bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 9.741Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.733 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.741 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1215)
(62)
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Eén item in mijn bestelling was verkeerd, het paste niets op mijn fiets. Ik had dit verkeerd ingeschat. Na kontakt met Bikester, kon ik dit terugsturen zonder kosten en werd ik op een snelle en korrekte manier vergoed voor mijn vergissing. Top van Bikester, dit schept zeker vertrouwen en zorgt ervoor dat je met gerust gemoed verdere bestellingen kan doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Ik vind hun eerlijkheid top,ik had per ongeluk 2x het zelfde product besteld en heb mail gekregen of het wel juist was ,en stelde voor het 2de product terug te betalen, dat op de zelfde dag het bedrag op mijn PayPal rekening stond. Dank u Bikester. Eddy
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Het product dat we kochten is uitstekend, zoals het beschreven werd. Het product werd op dezelfde dag geleverd zoals het werd aangekondigd. Wij zijn tevreden !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
van Jo L.
Beter, sneller, correcter is onmogelijk. Niets veranderen dus. Deze ervaring had ik ook bij vorige internet aankopen waaronder complete fietsen. TOP, PERFECT !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
steeds correct betrouwbaar en communicatief maar in vergelijking met andere online bike shops, veelal toch net iets trager en minder interactief.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Levering en verpakking van de fiets was in orde. De bagagedrager die bij de fiets was "aanbevolen" past echter niet. Jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
15 nov. 2022
Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de levering van uw fiets. Voor product advies kunt u steeds terecht bij de klantendienst.
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Uitgebreid aanbod, gehele jaar door mooie aanbiedingen, correcte informatie, vlotte communicatie, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ruim assortiment. Vlotte levering. Vlotte retour ook indien nodig. Vlotte communicatie bij problemen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Altijd duidelijke info, geen verrassingen en snele verzending. Ik blijf een tevreden vaste klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beste prijzen, idd lvertermijn iets langer maar wel binnen deze termijn correcte levering'
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
Ik plaatste mijn bestelling op 07/11/2022 en heb vandaag 14/11/2022 nog niets ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
15 nov. 2022
Wij zien dat uw bestelling vandaag op 15/11 geleverd werd, 6 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Degelijk en betrouwbaar, zéér tevreden over meerdere aangekochte goederen. 5* waard.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Gemakkelijk besteld en onmiddellijk geleverd. Zoals je verwacht van een on-line shop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
altijd correct misschien iets snellere levering voor de rest zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
levering prima , en zeer vlug een dag na bestelling ! product prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Hele scherpe prijs en levertijd en levering zonder problemen. Top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goede verhouding prijs/kwaliteit Vlotte levering en goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Leveringstijd zeer kort + eenvoudig terugsturen te klein artikel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Perfect verpakt, relatief snelle levering….goeie service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Geweldige koopjes, goede kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden