Waterpomp.be- Logo - Beoordelingen

Waterpomp.be
Beoordelingen:

841 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.683 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 okt 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Waterpomp.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending gebeurde in 2 fasen Eerst de pomp, de dag nadien de afvoerslang. Het installeren van de slang was niet eenvoudig, ik moest op zoek naar een tussenstuk om ze aan te sluiten wegens afwijkende diameter. Uiteindelijk nam de pomp toch meer ruimte in beslag dan ik gedacht had. Ik had beter voor een pomp met interne vlotter gekozen. Maar deze zijn niet geschikt voor vuil water en water dat zand bevat. Mea culpa

de meest kritische beoordeling

26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zou ik -5 sterren kunnen geven dan wilde ik -6. Zoals de titel al zegt, zeer teleurstellend. Ze beloven volgende dag bezorgd. Zonder een woord te zeggen gewoon niet gedaan. Pas de volgende dag bezorgd. Ze zijn heel goed in PostNL daar de schuld van te geven. Nu is PostNL ook volledig onbetrouwbaar, helemaal in dit verhaal. Maar de shop blijft verantwoordelijk en daar doen ze helemaal NIETS mee. De bestelling is dus om te beginnen een dag te laat verstuurd. Vervolgens beweerde de bezorger dat ik niet thuis was, terwijl dit wel het geval was. Het zou naar een afhaalpunt gaan maar sommige winkels in Belgie vinden het normaal om op een doordeweekse dag gesloten te zijn. Dus ik kont het pakket niet ophalen. Een dag later kreeg ik een melding dat het afhaalpunt was aangepast en dat ik het zou horen als ik het op kon halen. Het is nu bijna 21 uur en ik heb niets gehoord dus inmiddels 3 dagen te laat en ik weet nog niets. Mijn nieuw gezaaide gras ligt te verpieteren want geen bestelling van deze shop en daar doen ze helemaal niets aan! Fijne toko!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Waterpomp.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwalitatieve pomp

Robuuste pomp die water goed wegzuigt. De voorgaande was een goedkope met vlotter. Deze stond in een klein putje in de kelder en bij de start kon de pomp wel eens bewegen en de vlotter vast komen te zitten in dat putje met al gevolg dat er water in de kelder kwam. Deze met de sensor heeft dat niet, beweegt minder en geen vlotter die kan komen vast te zitten.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correcte afhandelingen

De geleverde pomp was beschadigd bij transport. Men stuurde onmiddellijk een wisselstuk. Doch dit hielp me niet. Men heeft dan onmiddellijk een nieuwe pomp gestuurd en zelfs geld geretourneerd omdat ik hierbij naar een minder krachtig type was overgegaan. Dit ging alles zeer moeiteloos en ook zeer snel. De pomp (DAB) werkt onberispelijk.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Iets meer advies van het product had de twijfel en onzekerheid van aankoop weg genomen . Ten slotte is men als klant niet vertrouwd met hetgeen aanvullend nodig (koppelingen) is om de installatie in g

Tot op heden is alles in orde en hoop dat het zo blijft . Iets meer advies van het product had de twijfel en onzekerheid van aankoop weg genomen . Ten slotte is men als klant niet vertrouwd met hetgeen aanvullend nodig (koppelingen) is om de installatie in goede banen te leiden .
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling verliep vlot. Website is duidelijk en bij bestelling ontvang je de nodige handleidingen. Er was aanvankelijk een onderdeel tekort geleverd, maar na hercontact werd dit daags nadien verzonden en dus snel opgelost.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid waarmee de bestelling werd verwerkt, is exceptioneel goed. Enige minpuntje was dat Post NL het pakje direct in een afhaalpunt had gedeponeerd, maar dat ligt dan aan Post NL en niet aan jullie :).
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service ! Pomp was beschadigd tijdens transport, en teruggenomen door transporteur. Na contact met waterpomp.be werd volgende dag werd al een nieuwe geleverd. Pomp geïnstalleerd en werkt perfect.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Één tweede dappomp aangeschaft bij dat druilerige weertje, pomp kreeg het wel getrokken ma de afvoer niet daar mèè de tweede pomp op één Andre afvoer zo blijft mijn kelder droog.(:
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
wat me meest van al beviel is de eenvoud van werken met de website, alles duidelijk en transparant. Dikke pluim!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Hoewel het één van de lichtste DAB pompen is, doet hij z'n werk perfect, met een groot debiet.
Beoordeling melden
MS
marcel s.
borsbeek
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste ik ben zeer tevreden over jullie service TOP!!! Mvg Sollie Marcel
Beoordeling melden
GV
Gukke V.
Aarschot
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering.

Heb 20m besteld en er is 25m geleverd, dan mag je niet klagen.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering aan een goede prijs
Beoordeling melden
MV
Mario V.
Herk-de-Stad, Belgie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle jongens

Besteld op 26/04 12Hr; geleverd op 27/04 13Hr
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch pomp. Sterk en snel met water.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
krachtige pomp en laag waterniveau vereist.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Werkt goed. Afleveringstermijn nagekomen.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
veel keuze aan pompen en snelle levering.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en snelle levering!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles op tijd geleverd zoals beloofd
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfecte timing, uitstekend materiaal
Beoordeling melden