Certificaat voor aboutyou.be

No. X997E392CED8AAB153BE473E9EE484B0F
 

Geldig vanaf
09-04-2018
Geldig tot
08-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor aboutyou.be



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 81 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-10-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 81 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
19-05-2018
Ik heb op 27 april een bestelling gedaan, op 19 mei nog niets ontvangen Maar wel al betaald bij bestelling...
Telkens ik bel krijg ik het antwoord dat ze een mail gestuurd hebben naar DHL en dat ik moet wachten tot zij antwoord krijgen.... dat ik dan pas iets zal horen
Geeft weinig vertrouwen om nog verder iets te bestellen bij About You...
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
19-05-2018
levering termijn redelijk lang onderweg
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
17-05-2018
Snelle levering, goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
16-05-2018
dezelfde broek besteld vorige jaar nu de kwalitat is gezakt 50 procent
3.00
Redelijk

aboutyou.be antwoordt: 17-05-2018
Beste, Dank u wel voor u bericht op Trustedshops.Wij vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van onze artikelen.Excuses hiervoor.U heeft altijd de mogelijkheid om het artikel gratis te retourneren.Wij zullen u een mail sturen met een kortingscode wat u hopelijk in de toekomst in onze webshop wilt gebruiken. Met Vriendelijke groet, van het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
16-05-2018
About You was unable to provide me with any information as to why my order could not be delivered. There had been two delivery attempts to a Bringme Box, and on both attempt the delivery was "refused by the recipient". Because of this, my order was being returned. Customer service was extremely unhelpful. It's been two weeks and no sign of any refund, as this can take up to a month apparently.
1.00
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 17-05-2018
Dear Customer, Thank you for your feedback.We have checked your account and see that your order has been returned by the postorder company.We would like to clarify this,would you be so kind to send us an email with your customernumber? Kind regards, your ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
16-05-2018
De bestelling online volgen was niet wat het moest zijn. Heb de levering gehad, maar online stond nog altijd dat ze aan het verwerken waren in het magazijn. De rest is allemaal goed gegaan, en de producten zijn ok
3.67
Goed

aboutyou.be antwoordt: 17-05-2018
Beste, Hartelijk dank voor opmerking op Trustedshops.Door vertragingen in ons magazijn kunnen wij helaas niet op de aangegeven datum leveren. Daardoor zijn de track&trace nummers ook niet up to date. Wij willen ons excuseren hiervoor en hopen dit zsm op te lossen.Als u vragen heeft horen wij dit graag. Met Vriendelijke groet, van het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
15-05-2018
Prima webshop, kun je met een gerust hart van bestellen
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
14-05-2018
Het kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
12-05-2018
leuk assortiment, trage levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
11-05-2018
Alles prima Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
11-05-2018
Quick delivery and excellent quality.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
10-05-2018
Levering zoals voorzien. Zending online op te volgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
09-05-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
08-05-2018
Safe and fast delivery
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
05-05-2018
Alles oké, alleen een iets snellere levertijd maar product zeker naar wens
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
05-05-2018
super
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
29-03-2018
05-05-2018
Correcte en vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2018
Besteldatum
11-04-2018
04-05-2018
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
17-04-2018
03-05-2018
Latere levering dan gemeld, maten klopten helemaal niet zoals beschreven. Alles moeten retourneren, verloopt traag allemaal
1.33
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 04-05-2018
Beste, Dank u wel voor opmerking op Trustedshops.Wij betreuren dat de artikelen niet naar wens waren.U kunt u de artikelen kosteloos retourneren binnen 30 dagen.Wegens de drukte en feestdagen hebben wij u bestelling te laat geleverd excuses hiervoor.Wij hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft.Als u vragen heeft horen wij het graag.Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
01-05-2018
Had duidelijk gevraagd levering voor 2 mei en het is er niet. We vertrekken op vakantie en daar diende mijne bestelling voor. Morgen komt het pakket wss aan en zijn we weg....
2.00
Matig

aboutyou.be antwoordt: 02-05-2018
Beste, Hartelijk dank voor u opmerking. Wij hebben u bestelling gecontroleerd en zien dat u artikelen vandaag geleverd gaat worden. Wij willen onze excuses aanbieden dat wij het niet op tijd hebben kunnen leveren. Door enorme drukte en de feestdagen hebben de bestellingen vertraging opgelopen.Nogmaals excuses voor het ongemak.Met vriendelijke groet, Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
30-04-2018
Heel snelle en goede levering Producten zijn ook steeds goed en echt vergelijkbaar met de fotos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
30-04-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
29-04-2018
Alles is altijd perfect in orde. Het is bovendien zeer gemakkelijk om iets te retourneren. Vragen worden direct beantwoord. Kortom, geen negatieve punten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
25-04-2018
vlotte levering , handig om je pakketje te kunnen volgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snelle en perfecte levering. Geen problemen bij terugzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-04-2018
Goede prijs, geleverd zoals vermeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
19-04-2018
Super ervaring en zijn ook zeer vriendelijk als je vragen hebt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
Vlot ontvangen. Materiaal in degelijke staat ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
16-04-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
15-04-2018
prima in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
15-04-2018
Alles dik in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
15-04-2018
Snelle levering, geen portokosten product prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
14-04-2018
Héél goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
13-04-2018
Leuke schoenen voor een nog leukere prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
13-04-2018
Levering duurt altijd langer dan beloofd. Als je een mail stuurt is de info die je krijgt ook beperkt. Producten en prijzen zijn daarentegen weg uitstekend.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
12-04-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
11-04-2018
goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
11-04-2018
heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
09-04-2018
alles OK, alleen wat lang moeten wachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
08-04-2018
Snel geleverd en prachtige laarsjes
5.00
Uitstekend

aboutyou.be klantbeoordeling

aboutyou.be

Kleding, Schoenen & Accessoires

aboutyou.be werd op 09-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

ABOUT YOU is de nieuwe online shop waar u fashion zonder verzendkosten kunt bestellen. Het jonge bedrijf heeft als belangrijkste doel dat u zich thuis voelt en de beste service ontvangt. U staat bij ABOUT YOU in de spotlight en we laten u altijd de stijlen zien die bij u passen. Zo kunt u optimaal van uw shopervaring genieten.

Contact
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
info@aboutyou.be
aboutyou.be
Winkel-exploitant
ABOUT YOU GmbH
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Hamburg HRB 120869
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tarek Müller, Sebastian Betz, Hannes Wiese
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met aboutyou.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.