PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.452 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.059 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

de meest kritische beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1138)
(226)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super service! Goede prijzen en snelle levering. Verzorgd ingepakt.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dagen geleden
Onwijs bedankt voor jouw beoordeling Betty! Goed dat je jouw ervaring hebt gedeeld. Elma, Team Webcare | PrintAbout
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
tijdige levering - goede verpakking - correcte afhandeling.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit huisprodukten
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
23 apr 2024
Onwijs bedankt voor jouw beoordeling Erik! Fijn om te lezen dat alle producten snel en correct geleverd zijn. Elma, Team Webcare | PrintAbout
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde goederen worden altijd stipt op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 mei 2024
Beste René, Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over je bestellingen bij ons. Hier worden wij natuurlijk ook blij van! Goed weekend gewenst :-) Elma, Team Webcare | PrintAbout
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, goede prijzen en duidelijke webshop
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
25 apr 2024
Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze positieve beoordeling te plaatsen. Hier worden wij en andere klanten natuurlijk heel blij van. Fijne dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Duidelijke info. Scherpe prijzen.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
25 apr 2024
Beste Leen, bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de prijzen en de informatie op onze website. We wensen je een mooie dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
We waren tevreden van de super snelle levering
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede levering

zoals beloofd, de dag nadien reeds ontvangen !
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
22 apr 2024
Wat zijn wij blij met jouw geplaatste beoordeling Chris! Leuk dat je dit met ons wilt delen. Mooie dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
MV
Martin V.
Scheldewindeke (Belgien)
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit eigen merk. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 apr 2024
Beste Martin, Wat worden we blij van het lezen van jouw review. Ons huismerk is inderdaad een stuk voordeliger en dan krijg je gewoon dezelfde kwaliteit als je met het origineel gewend bent. Fijn dat je enthousiast bent! Een gezellige dag gewenst! : ) Wendy, Team Webcare | PrintAbout
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer goed geleverd in zeer nette verpakking
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beste service in de printshop business 🙏🏼
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct, zeer handig voor aankoop
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering piekfijn in orde. Een aanrader
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jullie zijn een zeer correct bedrijf.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prijs/kwaliteit OK.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 dagen geleden
Dat is geweldig om te lezen Greta! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze prijzen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben voor je printer, dan staan we graag voor je klaar. Wendy, Team Webcare | PrintAbout
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mislukte bestelling is vlot behandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 apr 2024
Beste Guy, Bedankt voor jouw review! Super fijn dat je tevreden bent met de afhandeling en dat alles naar wens en vlot is verlopen! Veel print-plezier gewenst! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitgebreidde keuze en vlugge levering

Uitgebreide keuze en vlugge levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dagen geleden
Beste Gilbert, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze huismerk toner en onze snelle levering! We zijn erg blij met jouw geplaatste beoordeling. Fijne dag gewenst! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
le prix , la rapidité , le sérieux
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
29 apr 2024
Quel excellent commentaire Claude ! Nous sommes heureux que vous soyez si satisfait. Nous vous remercions de votre commentaire. Kaylee Team Webcare | PrintAbout
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel geleverd in prima staat
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
1 mei 2024
Beste Sandy, bedankt voor jouw positieve review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de bestelde cartridges. We zien je graag terug bij PrintAbout en wensen je een mooie dag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima service. Snelle levering.
Beoordeling melden