Solar Power Supply- Logo - Beoordelingen

Solar Power SupplyReviews

: 526Uitstekend

4,58

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jun. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Solar Power Supply is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Solar Power Supply kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 jun. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Solar Power Supply is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Solar Power Supply kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Solar Power Supply

139 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

526 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 dagen geleden
Leuke website met prachtig materiaal Snelle verzending en levering +/- juiste datum (afhankelijk van transport) Maar wat een service, bij een van mijn bestellingen was er een beschadiging aan de geleverde goederen zodat ik dit niet meer kon gebruiken Dit even gemeld en kreeg onmiddelijk een mailtje met bevestiging dat dit defecte product terug was verzonden, na enkele dagen kon ik genieten van mijn bestelling. TOP Service van Solar Power Supply Grtjs Kris
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 okt. 2022
Heb vorig weekend een bedrag van €2873 gestort voor een bestelling en -ongelooflijk maar waar - nog steeds heb ik van jullie niets gehoord omtrent de levering van die bestelling. Inderdaad zeer jammer. Ik hoop dat ik mijn aankoop ooit nog zal zien. Bruno
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Solar Power Supply

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Leuke website met prachtig materiaal Snelle verzending en levering +/- juiste datum (afhankelijk van transport) Maar wat een service, bij een van mijn bestellingen was er een beschadiging aan de geleverde goederen zodat ik dit niet meer kon gebruiken Dit even gemeld en kreeg onmiddelijk een mailtje met bevestiging dat dit defecte product terug was verzonden, na enkele dagen kon ik genieten van mijn bestelling. TOP Service van Solar Power Supply Grtjs Kris
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 uur geleden
Prima service heel goede informatie Beter kan het niet, Een aanrader, bij problemen snel telefonisch contact Perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Heel mooie webwinkel, groot aanbod aan correcte prijzen. Ook de klantenservice is bij dit bedrijf uitstekend.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Ik kan geen sterren meer geven.ik bestel het en 2 dagen erna was de levering reeds gebeurd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
 
Ruim aanbod. Vlotte levering. Ook wisselstukken in voorraad.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Zeer snelle levering, zelfs naar Polen, prachtig product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
net en correct, leveringsafspraak zeer ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Duidelijke website, snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Snelle reactie bij vragen, en het materiaal was perfect geleverd maar had graag deze opgevolgd via Track & Trace
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van de levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Correcte levering, duidelijke afspraken en goede verpakking.
Beoordeling melden