Waterpomp.be- Logo - Beoordelingen

Waterpomp.be
Beoordelingen:

775 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.752 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending gebeurde in 2 fasen Eerst de pomp, de dag nadien de afvoerslang. Het installeren van de slang was niet eenvoudig, ik moest op zoek naar een tussenstuk om ze aan te sluiten wegens afwijkende diameter. Uiteindelijk nam de pomp toch meer ruimte in beslag dan ik gedacht had. Ik had beter voor een pomp met interne vlotter gekozen. Maar deze zijn niet geschikt voor vuil water en water dat zand bevat. Mea culpa

Meest relevante negatieve beoordeling

12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
de pomp is beschadigt toegekomen koelribben en bescherming gebroken,daar ik de mensen belooft had die dag tekomen plaatsen heb ik het gelijmt wat niet lang heeft geholpen dus zo geplaats, dus van de prijs afgedaan gratis gewerkt indien mogelijk zou ik graag het onderdeel beschermkap (motor) en koelribben alsnog ontvangen PS bouten (imbus) van lichaam pomp stonden los opstarten zware lek (dus pomp was niet getest) ik hoop op een rechtzetting (beschermkap) GR Rudi Pellegrims
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Waterpomp.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering aan een goede prijs
Beoordeling melden
MV
Mario V.
Herk-de-Stad, Belgie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle jongens

Besteld op 26/04 12Hr; geleverd op 27/04 13Hr
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch pomp. Sterk en snel met water.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
krachtige pomp en laag waterniveau vereist.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werkt goed. Afleveringstermijn nagekomen.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
veel keuze aan pompen en snelle levering.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en snelle levering!
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles op tijd geleverd zoals beloofd
Beoordeling melden
Antwoord van Waterpomp.be
28 mei 2024
Beste Vital, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles op tijd geleverd is zoals beloofd. Met vriendelijke groet, Team Waterpomp.be
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfecte timing, uitstekend materiaal
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede pomp maar maakt wel wat geluid
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed materiaal en snelle bediening
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect, doe zo verder.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten van goede kwaliteit!!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service !! Bedankt !!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles tip top in orde
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden