Bagageonline.be
Beoordelingen:

51 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden51 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 nov. 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bagageonline.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een snel en correct bedrijf wat betreft levering en afhandeling van de bestelling. Ingeval van retournering duidelijke instructies ik kan wat dit bedrijf betreft geen negatieve punten noemen, want er zijn er geen.

de meest kritische beoordeling

30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 11 november online een koffer besteld. Ik heb het nog steeds niet ontvangen. Ik heb de klantendienst tweede keer gemaild, maar heb nog steeds geen antwoordgekregen. Ik wil zo snel mogelijk mijn geld terug. Ik ben helemaal niet tevreden over jullie klantendienst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bagageonline.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Koffer heel snel geleverd. Kledinghoes was te klein, grotere besteld en het andere teruggestuurd. Supergoed geholpen daarmee. Ik ben een heel tevreden klant . Dank je wel .
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering en de valiezen zijn zoals we ze op de computer gezien hebben. Degelijke kwaliteit.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Artikel in perfecte staat en zorgvuldig verpakt.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
reiskoffer besteld volgende dag ontvangen goed kwaliteit
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie handige lichte koffers.na gebruik meer .
Beoordeling melden
LW
Lu W.
Kapellen
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering op afgesproken datum
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles correct verlopen
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super onderneming

Een snel en correct bedrijf wat betreft levering en afhandeling van de bestelling. Ingeval van retournering duidelijke instructies ik kan wat dit bedrijf betreft geen negatieve punten noemen, want er zijn er geen.
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke communicatie. De valiezen waren goed verpakt.Top online firma.
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag besteld, morgen stipt en correct geleverd. Mooie en ruime reistas van Eastpack.
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Komen afspraken na. Vlotte levering en correct product!
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie tas goede kwaliteit… ik ben er…

Mooie tas goede kwaliteit… ik ben er zeer tevreden mee
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering tijdens drukte

Grote keuze, schappelijke prijzen en snelle levering
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
het slot gaat soms moeilijk, wel mooie nuttige valies
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en snel geleverd.
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles top.
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden