Certificaat voor aboutyou.be

No. X997E392CED8AAB153BE473E9EE484B0F
 

Geldig vanaf
09-04-2018
Geldig tot
08-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor aboutyou.be



Goed

4.27/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 739 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft aboutyou.be al 739 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
correcte levering - goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Levering snel zoals beloofd, pantalon conform beschrijving en afbeelding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Alles was dik inorde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
16-01-2019
Ik ben wel tevreden met het ontvangen van mijn bestelling, maar naar mijn mening kom het wat sneller afgehandeld worden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
16-01-2019
Alles is goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
16-01-2019
Dit was mijn eerste kennismaking met AboutYou, maar de 2 pakketten waaruit de bestelling bestond, zijn beide direct return to sender gegaan. Ik keek nochtens héél erg uit naar de levering ervan. Op zich gewoon een stomme samenloop van omstandigheden, geen drama uiteraard, maar dit kleurt helaas wel mijn eerste ervaring met AboutYou op een negatieve manier in. :-(
1.00
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 17-01-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht.Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en vinden het erg jammer dat u zending retour komt naar ons.Excuses hiervoor.Wij raden u aan om contact op te nemen met postorder bedrijf over de reden van retour..Als u vragen heeft horen wij het graag.Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
16-01-2019
Voor de tweede keer dat ik bij ABOUT YOU bestel ontvang ik mijn artikel ook deze keer net zoals de eerste in een reeds open gemaakte verpakking. Het artikel is niet ok en ik bel naar het nummer 080077871 om info te verkrijgen wat te doen. De antwoorden die ik hiervoor kreeg op mijn vragen waren niet ok. Sorry maar ik ben echt niet tevreden over het artikel en ook niet over de service na verkoop.
1.00
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 17-01-2019
Beste, Dank u wel voor u bericht op Trustedshops.Wat jammer dat uw bestelling in een slecht staat is geleverd. Dat is niet de bedoeling. Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.Wij sturen u een e-mail vandaag.Als u vragen heeft horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
16-01-2019
Het kleedje stond mij niet, maar wel goed materiaal en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
Bestelling perfect verlopen . Snel en efficiënt afgewerkt . Geleverde product is klasse
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
top om met AboutYou te werken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Alles is netjes verlopen en de juiste artikelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
Alles is vlot verlopen,
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
15-01-2019
geen factuur gekregen van afterpay waardoor ik over de datum ga. Contact opgenomen met about you en afterpay. Hele trage reactie en de uiteindelijke reactie van een about you medewerker strookte niet met de realiteit hoe de werking verloopt van afterpay. Klopte totaal niet. Ben nog steeds aan het wachten op de gestructureerde mededeling.
2.33
Matig

aboutyou.be antwoordt: 16-01-2019
Beste, Hartelijk dank voor u bericht op Trustedshops.Excuses dat geen duidelijke informatie heeft kunnen krijgen over uw betaling. Vandaag nemen wij per e-mail contact met u op over de verdere verwerking.Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
15-01-2019
Zeer goede opvolging en ontvangst van bestelling.qua maten van kleedjes altyd 1 maat groter bestellen.de site is zeer overzichtelijk.toppie
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
10-10-2018
15-01-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
alles vlot verlopen en in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
15-01-2019
alles verliep perfect, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Loopt zoals moet
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
14-01-2019
Veel te laat geleverd en niets gehoord. Zelf navraag gedaan . Teleurstellend.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
14-01-2019
alles naar wens
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
ik heb er niets aan toe te voegen. Alles was dik in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
14-01-2019
geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
13-01-2019
Mooie jas, snel geleverd. Tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
13-01-2019
Mooie kledij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
12-01-2019
Op deze bestelling heb ik echt te lang moeten wachten. Product was dan ook te laat geleverd en is teruggestuurd. Jammer
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
01-12-2018
12-01-2019
Product teruggestuurd want te klein.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
12-01-2019
Ik stuur het product vandaag terug omdat ik de kleur niet mooi vind.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
11-01-2019
Heb bestelling nog steeds niet ontvangen
1.00
Slecht

aboutyou.be antwoordt: 14-01-2019
Beste, Hartelijk dank voor uw opmerking op Trustedshops.Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en zien dat uw pakket bij het pakketcentrum van de DHL wordt verwerkt.Excuses dat het zo lang heeft geduurd.Wij verwachten dat het deze week geleverd gaat worden.Kunt u ons contacteren als dat niet gebeurd zodat wij actie kunnen ondernemen. Met vriendelijke groet,Het ABOUT YOU Service Team

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
11-01-2019
Ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
10-01-2019
Alles verliep naar wens. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
10-01-2019
Uitstekend kunnen volgen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
snelle, correcte levering, retour is ook geen probleem
4.67
Uitstekend

aboutyou.be klantbeoordeling

aboutyou.be

Kleding, Schoenen & Accessoires

aboutyou.be werd op 09-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

ABOUT YOU is de nieuwe online shop waar u fashion zonder verzendkosten kunt bestellen. Het jonge bedrijf heeft als belangrijkste doel dat u zich thuis voelt en de beste service ontvangt. U staat bij ABOUT YOU in de spotlight en we laten u altijd de stijlen zien die bij u passen. Zo kunt u optimaal van uw shopervaring genieten.

Contact
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
info@aboutyou.be
aboutyou.be
Winkel-exploitant
ABOUT YOU GmbH
Domstraße 10
20095 Hamburg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Hamburg HRB 120869
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tarek Müller, Sebastian Betz, Hannes Wiese
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met aboutyou.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.