Dille & Kamille (BE-NL)
Beoordelingen:

1.258 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.839 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 apr 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Dille & Kamille (BE-NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Rappe levering,zeer goed geambaleerd. Heb iets teruggestuurd door verkeerde maat besteld,wacht nog op bevestiging dat het toegekomen is.

de meest kritische beoordeling

18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betaald voor verzending op dezelfde dag ( was ook de enig optie). Toch bijna 6 euro verzendingskosten, ik heb geen probleem om te betalen voor verzending maar op zijn minst kom dan de afspraak na van directe verzending of jou de klant op de hoogte dat het door x reden niet kon. Pas nadat ik zelf een mail heb gestuurd werd het plots wel verstuurd. Op mijn mail zelf kreeg ik pas later een antwoord met een standaard melding van wat jammer maar nu is het precies wel verstuurd. Beetje sneu als je als bedrijf uw dienst niet nakomt, een betalende dienst nota bene. En nogmaals er kan bij verzendingen altijd iets mislopen, maar wees transparant en geef klanten geen standaard antwoorden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Dille & Kamille (BE-NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Orders worden met erg veel zorg ingepakt. Hele mooie en gebruiksvriendelijke webshop, zeer mooi en tijdloos aanbod, heel tevreden van deze winkel! Wat mij betreft een groot nadeel: orders worden extreem snel bezorgd na bestelling. Om 10u 's avonds een bestelling plaatsen en om 10u 's ochtends het pakje reeds terugvinden in de brievenbus. Voor een keten die met veel aandacht naar zoveel mogelijk duurzaamheid streeft vind ik het bedenkelijk dat je niet in de mogelijkheid bent aan te geven dat het om een 'niet dringende bestelling' gaat en nachtwerk e.d. dus ook niet hoeven. Er bestaan ongetwijfeld meer ecologische manieren om ook het leveringsproces te verduurzamen.
Beoordeling melden
GD
Griet D.
Bonheiden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service Maar blijkbaar klopt het ophaalpunt niet dat ik kon aanduiden voor levering Bij boeket en zo..rijmenamseweg 168 2820 Bonheiden Men kon daar niet scannen..ik kreeg ook gewoon bericht dat ik daar mijn pakje kon ophalen..(via bpost)zonder scancode,het was er wel maar daar vonden ze het ook vreemd.. Dus dit ophaalpunt is niet meer up to date.
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de beoordeling en te terugkoppeling! We zullen dit oppakken met de bezorgdienst. Veel plezier met uw aankopen! 🌿
7 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn en vlot antwoord heb ik gekregen toen ik een vraag stelde over een product. De chocoladeletter was gebroken, maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren in de post. Verder vlotte service op alle vlak. Prachtige producten.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Aangename winkel waar ik gemakkelijk een uur kan rondneuzen en gegarandeerd iets zal kopen waarvan ik vaak op voorhand zelfs niet wist dat ik het kon gebruiken 😁
Beoordeling melden
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Er was een bord stuk maar dit is heeeel snel opgelost door de klantendienst. Super mooie borden ook!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Levering was zeer snel, ik heb het ‘s avonds bestelt en volgende dag al in huis. Top service!
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima verhouding kwaliteit prijs. Jammer dat ze niet veel keuzes hebben (klassieke kofiepot)
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel leuk, en snel geleverd, kijk er naar uit om in de nieuwe woning te plaatsen
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen en je nieuwe woning!🌿
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd prachtige producten, bestelling gaat vlot en de levering is snel.
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
27 mrt 2024
Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service!🌿️
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Merci voor de goede service en leuk aanbod!

Telkens heel vlotte en correcte online bestellingen & facturatie!
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
26 mrt 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service! Ook de dienst na verkoop is top!
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
26 mrt 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verzendkosten verlagen voor meerdere product/groter bedrag.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, zeer tevreden over de gekochte artikelen .
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
4 dagen geleden
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel fijne producten, ook via webshop correcte service!
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi verzorgd en stevig ingepakt. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
5 dagen geleden
Bedankt voor je mooie beoordeling!🌿️ We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de verpakking en de snelle levering. Als je nog vragen hebt , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit messen. Scherp en mooie afwerking
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten, zoals op foto, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en de volgende dag ontvangen! Perfect!
Beoordeling melden
SB
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
steeds super vriendelijke service in Kortrijk
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte snelle service en alles goed verpakt!
Beoordeling melden
Antwoord van Dille & Kamille (BE-NL)
9 apr 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen!🌿