Dille & KamilleReviews

: 3.527Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Dille & Kamille is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Dille & Kamille kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 18 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Dille & Kamille is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Dille & Kamille kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Dille & Kamille

130 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.527 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 dec. 2021
Duidelijke webshop en communicatie na bestelling. Alle bestelde artikelen waren degelijk ingepakt en zaten goed opgeborgen in een stevige doos. Als ik zo een pakket thuis krijg, heb ik er totaal geen probleem mee om 1 of 2 dagjes langer te wachten op mijn pakket. Top service!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 dec. 2021 
van Ann C.
Prachtige winkels en een webshop met een uitgebreid aanbod. Het leveren gaat heel vlug, zelfs in deze rare periode. Toch een groot minpunt, naar mijn gevoel, is de manier van verpakken. Ik had o.a. enkele breekbare artikelen besteld. Het mag een wonder heten dat alles zonder schade is aangekomen. In een veel te grote doos leek alles er van ver ingegooid. De fijne en breekbare spulletjes werden gelukkig wel in bubbelplastic gewikkeld maar door de te grote ruimte rammelde alles op en tegen elkaar tijdens het transport. Ik ben blij dat het voor mijn bestelling goed is afgelopen en natuurlijk is het herbruikbare van verpakkingsmateriaal een goede zaak. Maar toch opletten bij het uitzoeken van een gepaste doos, dit had heel slecht kunnen aflopen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Dille & Kamille

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2021
Duidelijke webshop en communicatie na bestelling. Alle bestelde artikelen waren degelijk ingepakt en zaten goed opgeborgen in een stevige doos. Als ik zo een pakket thuis krijg, heb ik er totaal geen probleem mee om 1 of 2 dagjes langer te wachten op mijn pakket. Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Vlotte verwerking en levering van mijn bestelling volgens afspraak. Aangezien het om een zeer breekbaar item ging, ook vakkundig verpakt. Top !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2021
Prima website. Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Snelle levering. De breekbare bestelling was zeer goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022 
van Eva v.
Perfect! Zondagnamiddag besteld, maandagochtend hadden we het heel mooi product al in huis. Zeer aan te raden webshop 👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021 
Alles liep vlot. Is de eerste keer dat ik breekbare artikels zo goed verpakt heb aangekregen. Gewoon geweldig!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Bestelling stond klaar in de winkel - lk had online mijn keuze gemaakt en was snel terug de winkel uit :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2022
Prima kwaliteit, snelle levering en vooral mooi verzorgd verpakt zodat er niets beschadigd is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2022
zeer snelle levering . alles wat besteld is zat erin , kwalitatieve producten, goed ingepakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Top levering Enkel jammer dat het 4 dagen duurt maar toch nog optijd gearriveerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2021
Snelle levering. Eco verpakking, geen plastiek maar papier om doos op te vullen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021 
van luc r.
Correct, heel professioneel, fijne ecoligische handelingen en gedachtengang...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Pakje goed ontvangen. Wel niet milieu vriendelijk. Grote doos met veel papier.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2022
savonds laat bested en dag nadien al geleverd en niets stuks dus supperrrrrr
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2022
Snelle levering, alles in orde. Alleen jammer dat niet alles voorradig was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 feb. 2022 
alles was perfect ingepakt en beschermd, de bestelling is er heel vlug
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2022 
Vlugge veilige levering en producten voldoen aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021 
Mooie, kwalitatieve producten, zorgvuldig verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2021
De snelle levering. Product kado gegeven, dus nog geen reactie op!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
de snelheid van de levering en de zorgzame verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
alles netjes verpakt en volgens bestelling geleverd
Beoordeling melden