Certificaat voor aboutyou.be

No. X997E392CED8AAB153BE473E9EE484B0F
 

Geldig vanaf
09-04-2018
Geldig tot
08-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor aboutyou.be



Goed

4.30/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 941 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft aboutyou.be al 962 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
een redelijke snelle levering en de verpakking was in orde ook hetgeen ik besteld voldeed aan mijn verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
de levering was snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
Snelle levering, goed ingepakt, goede communicatie via mail. Gekochte jas was super mooi en past prima. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
prachtige afwerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
20-03-2019
Mooie kledij met mooie kortingen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Soms komen de maten niet goed overeen
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Het is moeilijk om maat/vorm te bepalen indien geen photo van item op model
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Sneller geleverd dan vroeger. Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Super product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
19-03-2019
Levering van verkeerd product en teveel tijd tussen het alsnog leveren van het juiste product meer dan een week.
Sorry voor mij is de dienstverlening pover te noemen.
1.67
Matig

aboutyou.be antwoordt: 20-03-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht. Excuses dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen. Dat zou niet de bedoeling moeten zijn. Normaliter duurt onze levertijd tussen de 1-4 werkdagen voor Belgie. Wij doen ons best om bestellingen zsm bij onze klanten te leveren. Wij zullen u per email contacteren over deze situatie. Met vriendelijke groet, Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
19-03-2019
Die Ware kam in diversen Paketen an. Auf eine Frage zu bestellten Schuhen, gab es vom Kundenservice keine Antwort. Die Retoure war sehr umständlich. Trotz einer Bestellung und auch teilweise Rücksendung in einem Paket, wird die Ware einzeln retourniert. Ich musste darauf achten, dass alle Teile wirklich retourniert wurden. Das war ganz schön umständlich. Dadurch war das E-Mailaufkommen sehr hoch.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Zeer vlugge levering en dit zonder extra verzendingskosten .
Producten zijn van zeer goede kwaliteit .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
18-03-2019
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................................
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
alles ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
17-03-2019
Snelle levering, heel goed passende mooie schoenen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Heb mijn eerste bestelling goed en snel ontvangen en alles was netjes love it
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
16-03-2019
alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
16-03-2019
top uitvoering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
16-03-2019
Alles naar wens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
de maat van de mantel van het merk IVY&OAK is kleiner uitgevallen. Over het algemeen heb ik een 40, aan de schouders was het iets te smal. Ik wacht nu op mijn nieuwe bestellen van maat 42. Hoop dat die goed past. Voor de rest snelle levering en goede communicatie en je mag achteraf betalen wat natuurlijk een + is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
heb alles terug gestuurd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Goede levering, mooie jurk van CHICHI Londen, tijdige levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
15-03-2019
Laatste bestelling was beschadigd Product teruggestuurd
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
14-03-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
Schoenen besteld, verkeerde paar (ander merk/ model) geleverd. Asap terug gestuurd. Jammer dat je dan alles opnieuw moet bestellen (niet gedaan, laatste maal bestelling geplaatst bij aboutyou.be) en nog 14 dagen moet wachten vooraleer je je geld terug krijgt...
1.00
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 13-03-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht.Excuses wat u heeft ondervonden met u bestelling. Helaas hebben wij geen omruilprocedure. Het retour process duurt 14 dagen.Zodra u retour binnen is ontvangt u van ons een bevestiging en het bedrag wordt teruggestort op de rekening van herkomst. Wij sturen u vandaag een mail hierover.Met vriendelijke groet, Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
12-03-2019
Mijn bestelling is zonder problemen verlopen. Het product doet volledig aan mijn verwachtingen, voor herhaling vatbaar. Goede website
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
12-03-2019
Topservice Zowel snelle en correcte levering als een snelle behandeling van mijn retourzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
Ik kan niets slechts van ABOUT YOU zeggen Een voorbeeld van een bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Goed verpakt, snelle levering. Ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
alles perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
11-03-2019
heel tevreden, de levering was zelfs een dag vroeger dan de vermelde periode, en de correcte maten. Dus heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
10-03-2019
zeer snelle levering. Zeer mooie trui . Wij zullen zeker nog kopen bij about you. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
11-02-2019
10-03-2019
Ik heb de bestelling nooit ontvangen. Ik kreeg na een week een mail dat ze mijn retourzending goed ontvangen hebben. Ik vind dat redelijk vreemd. Dit was de eerste keer dat ik via deze website bestelde, dus ik heb niet meteen de neiging om in de toekomst nog eens via deze website een bestelling te plaatsen.
2.00
Matig

aboutyou.be antwoordt: 11-03-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht.Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en we zien helaas dat er een probleem is opgetreden met het post order bedrijf waardoor u bestelling is geretourneerd. Excuses hiervoor. Wij zullen u vandaag contacteren hierover. Als u vragen heeft horen wij het graag.Met vriendelijke groet, Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
09-03-2019
alleen jammer dat ik nooit met after pay kan betalen. Ik denk dat het gewoon niet werkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
09-03-2019
Maten komen niet juist uit
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
08-03-2019
alles was OK
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
07-03-2019
Alles verliep vlotjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
snelle verzending
5.00
Uitstekend

aboutyou.be klantbeoordeling

aboutyou.be

Kleding, Schoenen & Accessoires

aboutyou.be werd op 09-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

ABOUT YOU is de nieuwe online shop waar u fashion zonder verzendkosten kunt bestellen. Het jonge bedrijf heeft als belangrijkste doel dat u zich thuis voelt en de beste service ontvangt. U staat bij ABOUT YOU in de spotlight en we laten u altijd de stijlen zien die bij u passen. Zo kunt u optimaal van uw shopervaring genieten.

Contact
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
info@aboutyou.be
aboutyou.be
Winkel-exploitant
ABOUT YOU GmbH
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Hamburg HRB 120869
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tarek Müller, Sebastian Betz, Hannes Wiese
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met aboutyou.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.