aboutyou.be- Logo - Beoordelingen

aboutyou.be
Beoordelingen:

1.108 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.013 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg wat ik bestelde heb wel een truitje moeten terugsturen (was te klein en doorzichtig-was niet duidelijk op de foto-) ben benieuwd of de terugbetaling ook zo vlot verloopt
AC
annie c.
koersel

Meest relevante negatieve beoordeling

24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website geeft verkeerde info ivm maten, bv je besteld xl en het blijkt uiteindelijk maat 42 te zijn. Het ingeven van een retour is ook niet evident,zeker verbetering mogelijk. Wel heel vlotte info ivm met verzending en levering is super snel!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor aboutyou.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles werd tijdig geleverd. Ik kende de site niet en was een beetje argwanend maar dat blijkt nergens voor nodig. Na bestelling kreeg ik bovendien een melding dat ik via Trusted shops ook nog verzekerd was tot mijn product veilig was aangekomen. Ik ben zeer tevreden, zowel over mijn product als het hele bestel en lever proces !!
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Foute hemd geleverd

Ik bestelde o.a. een wit hemd van Eton maat 41, maar kreeg een wit hemd van Tommy Hilfiger maat 43 met wel een kaartje rond de knopen van Eton. Ik nam contact en mag dit uiteraard retourneren, maar ondertussen is het bestelde hemd uitverkocht in maar 41 en is de prijs terug gestegen.
Beoordeling melden
Antwoord van aboutyou.be
4 jun 2024
Hey Angelique, Fijn dat je nog een reactie hebt toegevoegd. Wat vervelend dat je het verkeerde item hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik raad je aan contact op te nemen met onze klantenservice en duidelijk te vermelden welk item je besteld hebt, welk item je gekregen hebt en dat het kaartje van Eton aan het verkeerde item hing. Indien je het item nog niet hebt geretourneerd, zou je evt. ook nog een briefje in je retourpakket kunnen stoppen en dit expliciet vermelden. Dan zullen onze collega's in het retouren magazijn dit noteren en communiceren met het magazijn waar dit item vandaan komt, om te kijken of dit een eenmalige fout is of dat dit systematisch niet klopt. Het is natuurlijk extra vervelend dat nu de juiste maat niet meer beschikbaar is. Je kunt een reminder instellen voor het moment dat het item weer beschikbaar is. Hou dan je mail (en/of push notificaties) goed in de gaten, zodat je er snel bij bent als het item weer beschikbaar is. Ik hoop je voldoende te hebben geinformeerd en wens je nog een fijne dag vandaag. Met vriendelijke groet, Daniela van ABOUTYOU
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Late levering, 1 pakket reeds meer dan een week onderweg, kan het ook niet volgen. Kledij beter in winkel kopen, passen. Stuur mail naar about you, krijg automatisch antwoord dateer het heel druk hebben, het antwoord komt nooit.
Beoordeling melden
Antwoord van aboutyou.be
5 jun 2024
Hey Luc, Bedankt voor je beoordeling & review. Ik vind het vervelend om te lezen dat je zo lang moet wachten op je bestelling. Volgens de track & trace link uit de verzendingsmail is het pakket op 1 juni afgeleverd op het door jou aangegeven adres. Indien dit niet het geval is, raad ik je aan dit bij de klantenservice te melden. Helaas heeft onze klantenservice het momenteel onzettend druk en kan het tot 2 weken duren voordat je een reactie krijgt. Momenteel trainen we extra personeel om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen. Ik hoop je bij deze voldoende te hebben geinformeerd en wens je nog een fijne dag vandaag. Met vriendelijke groet, Marloes van ABOUTYOU
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

kleding van hetzelfde stuk of type bij elkaar plaatsen online

Online kan het nog iets beter door bikini sets of aparte stukken van hetzelfde merk en kleur bij elkaar te plaatsen zodat er niet gans de rubriek moet afgescrold worden om de bijhorende slip of bikinitop te vinden.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooi op tijd en kwaliteit, Ik had een mooie blazer besteld en deze is mooi geplooid toegekomen, en de verzending duurde niet eens zo lang. Het was ook exact het model dat ik besteld had. Enkel maar goed dus.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Je vind toffe kleding bij About You, en is een kledingstuk dat toch niet past, kan je steeds omruilen. Niet bij alle merken kan je rekenen op de juiste maat, dat vind ik spijtig.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben super tevreden van jullie..goede correcte..eerlijke..vriendelijke...service en behandeling...zo moesten er meer zijn...De Bruyne Kathy
Beoordeling melden
SM
Sandy M.
Diksmuide
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Artikel ok, verpakking gescheurd

Artikel was goed. Maar de verpakking: best dat het in plastieken zak zat want de doos was helemaal gescheurd van adidas.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
de vele kortingen en de grote keuze. Levering zou fijn zijn als het ooit iets sneller kan. Duurt soms meer dan een week.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering.duidelijke webshop.mooie producten.En ook de retour(indien nodig ) verloopt steeds correct.
Beoordeling melden
MK
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede informatie, prima afhandelen bestellingen en retouren, prima communicatie, betalingssysteem via Klarna is top
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima service Kledij zoals omschreven, juiste maat. Duidelijke opvolging van pakje, op afgesproken tijdstip.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd, spijtig dat ik de verkeerde maat had besteld. Ook geen enkel probleem om terug te zenden
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goede informatie voor de levering.Duidelijk overzicht voor de bestelling met AFHAALPUNT
Beoordeling melden
LC
Liliane C.
Antwerpen
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service

Ruim aanbod. Aantrekkelijke prijzen. Bestelling was netjes verpakt en werd snel verzonden.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de producten zijn van kwaliteit, degelijk ingepakt en op de aangeduide tijd geleverd
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk bestellen en pakje komt op de gegeven datum ook terugsturen is makkelijk!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was het product dat ik gekozen had. Het was wel een niet stevige doos.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
bestelling zoals verwacht en beschreven. snel geleverd en correct geleverd
Beoordeling melden
PC
Pieter C.
Belgien
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, correcte verpakking. Product ontvangen zoals verwacht.
Beoordeling melden