CUBICENTER- Logo - Beoordelingen

CUBICENTER
Beoordelingen:

48 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden203 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mrt 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
CUBICENTER voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik stuurde een vraag om info betreffende een product, op zondag, en dacht in de week erop misschien een antwoord te krijgen, groot was m'n verbazing dat ik zondagavond al een mail terug ontving, van Mr. Crochet, alsook een zeer snelle én correcte levering

de meest kritische beoordeling

1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als ik betaal voor levering, zou ik het wel thuis geleverd willen hebben. Niet iemand die voor de deur stopt, en zegt dat hij het pakje (5 jerrycans) niet gevonden krijgt, en het nog gaat komen brengen. Vervolgens krijgen we dan een mailtje dat we het kunnen gaan ophalen in een afhaalpunt. Dan kan ik het beter zelf hier in de buurt bij een lokale verdeler gaan kopen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor CUBICENTER

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RD
Ronny D.
Scherpenheuvel
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top verkoper Onmiddelijk geholpen via mail. Zeer degelijk materiaal. Zeer snelle levering.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en duidelijke service, passen zich geheel aan naar de wensen van de klant.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tijdig geleverd en hulp bij aflevering van containers
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering...
Beoordeling melden
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en vlugge levering .
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PB
Paul B.
Oosteeklo
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering, na de middag besteld, anderendaags reeds geleverd kort na de middag
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge levering en correct product
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
goeie service
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik stuurde een vraag om info betreffende een product, op zondag, en dacht in de week erop misschien een antwoord te krijgen, groot was m'n verbazing dat ik zondagavond al een mail terug ontving, van Mr. Crochet, alsook een zeer snelle én correcte levering
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

just what it takes

hebben al wat ik (in dit geval) nodig heb en leveren aan een goede prijs. Goede, duidelijke website. Snel, maar dat vind ik niet belangrijk.
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed!

best veel (logischerwijs op elkaar aansluitend) aanbod, website kan beter(!) (overzichtelijker) Net wat ik nodig heb, goede prijssetting
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van het bestelde materiaal. Al drie maal bij Cubicenter besteld en altijd tevreden. Zal nog bestellen bij deze firma.
Beoordeling melden