aboutyou.be- Logo - Beoordelingen

aboutyou.be
Beoordelingen:

1.178 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.609 beoordelingen in totaal  

4,43
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 apr. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
aboutyou.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Blij met mijn muiltjes maar helaas was een ketting boven één van de muiltjes los. Heb het zelf maar hersteld. Het valt me op dat de deksels van de schoendozen aan de hoeken kapot zijn en geplakt met plakband. Met mijn muiltjes zag ik dat ze al eens gedragen waren wat ik teleurstellend vind van About You. Als raad wil ik meegeven,items wat retour komen beter na te kijken. Blijf trouwe klant van About You
ST

de meest kritische beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantendienst heeft heel veel opportuniteiten voor verbetering. Ik heb 3 weken moeten wachten voor oplossen van een probleem met een cadeaubon. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling moeten betalen omdat ik items nodig had. Na oplossen van het probleem kon men mij het bedrag van de cadeaubon niet overmaken en moest ik een nieuwe bestelling plaatsen om het tegoed van de bon alsnog te kunnen recupereren. Dit is niet wat ik wilde. Na Na meerdere malen telefonisch contact werd mijn telefoon zelfs niet meer beantwoord en kon ik enkel via mail contact houden. Telkens verschillende personen bij klantendienst die van niets wisten over het probleem.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor aboutyou.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant

Heel tevreden over het aanbod en de snelheid. Daarbij vind ik het fijn dat er voor Klarna gekozen kan worden waarbij ik pas na levering hetgeen ik wil houden kan betalen. Ik heb 3 dochters en als ik alles wat besteld wordt vooraf moet betalen, loopt de rekening al snel op.
Beoordeling melden
GM
Guido M.
Turnhout
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De perfecte aanbiedingen de gemakkelijkheid van het vinden op de site en het zeer goed retournerenvan de producten die te klein waren . Al met al een voortreffelijke site om te winkelen .
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden, ken de producten en levering verloopt altijd vlot. Heb er nog geen gebruik van moeten maken maar de retourformuliern die er bijsteken zorgen voor een vlotte afhandelinh.
Beoordeling melden
GM
Guido M.
Turnhout
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind About You zo leuk omdat ik mijn te kleine retour van 2 broeken zeer vlot kon terug sturen en er bijna onmiddellijk de terugbetaling op volgde , dat vinden we net fijn .
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Foute levering. Telefonisch contact : geen wachttijd, vriendelijk onthaald, perfect Nederlands. Zeer goed geholpen. Direct opgelost.
Beoordeling melden
ML
Mario L.
Wuustŵezel
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling onvolledig….

Als de klant een bikini besteld en uiteindelijk enkel het bovenstuk geleverd krijgt…. kan je als klant niet tevreden zijn lijkt mij…
Beoordeling melden
Antwoord van aboutyou.be
2 dagen geleden
Hey Mario, Bedankt voor je recensie. Wat vervelend dat je bestelling niet compleet is geleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik raad je dan ook aan contact op te nemen met onze klantenservice (klantenservice@aboutyou.be). Zij kunnen evt. contact opnemen met de leveringspartner of het magazijn om te kijken waar het mis is gegaan. Daarnaast zullen ze je adviseren wat nu het meest handige is om te doen. Ik hoop dat je desondanks tevreden bent met onze levering en we hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Alvast een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Nina van ABOUTYOU
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect verlopen , sneller geleverd dan verwacht , schoenen helemaal zoals beschreven, zeker een aanrader
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Plots kan ik niet meer met achteraf betalen bestellen. Zeer jammer. Nochtans betaal ik steeds op tijd.
Beoordeling melden
Antwoord van aboutyou.be
2 dagen geleden
Hey Isabelle, Bedankt voor je review. Wat vervelend! Hopelijk lukt het om met een andere betaalmethode te betalen. Indien meerdere facturen bij Klarna (nog) niet betaald zijn, blokkeert Klarna automatisch de mogelijkheid om achteraf te betalen. Mogelijk is dit de oorzaak voor je probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Klarna. Mocht dit niet het probleem zijn, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice (klantenservice@aboutyou.be) om te kijken of zij de oorzaak van het probleem kunnen vinden. Ik hoop dat je desondanks tevreden bent met onze service en producten en dat we je nog eens terug zien in onze webhsop. Met vriendelijke groet, Jay van ABOUTYOU
JC
JACQUES C.
DIKSMUIDE
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

HET GRATIS TERUGSTUREN. VRAAG OM UITLEG WORDT ONMIDDELIJK BEANTWOORD.

HET GRATIS TERUGSTUREN.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
beter beschrijven welke maten de modellen dragen komt bijna nooit overeen met de originele maat
Beoordeling melden
Antwoord van aboutyou.be
6 feb. 2024
Hey Julienne, Bedankt voor je review en beoordeling. Vervelend om te lezen dat de maten niet accuraat lijken. Helaas is het soms erg ingewikkeld om het juiste maatadvies te geven, omdat elk merk z'n eigen maattabellen heeft en elk figuur natuurlijk ook anders is. Je kunt in je account je maten invullen en dan wordt er per item aangegeven wat waarschijnlijk de beste match is voor jou. Echter kan het natuurlijk zijn dat jij liever een wat lossere of juist strakkere fit wilt en dat kan onze 'Fit Finder' niet weten. De merken leveren ons hun foto's en informatie en daarbij zit soms een uitgebreide beschrijving van de maat die het model draagt, maar soms helaas ook niet. We nemen je tip mee en wie weet kunnen we onze partners overtuigen om deze informatie met ons te delen, zodat jouw winkel ervaring beter wordt! Je kunt eventueel twee verschillende maten bestellen als je niet helemaal zeker bent van welke maat de beste voor jou is en dan retourneer je (gratis) het item wat niet naar wens is. Ik hoop je voldoende te hebben geinformeerd en we hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Jonas van ABOUTYOU
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn overzicht van producten, vlotte bestelling en levering. Makkelijk om te betalen.
Beoordeling melden
MB
Martin B.
Leopoldsburg
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer Goede levering

Goede levering, product voldoet volkomen aan de verwachtingen. Zeer goed opgevolgd!
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering, duurzame verpakking. Mooi aanbod van duurzame kledij
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruim aanbod met degelijke kortingen ....vlot bestellen en betalen ...super ....
Beoordeling melden
HB
Hans B.
Tienen
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit voor een scherpe prijs. Snel en efficiënt geleverd. Heel tevreden!
Beoordeling melden
8 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze, altijd netje op tijd geleverd. Niet tevreden geld terug garantie
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede app, betrouwbaar. Levering duurt wel langer dan bij andere winkels.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling van kleren verliep vlot. Ik heb wel 10 dagen moeten wachten
Beoordeling melden
LK
Leen K.
Hoogstraten
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

About You is te vertrouwen.

Steeds snelle levering. Retourneren en terugbetaling gaat heel vlot.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel en correct geleverd + Trac and trace klopte ook. Thanks
Beoordeling melden