PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.500 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.230 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

Meest relevante negatieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1183)
(229)
Resetten
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
23 okt 2023
Bedankt voor deze positieve beoordeling Raymond! Elma, Team Webcare | PrintAbout
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
20 okt 2023
Bedankt dat je de keuze hebt gemaakt voor ons huismerk product. We vinden het fijn dat je hier zo tevreden over bent! Een mooie dag gewenst vandaag! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
20 okt 2023
Chris, wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag vandaag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
20 okt 2023
Beste Sarah, Bedankt dat je de keuze hebt gemaakt voor ons huismerk product. We vinden het fijn dat je hier tevreden over bent! Een mooie dag gewenst vandaag! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
20 okt 2023
Cher Jean-Pierre, Nous sommes très heureux de vous avoir donné satisfaction et nous espérons pouvoir vous servir à nouveau la prochaine fois ! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
19 okt 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Frederik. Hier doen we het voor. :-) Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
18 okt 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Ben. Fijne dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
17 okt 2023
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling Marleen! Tot de volgende keer :-) Elma, Team Webcare | PrintAbout
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
17 okt 2023
Bedankt voor deze beoordeling Frederik! Geniet van je aankoop :-) Elma, Team Webcare | PrintAbout
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
17 okt 2023
Bedankt voor je beoordeling Catharine! Super leuk om te zien dat je tevreden bent. Elma, Team Webcare | PrintAbout
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
16 okt 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Brigitte. Hier doen we het voor. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
16 okt 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren An. Tot een volgende keer bij PrintAbout. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
RH
Rudy H.
Zedelgem
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
16 okt 2023
Beste Rudy, Bedankt dat je de keuze hebt gemaakt voor ons huismerk product. Fijn dat je hier zo tevreden over bent! Een mooie dag gewenst vandaag! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
16 okt 2023
Kris, wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag vandaag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
10 okt 2023
Beste Ronny, Bedankt voor je 4-sterren review. Als je nog feedback voor ons hebt, willen we dit natuurlijk graag weten. Zo kunnen we onze service nog beter maken en jou de kans geven om de volgende keer een 5-sterren beoordeling achter te laten. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 okt 2023
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Tom! Kies je de volgende keer weer voor ons? Mooie dag vandaag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 okt 2023
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Erwin! Kies je de volgende keer weer voor ons? Mooie dag vandaag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 okt 2023
Leuk dat je ons hebt beoordeeld met 5-sterren Myriam! Geniet van je dag. Kaylee Team Webcare | PrintAbout
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 okt 2023
Bedankt voor je positieve review John! Leuk dat je voor ons huismerk hebt gekozen. Gezellige dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 okt 2023
Leuk dat je ons hebt beoordeeld Danny! Fijn dat je tevreden bent. Als je nog punten voor verbetering hebt, wil je dit dan doorgeven aan onze klantenservice afdeling? We zijn heel benieuwd! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout