KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin- Logo - Beoordelingen

KOX – Partners voor de Bosbouw en TuinReviews

: 863Uitstekend

4,51

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2016
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2016
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

126 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

863 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 mei 2022
Accurate verzending. Ik heb eenmalig klantendienst nodig gehad omdat ik het pakket niet ontvangen had terwijl DHL het wel opgaf als “afgeleverd” Maar het probleem lag bij de DHL koerier. Volgende dag kreeg ik het pakket dan toch van DHL. Zonder mijn verhaal in twijfel te trekken had de klantendienst reeds het nodige gedaan voor een nieuw pakket klaar te zetten. Enigste kleine opmerking is dat de site in Nederlands verwijst naar bpost overal terwijl we voornamelijk met DHL en Dpd verstuurd wordt. (Tracking mails en links zeggen allemaal “bpost”)

de meest kritische beoordeling


9 feb. 2023
Indien ik kon : geen ster ! Steel van sappie brak bij eerste gebruik, dus moet een fout geweest zijn in steel. Verschillende emails over gestuurd zonder resultaat. Dan maar een nieuwe besteld met nogmaals de opmerking dat de eerste steel een productiefout bevatte. Ook hier weer geen reaktie, buiten 'bedankt voor je bestelling'... Is gewoon een bedrijf dat enkel zo snel mogelijk , zoveel mogelijk wil incasseren en vooral niet inzet op customer service.

Beoordelingen voor KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
18 mrt. 2023
Vlot verwerkt ... acurate website... ik vond voor mijn Jonseredzaag van 1996 via de zoektool vlot een gepaste ketting en blaf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2023
 
van Guy M.
Vlotte levering, maar geen respons als er vragen via het contactformulier worden gesteld.
Beoordeling melden
Antwoord van KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin
10 mrt. 2023
Beste klant, we hadden wat problemen met de verbinding naar onze website. U kunt contact met ons opnemen op 078 15 82 22. Met vriendelijke groet, uw KOX team
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2023
 
Ruime keuze , prijs kwaliteit verhouding en snel levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mrt. 2023
Probleem bij levering maar alles goed opgelost
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2023
Il wacht al een week 'aat mijn bestellingen
Beoordeling melden
Antwoord van KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin
16 mrt. 2023
Beste klant, neem alstublieft contact met ons op 078 15 82 22 zodat we kunnen zien waar de bestelling geblokkeerd zou worden. Wij horen graag van u. Uw KOX team
 Geverifieerde beoordeling
1 mrt. 2023
 
Kwaliteit voor een goede prijs en altijd snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2023
Zeer goede kwaliteit, stipte levering,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 feb. 2023
 
van Jan P.
telefonische bereikbaarheid kan beter
Beoordeling melden
Antwoord van KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin
9 feb. 2023
Beste klant, als u ons niet kunt bereiken, stuur ons dan een e-mail en wij bellen u terug. Ons team kan u helpen in drie talen: Engels, Duits en Frans. Met vriendelijke groet, uw KOX team
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2023
 
Blablabla
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 feb. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 feb. 2023
Beoordeling melden