PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.428 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.914 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

de meest kritische beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1123)
(215)
Resetten
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zuinige zw/w Brother Laserprinter MFC-L2800DW

Momenteel is deze laserprinter van Brother MFC-L2800DW de zuinigste, dus goedkoopste in verbruik voor mij en heel snelle afdrukken! Na andere merken stopte ik met kleurenprinter van Epson want catridges zijn niet leeg en worden leeg aangemeld en kosten te veel! Ook kreeg ik bij aankoop van 1 pak A4 premium een pak gratis papier van Printabout (jullie zijn super, BRAVO)
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 apr 2024
Bedankt voor je beoordeling Dirk! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je nieuwe Brother printer! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben voor je printer, dan staan we graag voor je klaar. We wensen je veel print-plezier! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond het tof dat jullie kort na mijn bestelling , een telefoontje pleegde om te informeren of ik al of niet naar het huismerk zou willen changeren, om voor mij meer uit te sparen, vond ik zeer klantvriendelijk, zodoende als je het niet had gezien er toch nog een mogelijkheid was, en de dag erna al geleverd in België
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 mrt 2024
Goedemiddag Philip, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze service op prijs stelt en dat we je hebben kunnen helpen met het besparen door te kiezen voor ons huismerk. Bij PrintAbout streven we ernaar om onze klanten niet alleen de beste producten te bieden, maar ook de beste service. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer correcte service. Goede productinfo. Misschien een overwegen voor bestelling boven een bepaald bedrag uit te besteden aan een transporteur die betere service biedt.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
27 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling Joris! Leuk dat je zo tevreden bent over de service en de productinfo. Wellicht leuk om te weten; we zijn ermee bezig om het in de toekomst mogelijk te maken om zelf een vervoerder naar keuze te kiezen. We versturen onze pakketten momenteel met PostNL, DHL en Bpost. Echter kiest het systeem nu nog willekeurig met welke vervoerder het pakketje verstuurd wordt. Een prettige dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Onze inkt werd niet aanvaard door onze printer , gebeld en onmiddellijk een nieuwe gekregen . Enig minpuntje , de mails zouden iets sneller moeten beantwoord worden
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij een vorige bestelling kreeg ik een KRAS & WIN, de code waarbij ik een gratis pak papier zou ontvangen.Bij mijn laatste bestelling werd die code niet gevalideerd.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 mrt 2024
Beste Luk, bedankt voor je beoordeling! We zien dat je al 10% korting hebt ontvangen op je bestelling. Je kunt maar één kortingscode per bestelling gebruiken. Goed nieuws! Je kunt de kortingscode uiteraard gebruiken voor een volgende bestelling. Wellicht is het wel handig om je foto bij deze review te verwijderen, want anders kan iemand jouw kortingscode gebruiken. Een fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Printen is een beleving met inktpatronen van hp

Een goede, vlugge en correcte service, prima verpakt en de cadeautjes waren goed meegenomen. Ook het kras en win lot was de moeite.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Hi Marleen, Wat een ontzettend leuke review om te lezen, heel erg bedankt! Wij waarderen het enorm dat je zo tevreden bent, hopelijk heb je een leuke prijs gewonnen die je bij een volgende bestelling kan gebruiken! :) Een fijne dag gewenst! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering. Ze nemen contact met je op als ze vermoeden dat je iets fout hebt besteld. Heel vriendelijke klantendienst.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
12 uur geleden
Wauw, onwijs bedankt voor jouw positieve woorden Wendy! Goede service vinden wij erg belangrijk en vinden het dan ook tof om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Elma, Team Webcare | PrintAbout
WS
Willy S.
Tongeren
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en een goed huismerk. Kwaliteit is goed en hoeveelheid inkt in de patronen zijn top. Een aanrader.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 mrt 2024
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Willy! Super fijn dat je zo te spreken bent over de kwaliteit van onze huismerk cartridges. We kijken uit naar je volgende bezoek aan PrintAbout! : ) Geniet van je dag! Wendy, Team Webcare l PrintAbout
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte en snelle afhandeling van de bestelling, prijs ok; Etikettering van het huismerk is een beetje onduidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 apr 2024
Beste Helmut, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. Je feedback over de etiketten van ons huismerk nemen we zeker mee, we zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren. Mocht je nog meer suggesties of vragen hebben, laat het ons gerust weten. Een fijne dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en leuk te horen dat ik er bij mijn volgende bestelling een pak papier gratis bovenop krijg
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 mrt 2024
Dat is geweldig om te horen Jeannine! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je enthousiast bent over de actie met het gratis pak papier bij je volgende bestelling. Geniet van je aankoop en we kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen bij je volgende bestelling! Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, we staan altijd voor je klaar. Kaylee Team Webcare | PrintAbout
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
de snelle en perfecte levering een min puntje geen verwittiging gekregen in verband met tijdstip levering!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Beste Ronald, fijn om te horen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor het waarderen van onze inzet en je geplaatste beoordeling. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte verzending, prijs is goed, maar steeds problemen met eigen merk inktcartridge met Canon printer.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
18 uur geleden
Beste Alain, Wat leuk dat je tevreden bent over je gedane aankoop! Al is het natuurlijk niet de bedoeling dat je printer tegenstribbelt wanneer je ons huismerk plaatst. Neem gerust contact op met onze klantenservice afdeling voor tips! We helpen je graag :-) Elma, Team Webcare | PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Enorm rappe levering en nog gratis balpen. Ook bij volgende aankoop een pak afdrukpapier gratis.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 dagen geleden
Beste Filip, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en de service van PrintAbout! We doen altijd ons best om onze klanten blij te maken en het is geweldig dat dit is gelukt. Geniet van je aankoop en de extraatjes! Als je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Veel plezier met je aankoop! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
MS
Marc S.
OOSTENDE
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over verzenden , keuze aan produkten en prijzen een echte aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 dagen geleden
Super bedankt voor jouw beoordeling Marc! Wat leuk dat je blij bent met de verzending en prijzen van onze artikelen. We hopen je in de toekomst weer met een bestelling van dienst te kunnen zijn. Elma, Team Webcare | PrintAbout
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles werd keurig en op tijd geleverd. Het installeren ging gemakkelijk en vlot.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
8 dagen geleden
Beste Roger, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en dat de installatie van je nieuwe printer vlot is verlopen, Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer bij PrintAbout! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

‘s Avonds besteld - ‘s ochtends in huis

‘s Avonds besteld. De dag erna ‘s ochtends in huis. Zoals beloofd. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
11 dagen geleden
Beste Jan, Heel fijn dat je de bestelling snel in ontvangst hebt kunnen nemen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Wendy, Team Webcare l PrintAbout
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat transportkosten enkel wegvallen bij bestellen van huismerken.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
8 apr 2024
Beste Peter, Tof dat je jouw ervaring deelt! Goed nieuws, kort geleden hebben wij nog een actie gehad waarbij de verzendkosten kwamen te vervallen bij aankoop van originele supplies. Wellicht ben je deze net misgelopen. Houdt vooral onze acties in de gaten om niks te missen. Elma, Team Webcare | PrintAbout
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alle producten werken goed. Snelle levering. Tot nu toe, geen klachten.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
11 dagen geleden
Super bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Philip! Fijn dat je zo te spreken bent over de kwaliteit van onze huismerk cartridges. Geniet van je dag! : ) Wendy, Team Webcare l PrintAbout
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
inktpatroon besteld en daags nadien geleverd als dat geen service is.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De envelop om de lege inktcartridge terug te sturen ontbrak weer.
Beoordeling melden