Waterpomp.be- Logo - Beoordelingen

Waterpomp.beReviews

: 4.449Uitstekend

4,58

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 okt. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Waterpomp.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Waterpomp.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 okt. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Waterpomp.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Waterpomp.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Waterpomp.be

903 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.449 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 jul. 2022
Ondertussen mijn 2de bestelling bij waterpomp, na een hydrofoorpomp heb ik deze keer een dompelpomp besteld. Levering naar België duurt soms iets langer maar dat staat ook netjes op de website. Bij de eerste bestelling ging alles van de eerste keer goed, maar deze keer had ik helaas pech en was de geleverde pomp beschadigd. Na het volgen van de procedure op de website en het versturen van een mailtje met foto's had ik binnen de kortste tijd een nieuwe pomp thuis. Er kan altijd wel iets misgaan maar het werd snel en netjes opgelost; dat mag geweten zijn en bij deze dan ook de moeite om een review achter te laten. Kwalitatieve pompen, scherpe prijzen en een prima klantenservice, 5/5 sterren, zo simpel is het en als ik nog eens een pomp nodig heb weet ik waar ik moet zijn.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 aug. 2022
waterpomp.be weigert een defecte waterpomp die pas 1,5 jaar oud is te herstellen onder garantie. Bij problemen met een pomp gekocht bij hen sta je in de praktijk er alleen voor. Reken vooral niet op service of herstellingen onder garantie. Men maakt zich er gemakkelijk van af door te zeggen dat het defect door verkeerd gebruik veroorzaakt is terwijl deze pomp enkel gebruikt werd om zuiver regenwater de pompen. Mijn installateur van de pomp volgt de uitleg van waterpomp.be helemaal niet en vindt het niet kunnen dat men dit defect niet onder garantie wil herstellen. De voorgestelde herstelkost bedraagt bovendien meer dan de helft van de aankoopprijs.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Waterpomp.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Nadat bleek dat in de verpakking een pomp met een kapotte bodem stak, contacteerde ik hen, ik zond hen via WhatsApp een foto van hetgeen ik aantrof en binnen de kortste keren werd een nieuwe pompp verzonden. Pure klasse.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Commande passée le soir, reçue le lendemain matin. Le livreur DPD, l'a déposée sur le seuil de porte sans attendre ma venue, ce qui est dangereux puisque l'appareil aurait pu être emmené par une personne peu scrupuleuse.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Pomp was beschadigd in transport, na een eenvoudig mailtje ontving ik dag nadien een nieuwe pomp. Defecte kostenloos teruggestuurd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022 
Le groupe hydrophore etait endommagé dans sa boite. Mais le service client m'en a renvoyé un autre très rapidement ! Merci.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Goede en duidelijke omschrijving op de website, rechtvaardige prijs, duidelijke video's en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Snelle en verzorgde levering. De pomp werd onmiddellijk gebruikt en werkte perfect. Goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Prix compétitifs et livraison ultra rapide, commande de l'après-midi livrée le lendemain.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Eenvoudige montage. Prijs/ kwaliteit =prima. Levensduur valt nog af te wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Pakket was eerst spoorloos, maar na mailtje was het onmiddellijk in orde!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Het gevraagde stuk was snel terplaatse en kon snel worden gemonteerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Werkt perfect op grote regenton in combinatie met tuinslang!
Beoordeling melden
Antwoord van Waterpomp.be
8 nov. 2022
Beste Louis, Heel fijn om te horen dat de aankoop passend is voor uw situatie. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Waterpomp.be
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Zeer tevreden van deze pomp, vorige pomp ging 23 jaar mee👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Korte leveringstermijn. Alles volgens verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Zeer snelle levering , top kwalitatief product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
goede communicatie en verzorging bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Het is perfect, we zijn heel tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Vlugge levering en uitstekende uitleg
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
snelle verzending, deskundig advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Goede prijzen en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Waterpomp.be
16 uur geleden
Beste Johan, Bedankt voor de mooie review. Wij willen u veel plezier wensen met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Waterpomp.be
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Scherpe prijs, directe levering
Beoordeling melden