PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.500 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.230 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

Meest relevante negatieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1183)
(229)
Resetten
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 nov 2023
Pascal, wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
8 nov 2023
Wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag vandaag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 nov 2023
Super bedankt voor deze positieve beoordeling! Elma, Team Webcare | PrintAbout
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 nov 2023
Super bedankt voor jouw positieve beoordeling Kimberly! Tof dat je de tijd genomen hebt om deze te plaatsen. Tot snel! Elma, Team Webcare | PrintAbout
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 nov 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Ronny. Hier doen we het voor. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 nov 2023
Beste Danny, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Leuk dat je dit met ons wilt delen. Een fijne dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 nov 2023
Beste Marie, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Leuk dat je dit met ons wilt delen. Een fijne dag gewenst! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 nov 2023
Kris, wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag gewenst vandaag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 nov 2023
Beste Roel, Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je dit met ons wilt delen! We hopen je snel terug te zien voor een nieuwe bestelling. Raquel, Team Webcare | PrintAbout
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
1 nov 2023
Beste Gunther, Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je ons met maar liefst 5 sterren beoordeelt! We hopen je snel terug te zien voor een nieuwe bestelling. Raquel, Team Webcare | PrintAbout
PP
paling P.
oostkamp
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
31 okt 2023
Super fijn dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve review te plaatsen. We vinden het leuk om te lezen dat je erg tevreden bent over ons huismerk product. Zo kun je profiteren van alle voordelen die hierbij horen. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
31 okt 2023
Luc, wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 okt 2023
Bedankt voor jouw positieve beoordeling Chris! Geniet van je avond! Elma, Team Webcare | PrintAbout
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 okt 2023
Onwijs bedankt voor jouw 5-sterren beoordeling Sylvain! Elma, Team Webcare | PrintAbout
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
27 okt 2023
Beste Donald, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Leuk dat je ons met maar liefst 5 sterren beoordeelt! Alvast een mooi weekend gewenst! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 okt 2023
Bedankt voor je 5-sterren review Marc! Leuk dat je hebt gekozen voor onze huismerk producten. Kaylee Team Webcare | PrintAbout
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 okt 2023
Beste Isi, Tof dat je deze review geplaatst hebt! We zien dat je net niet voor de 5-sterren gekozen hebt, waardoor we benieuwd zijn naar je feedback. Geef deze gerust door aan onze klantenservice afdeling! Mooie dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
25 okt 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Carine. Hier doen we het voor. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
24 okt 2023
Bedankt voor je beoordeling Fernando! Geniet van je aankoop. Elma, Team Webcare | PrintAbout
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
23 okt 2023
Bedankt voor je beoordeling Kelly! Fijn dat je tevreden bent. Elma, Team Webcare | PrintAbout