Certificaat voor aboutyou.be

No. X997E392CED8AAB153BE473E9EE484B0F
 

Geldig vanaf
09-04-2018
Geldig tot
08-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor aboutyou.be



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.108 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft aboutyou.be al 1.576 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Uitstekende kledij ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Alles tip top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
zeer snelle levering, goed verpakt, alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Doos was compleet stuk, graag beter verpakken... Ik was verwonderd dat alles er nog in stak
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Snelle leveringen i love it
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
zeer tevreden over mijn eerste bestelling, alles piekfijn en correct ....prima service , Er zullen nog meer bestellingen volgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Veel keuze, goede prijs en supersnelle en correcte levering.
Bedankt aan het ganse team dat hieraan meewerkte
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
18-11-2019
Ben zeer tevreden over betaalmogelijkheden, producten en levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
18-11-2019
zeer vlotte service, alles goed te volgen via track en trace, ben supertevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
18-11-2019
De perfectie bestaat niet. Graag geef ik 4.5/5. Alles in deze levering verliep zoals het hoort.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Het was mijn eerste bestelling,niet mijn laatste
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
17-11-2019
Alles is verlopen zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
17-11-2019
broek chino ralph lauren zachte stof heel fijn om te dragen top
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
17-11-2019
Zoals altijd alles picobello in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
De perfectie bestaat niet maar deze levering was bijzonder goed op alle gebieden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
vier - niemand is perfect
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
15-11-2019
Ik ben niet tevreden over de trage terugbetaling.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
15-11-2019
toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
15-11-2019
alles top
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
Ik bestelde boots met een bruine hak, maar in werkelijkheid hadden ze een zwarte, jammer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
Ik betaal graag via AfterPay. Sinds dat 1X misliep (de fout lag overigens niet bij mij) blijkt het voor mij niet meer mogelijk te zijn om via AfterPay te betalen. Jammer, dat weerhoudt er me soms van om bvb. een andere maat te bestellen van een kledingsstuk dat niet past.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
14-11-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Latere levering dan andere bedrijven
3.00
Redelijk

aboutyou.be antwoordt: 14-11-2019
Beste, Hartelijk dank voor u opmerking. Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en zien dat u order op 07.11 het warenhuis had verlaten maar helaas heeft uw paket bij de DHL vetraging op moeten lopen. Excuses hiervoor normaliter hanteren wij een levering tussen de 1-4 werkdagen voor BE. Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
levering tijd OKE
MAAR was wel niet het gevraagde TOTAAL iets anders .
Schoenen besteld en een trui gekregen.
Moeilijk om return label af te printen .
ontevreden klant groeten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
13-11-2019
snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Alles super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Net ontvangen. Mocht wat discreter verpakt zijn. Kwam idd op mijn 'mijn werk toe. Een bh
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
12-11-2019
Levering prima in orde Het gebreid kleedje is van mooie kwaliteit maar jammer genoeg niet mijn model.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
11-11-2019
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
alles super gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
10-11-2019
zeer tevreden van al mijn produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
terugbetaling verloopt heel traag en verschillende keren via mail en telefonisch contact moeten opnemen voor ik mijn geld terug had, bevestiging van ontvangst gehad op 22 oktober, geld pas terug op 6 november
3.00
Redelijk

aboutyou.be antwoordt: 11-11-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht.Wij willlen onze oprechte excuses aanbieden voor deze vertraging. Helaas hebben wij een technische storing gehad ivm met terugbetalingen. Wij doen ons uiterste best om dit zsm op te lossen. Bij vragen kunt u ons altijd contacteren.Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
10-11-2019
Bestelling had wat vertraging maar ik werd verwittigd.
4.00
Goed

aboutyou.be klantbeoordeling

aboutyou.be

Kleding, Schoenen & Accessoires

aboutyou.be werd op 09-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

ABOUT YOU is de nieuwe online shop waar u fashion zonder verzendkosten kunt bestellen. Het jonge bedrijf heeft als belangrijkste doel dat u zich thuis voelt en de beste service ontvangt. U staat bij ABOUT YOU in de spotlight en we laten u altijd de stijlen zien die bij u passen. Zo kunt u optimaal van uw shopervaring genieten.

Contact
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
info@aboutyou.be
aboutyou.be
Winkel-exploitant
ABOUT YOU GmbH
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Hamburg HRB 120869
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tarek Müller, Sebastian Betz, Hannes Wiese
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met aboutyou.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.