Lucardi.be- Logo - Beoordelingen

Lucardi.beReviews

: 3.249Goed

4,33

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 apr. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Lucardi.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Lucardi.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 apr. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Lucardi.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Lucardi.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Lucardi.be

642 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.249 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 aug. 2022
Ik heb verschillende bestellingen bij Lucardi gedaan en ik ben nog nooit teleurgesteld. De artikelen zijn altijd zeer snel verzonden, zeer goed verpakt en met Bpost-diensten die veel beter zijn dan sommige vervoerders die de pakketten kwijtraken of terugsturen naar de afzender zonder zelfs maar te proberen ze af te leveren. De artikelen komen overeen met de beschrijving en de foto's en zijn van zeer goede kwaliteit. Tot nu toe heb ik nog maar één artikel moeten terugsturen omdat het klein was en ik kreeg heel snel mijn geld terug. Wanneer een artikel niet meer voorradig is nadat de bestelling is geplaatst, brengt het team ons hiervan op de hoogte en biedt het ons zijn verontschuldigingen aan, waarna het betaalde bedrag voor deze artikelen die niet kunnen worden verzonden, zeer snel wordt teruggestort. Ik beveel deze site ten zeerste aan voor de kwaliteit van de producten en de kwaliteit van de service. Dank je wel.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2022
Oorringen besteld voor mijn dochter. Eerste leveringen snel ontvangen echter 1 van de oorringen was volledig verwrongen. Contact opgenomen met de klantendienst, garantie loopt via de winkels dus moesten we daar langsgaan en een oplossing zoeken. Bestelling dan maar retour verzonden en een nieuwe bestelling geplaatst. Ook deze bestelling werd snel ontvangen echter nu waren beide oorringen volledig verwrongen. Stekertje van 1 van de oorringen was zelfs afgebroken. Verpakking van beide zendingen zag er ok uit, dus schade is denk ik niet opgelopen tijdens het transport. Worden de oorringen dan kapot verzonden???
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Lucardi.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Als je naar oorringen zoekt op jullie website wordt de diameter meegegeven, het is echter niet duidelijk of het over de binnen- of buitendiameter gaat en dus moeilijk om zeker te weten of je de juiste oorringen besteld. Ik heb bij mijn eerste poging dus de verkeerde besteld. Het zou helpen moesten jullie beide diameters vermelden op de website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
 
Leuke oorbellen en sluiten stevig. De oorbellen zaten in stripzakjes en de doosjes zaten er los bij. Persoonlijk is het dan leuker als die stripzakjes in het doosje zitten maar dat is een futiliteit. De verzending ging vlot. Niets op aan te merken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Alles is mooi verpakt en jullie doen wat je beloofd ik ga wel zaterdag naar de winkel zelf mijn laatste bestelling heb ik de verkeerde maat doorgeven ga ik vragen of er ietswat gedaan kan worden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 uur geleden
Super klantvriendelijk De vrouw ik de winkel van wijnegem shopping was super vriendelijk en meedenkend! Ook het graveren was op enkele minuten gedaan! Super tevreden over de service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Prima product en snelle verzending. Op de webpagina stond dat ik een korting (3,95 of zo) zou krijgen als member, maar die heb ik niet ontvangen. Daarom geen 5 maar wel 4 sterren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Ik had 2 heel lieve vriendelijke meisjes die mij heel professioneel met kennis van zaken hebben geholpen. Ik raad de shop in wijnegem aan bij mijn vriendinnen. Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Super vriendelijke winkeldame en voelde me helemaal op mijn gemak om gaatjes te laten schieten. Wist ook duidelijk waar ze mee bezig was!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
De verkoopster in de winkel was heel vriendelijk en ze heeft echt haar tijd genomen om mij te helpen en duidelijk uitleg te geven. I
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Jullie maken reclame voor gratis gravure De gravure is bijna niet te zien daar zou ik nooit 9.99 voor betalen teleurstellend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
de kleur van het goud is geen mooi kleur. op foto ziet het er toch wel aantrekkelijker uit. is nu zo een OUD goud.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
zoals het nu werkt....heel korrekt en betaalbaar...proficiat.de verpakking is zeer goed en veilig.....bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Uitstekende service en kwaliteit. Juwelen aan degelijke prijzen. Hier een héél tevreden klant erbij!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Mooie juwelencollectie, duidelijke website, maar ik miste de aanduiding van de grootte van de juwelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Duidelijke en correcte omschrijving op de site. Scherpe prijzen. Snelle verzending. Mooi product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle levering. Het artikel kwam zeer goed overeen met de afbeelding. Zeer blij met mijn aankoop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Mooie armband in gevlochten leer. Vond het leuk dat je op de sluiting iets kon in laten graveren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Persoonlijk vind ik de foto's bedrog, oorbellen zijn veel kleiner in het echt dan op de foto.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Correcte afhandeling van bestelling. Materiaal conform afbeelding. Maw: alle sterren waard!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Super vriendelijk bediening en uitstekende uitleg over verzorging en dergelijke
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
Vlug geleverd Maar iets retour sturen is een ramp. Komt maar niet in orde.
Beoordeling melden