PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.557 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.376 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klant misschien wat minder lastigvallen nà de bestelling? ik had een printer gekocht en hun alternatieve Toner als reserve ... na de wisseling van de tijdelijke bijgeleverde cartridges van brother , de alternatieve geplaatst... en volgens mij zeker niet dezelfde kwaliteit van afdrukken, dus bestel ik van beide ( brother en alternatieve) een nieuw pakket... mail dat dit origineel pakket niet nodig was en dat het veel goedkoper kon met hun toner ( ook veel meer afdrukken) en of ik dat origineel pakket wou schappen (met refund) of omzetten. Mail terug gedaan waarom ik dit zo bestelde maar dat ik gerust wou toelaten dat hun alternatief pakket niet geleverd werd met refund en alleen het origineel pakket leveren.... 2 dagen later alles zoals besteld in de bus. ( no refund)

Meest relevante negatieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1218)
(252)
Resetten
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
11 dec 2023
Beste Antoine, bedankt voor jouw positieve review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de correcte en snelle levering. We zien je graag terug bij PrintAbout en wensen je een mooie dag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 dec 2023
Leuk dat je ons hebt beoordeeld Ophilia! Fijn dat je tevreden bent. Als je nog punten voor verbetering hebt, wil je dit dan doorgeven aan onze klantenservice afdeling? We zijn heel benieuwd! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 dec 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Christiane. Hier doen we het voor. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 dec 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Alex. Hier doen we het voor. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 dec 2023
Filip, wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Wat zijn wij blij met jouw geplaatste beoordeling Emiel! Fijne dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Leuk dat je ons hebt beoordeeld Jos! Fijn dat je tevreden bent. Als je nog punten voor verbetering hebt, wil je dit dan doorgeven aan onze klantenservice afdeling? We zijn heel benieuwd! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Bedankt voor je positieve beoordeling Hilde! Fijne dag gewenst. Kaylee Team Webcare | PrintAbout
WC
willy c.
bellem
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Leuk dat je ons hebt beoordeeld Willy! Fijn dat je tevreden bent. Als je nog punten voor verbetering hebt, wil je dit dan doorgeven aan onze klantenservice afdeling? We zijn heel benieuwd! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Beste Elfi, Bedankt dat je de keuze hebt gemaakt voor ons huismerk product. We vinden het fijn om te horen dat je hier zo tevreden over bent! Een mooie dag gewenst vandaag! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Wat zijn wij blij met jouw geplaatste beoordeling Bart! Leuk dat je dit met ons wilt delen. Mooie dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Thomas. Hier doen we het voor. :-) Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Abdelaziz. Hier doen we het voor. :-) Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Gilbert. Hier doen we het voor. :-) Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dec 2023
Leuk dat je ons hebt beoordeeld Wim! Fijn dat je tevreden bent. Als je nog punten voor verbetering hebt, wil je dit dan doorgeven aan onze klantenservice afdeling? We zijn heel benieuwd! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 nov 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren Harry. Hier doen we het voor. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
DV
Dirk V.
Lanaken
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 nov 2023
Dirk, wat fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt! Gezellige dag vandaag! Raquel, Team Webcare l PrintAbout
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 nov 2023
Beste Michel, Bedankt voor je 4-sterren review. Als je nog feedback voor ons hebt, willen we dit natuurlijk graag weten. Zo kunnen we onze service nog beter maken en jou de kans geven om de volgende keer een 5-sterren beoordeling achter te laten. Raquel, Team Webcare l PrintAbout
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 nov 2023
Leuk dat je ons beoordeeld hebt met maar liefst 5 sterren John. Hier doen we het voor. :-) Raquel, Team Webcare | PrintAbout
VD
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden