PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.449 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.052 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

de meest kritische beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1137)
(224)
Resetten
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
25 apr 2024
Hi Ivo, Super bedankt voor deze positieve review. Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over de snelle levering en werking van ons eigen huismerk. Veel print-plezier! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

snel en correcte communicatie. top.

snel en correcte communictaiue
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 mei 2024
Wat zijn wij blij met jouw geplaatste beoordeling Elsa! Leuk dat je dit met ons wilt delen. Mooie dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
LV
Louis V.
Wommelgem
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct afgehandeld
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 apr 2024
Beste Julien, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze huismerk cartridges en onze snelle levering! We zijn erg blij met jouw geplaatste beoordeling. Fijne dag gewenst! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Eenvoudige bestelling en snelheid levering 👍

Eenvoudige bestellingen
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correctie afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
22 apr 2024
Fijn dat je zo tevreden bent Emile! Mooie dag gewenst. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedkoop en kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
1 mei 2024
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze producten en de prijs hiervan. We zien je graag terug bij PrintAbout! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

goed

beleefd en vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 apr 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling, Luc! Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We kijken uit naar je volgende bezoek. Wendy, Team Webcare | PrintAbout
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correct geleverd zoals beloofd.

Geleverd zoals beloofd
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
22 apr 2024
Fijn dat je je bestelling snel in ontvangst hebt kunnen nemen Lucien! Veel plezier met je aankoop. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top op alle gebied !
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 mei 2024
Wat leuk dat je deze beoordeling hebt achterlaten Frans! Bedankt! Elma, Team Webcare | PrintAbout
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 mei 2024
Bedankt voor je beoordeling Bennie! Elma, Team Webcare | PrintAbout
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles verliep perfect
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
25 apr 2024
Een 5-sterren review! Dat is waar we het allemaal voor doen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons Emilienne! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
omdat het waar is....
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
22 apr 2024
Wauw, wat tof dat je jouw ervaring hebt gedeeld Irene. Super leuk om te zien dat je tevreden bent. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Elma, Team Webcare | PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 apr 2024
Beste Dirk, Heel fijn dat je de bestelling snel in ontvangst hebt kunnen nemen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Wendy, Team Webcare l PrintAbout
SS
Stefan S.
Brussel
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
29 apr 2024
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling Stefan! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
niks top levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
22 apr 2024
Fijn om te horen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor het waarderen van onze inzet en je geplaatste beoordeling. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correcte service

Correcte service
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alles perfect....
Beoordeling melden