots dat het pakket niet volledig was en weigert alle items terug te betalen. Nochtans werd het pakket integraal en in de originele verpakking teruggestuurd. Nu beweren ze dat het pakket in retour lichter woog dan toen het door hen verzonden worden. Onzin, alles werd identiek verpakt en teruggestuurd. Als klant ben ik nu én mijn geld én de kleding kwijt en About you houdt beide voor zich en beweert eenzijdig dat ze gelijk hebben (terwijl dat niet zo is). Dit kan toch zomaar niet, een firma die zomaar teruggestuurde zaken niet retourneert. Nu dat alles bij About you op de verzend- en retourdienst in de soep loopt, zoveel is duidelijk maar moet ik daar als klant daar dan voor opdraaien??? Ik wil dat alle geretourneerde artikels (=volledig pakket) terugbetaald worden en heb het helemaal gehad met de klantendienst (die bovendien insinueert dat ik spullen zou achterhouden. Dat zegt ze niet rechtstreeks maar dat kan je wel opmaken uit hun communicatie). Ik voel me helemaal bedot!!!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor aboutyou.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Ben tevreden over de bestelde artikelen. De artikelen kwamen overeen met hun afbeelding. En alles paste perfect. Het zou fijn zijn als de levering vlugger kan. Zou mogelijk moeten zijn binnen de 7 dagen, ook als het iets drukker is. Echter valt het te waarderen dat ik een mailtje ontving dat de levering langer zou duren dan verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Toffe kledij, toffe promo's. Levering altijd in orde, maar duurt soms lang of wordt in meerdere pakketten verstuurd. Klantendienst antwoordt meestal binnen een paar dagen. Steeds correcte afhandeling van retours of problemen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
Bij 'About you' verloopt alles altijd correct en vlot. Dank voor jullie inzet en veel succes met de drukke periode die er zit aan te komen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
ze claimen in de website snelle levering, maar eens besteld blijkt die "snel" niet conform de gewoonte van andere marktspelers.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Vlotte levering en evt teruggave indien nodig. Teruggave van geld gebeurt correct en snel. Tevreden klant hier!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Veel keuze, prijs/kwaliteit erg goed. Gemakkelijk bestellen en betalen. Levering kan wellicht iets sneller.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Gemakkelijk bestellen en mogelijkheid om met Klarna te betalen. Ook op tijd geleverd. Wij zijn tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022 
Très bonne enseigne. Large gamme de produits, bons prix et envois et retours rapides. Je recommande!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
ABOUT you geeft altijd een heel goede service. Contact met de klantenservice is ook altijd top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Fijne site om bestellen scherpe prijs artikelen en snelle levering goede black friday deals
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Mooi aanbod voor een aantrekkelijke prijs, leuke winkelervaring en perfecte service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Correcte, vlotte leveringen. Producten zijn telkens in perfecte staat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
goede communicatie, correcte verzending binnen de voorziene levertijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
zowel de prijs,kwaliteit en de berichtgeving I.V.M. de levering .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Heel snelle verzending TOP Misschien iets nieuwere producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Veel keuze en interessante prijzen! Ook snelle verzending!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Mooie kwaliteit voor een kleine prijs. Vlotte levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Zoals steeds mooie kwaliteit, netjes en vlot geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022 
Geruststelling i.v.m aankoop ,bij verlies of diefstal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Korte levertijd, goed contact. Alles uitstekend.
Beoordeling melden