KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin- Logo - Beoordelingen

KOX – Partners voor de Bosbouw en TuinReviews

: 806Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

113 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

806 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 mei 2022
Accurate verzending. Ik heb eenmalig klantendienst nodig gehad omdat ik het pakket niet ontvangen had terwijl DHL het wel opgaf als “afgeleverd” Maar het probleem lag bij de DHL koerier. Volgende dag kreeg ik het pakket dan toch van DHL. Zonder mijn verhaal in twijfel te trekken had de klantendienst reeds het nodige gedaan voor een nieuw pakket klaar te zetten. Enigste kleine opmerking is dat de site in Nederlands verwijst naar bpost overal terwijl we voornamelijk met DHL en Dpd verstuurd wordt. (Tracking mails en links zeggen allemaal “bpost”)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 mei 2022
Na 14 dagen nog steeds niets ontvangen, dus kan geen oordeel geven. Ik hoop dat ik mijn geld niet heb verloren.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022 
Uitgebreide informatie op website. Kwaliteitsproducten (beschermende kleding voor kettingzaag) voor een nette prijs. Makkelijk bestellen en betalen. Producten werden vlot verzonden, goed verpakt (zonder onnodig veel plastic) en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
Tous vos produits sont de bonne qualité et a prix raisonnable même en y ajoutant les frais de livraison J'appréciais vraiment vos teeshirts avec votre Logo Ce qui m'a permis en travaillant de vous envoyer des clients
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Voor mij is deze bestelling prima verlopen. Ook de website is overzichtelijk en praktisch. Top Hartelijk dank mvg Gert
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering en pakket in perfecte staat ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022 
Uitgebreide keuze in de webshop, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
uitstekende service, snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Perfecte communicatie. Goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Alles was oke
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
van Luc V.
👍👍👍👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022 
De service, goede website, vriendelijke en behulpzame telefonie. Enkel bij de transporteurs dhl/bpost kan het eens mis gaan. Maar telkens snel en goed opgelost door Kox!
Beoordeling melden