Lucardi.be- Logo - Beoordelingen

Lucardi.be
Beoordelingen:

961 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.509 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
J ai acheté pour commencer des bagues d amitié, qu on a utilisé comme alliances. J avais un peu peur vu le prix, mais non , la qualité y était et y est toujours. Nos alliances sont toujours aussi belles et brillantes et on ne les enlevé jamais. J ai par la suite, acheté d autres articles, et j en suis tour autant satisfaite . Le seul petit bémol, pas pour moi mais pour certaines personnes est la barrière de la langue dans les échanges de mails.

Meest relevante negatieve beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al meermaals bij lucardi besteld. Van verkleuring heb ik nog nooit last gehad maar ik heb al enkele oorbellen gehad waar snel steentjes uitvallen. Ik heb ook een gepersonaliseerde armband gehad met naam en de ringetjes waarmee de letters mee vasthingen waren echt flutkwaliteit super dun en na twee keer dragen was ik al een letter kwijt. Ik wou dit laten maken maar dit ging enkel in een fysieke winkel en in België is er maar 1 of 2 en dat is niet bij de deur ik wou het opsturen maar dat mocht niet dus dat vind ik al slechte service. Ik heb dan nog een gepersonaliseerde armband met naam laten maken, één waar de naam verbonden is aan elkaar, ik dacht dan kunnen er geen letters afvallen. Ik heb hem 1 dag aan en ben hem verloren tijdens het wandelen ik heb hem gelukkig terug gevonden door dezelfde wandeling opnieuw te doen maar ook hier weer met dezelfde ringetjes was de naam aan het bandje verbonden en er was eentje opengegaan waardoor het van mijn pols is gevallen zonder het te merken... Ik heb deze armband bij een andere juwelier binnengedaan om het te laten solderen zodat dit niet meer opnieuw gebeurd. Ik denk dat ik niets meer bestel hier, veel te slechte ervaringen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Lucardi.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een echte top service. De twee verkoopsters waren super vriendelijk en de vrouw die de gaatjes heeft apart moeten schieten in mijn dochtertje haar oortjes was super rustig waardoor mijn dochter ook heel rustig bleef en zonder huilen onmiddelijk haar tweede oor gaf. Echt uitstekend, mijn vriendin en ik zijn er nog altijd van verbaasd :D
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel & top prijzen! Actie gaatjes schieten ook leuk, ik was hier onzeker over omdat 1 gaatje vroeger scheef is geschoten: het meisje dat er werkte heeft er mooi 1 voor geschoten, zoals gevraagd, nu is het perfect!
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Je gaat met een goed gevoel naar huis. Ik raad iedereen aan die graag juwelen heeft, daar eens langs te gaan .
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De allersnelste verzending ooit. 2 ringen gekocht, dag erop geleverd. Niet de juiste maat, dus herbesteld en opnieuw de ochtend erop in de brievenbus.
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
de winkelverantwoordelijke was heel vriendelijk en behulpzaam. De jobstutente kon niet helpen. Zij was niet geïnteresseerd.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooie winkel met een fijne indruk

Goed geholpen voor het schieten van gaatjes. Vriendelijke mensen die mijn dochter goed op haar gemak stelden.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

gepersonaliseerde ketting

Ik had een mooie gepersonaliseerde ketting besteld voor mijn dochtertje. Mooie kwaliteit en snelle levering.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vriendelijke behulpzame dames. heel mooie winkel met veel keuze. goede prijs kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er is veel keuze in allerlei prijsklassen. Wel jammer dat er bijna niets in roségoud was
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super vriendelijke mevrouw, geven goede informatie en werken heel goed en mooi werk
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Привітні і кваліфіковані фахівці. Дуже задоволена покупкою і атмосферою магазину.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verkoopster met hoofddoek heeft mij zeer vriendelijk en professioneel geholpen!
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische en supervriendelijk dames die mij hebben geholpen dank u wel dames
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Is mooi echt te vreden en niet lang moeten wachten op mijn bestelling
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede hulp en begeleiding in de winkel van Oostende! Aanrader!
Beoordeling melden
15 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel goed geholpen Vriendelijke verkoopster die tijd voor je maakt
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk en vlotte bediening. Geen negatieve opmerkingen.
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijk personeel.Geven goede uitleg op je vragen.
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Допомога при виборі прикрас, хоча був мовний бар'єр.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede ervariing, hulpvaardig, vriendelijk..
Beoordeling melden