amagard.com België
Beoordelingen:

104 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden592 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 nov. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
amagard.com België voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hoe goed en vlot ging dit! Duidelijke foto’s van wat je koopt, uitgebreide uitleg op de site. Zeer vlotte en uitgebreide communicatie over de levering. Sms 20 minuten voor de levering. De chauffeur echt nen top kerel. Was bereid even te helpen. We wonen in een doodlopende straat had dit de dag ervoor al even gecheckt en wist dat het moeilijk ging zijn. Daardoor zijn vorkliftje meegenomen. Dikke dikke duim 5 ster +

de meest kritische beoordeling

5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering via DHL ondermaatse communicatie. Ik had per mail laten weten dat ik in een kleine steeg woon waar geen vrachtwagen ingaat. De chauffeur had geen clarck of gespecialiseerd vervoermateriaal mee en heb persoonlijk mee moeten duwen (het weegt 900 kg) gedurende 40m en de palet wiebelde heen en weer wat nog gevaarlijk was ook. Rotslechte service!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor amagard.com België

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hoe goed en vlot ging dit! Duidelijke foto’s van wat je koopt, uitgebreide uitleg op de site. Zeer vlotte en uitgebreide communicatie over de levering. Sms 20 minuten voor de levering. De chauffeur echt nen top kerel. Was bereid even te helpen. We wonen in een doodlopende straat had dit de dag ervoor al even gecheckt en wist dat het moeilijk ging zijn. Daardoor zijn vorkliftje meegenomen. Dikke dikke duim 5 ster +
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
5 dagen geleden
Super bedankt voor uw waardering! Het is fijn om te horen dat u tevreden met bent onze service :)
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

top service aan de telefoon en bij levering

top service aan de telefoon, alsook bij de levering waarvoor dank 🌺
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
9 feb. 2024
Bedankt voor uw positieve review! Wij streven ernaar iedereen naar tevredenheid te helpen.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte service.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
13 dagen geleden
Bedankt voor uw mooie review!
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
2 feb. 2024
Bedankt voor uw review!
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte en verzorgde aflevering.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
15 jan. 2024
Bedankt voor uw positieve respons!
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
15 jan. 2024
Bedankt voor uw review!
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima!
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
19 jan. 2024
Bedankt voor uw fijne beoordeling!
GB
Gustaaf B.
Sint-Job in 't Goor
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit, spoedige levering.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
22 dec. 2023
Bedankt voor uw respons!
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering via DHL ondermaatse communicatie. Ik had per mail laten weten dat ik in een kleine steeg woon waar geen vrachtwagen ingaat. De chauffeur had geen clarck of gespecialiseerd vervoermateriaal mee en heb persoonlijk mee moeten duwen (het weegt 900 kg) gedurende 40m en de palet wiebelde heen en weer wat nog gevaarlijk was ook. Rotslechte service!
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
5 dec. 2023
Vervelend dat de levering niet naar wens was. U kunt bij opmerkingen/klachten ook altijd rechtstreeks met ons bellen/mailen, dan denken we graag mee voor een oplossing. We vermelden met welk vervoer we rijden, (op de site en op de opdrachtbevestiging). Wij hebben geen mail van u ontvangen over de bereikbaarheid van uw adres. Wel heeft u dit vermeld bij uw order. Zover wij konden nagaan via google streetview is uw adres bereikbaar met het aangegeven transport zoals eerder vermeld. Onze excuses dat u teleurgesteld bent over de levering!
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede opvolging levering en vriendelijke leverancier.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
6 nov. 2023
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot geleverd, enkel een dag later dan voorzien
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
20 nov. 2023
Bedankt voor uw respons!
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
6 nov. 2023
Bedankt voor uw review!
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KD
Koen D.
Oosterzele
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Commande conforme à ce que j’avais commander Un jour de retard dans la livraison mais personne du service client d’une extrême gentillesse Pour la livraison arriver en temps et en heure comme prévu , suoer chauffeur car accès difficile chez moi pour le camion Big bag poser ou je le désirait Je suis très satisfaite
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
16 jun. 2023
Nous vous remercions pour votre commentaire. Nous avons été heureux de vous aider.
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Columbus kamado gekocht. Enorm tevreden over het toestel en de levering. Enkel one minuten lichter was niet voorradig maar die sturen ze nog na. Ook de chauffeur die leverde was enorm vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
19 jun. 2023
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Wij wensen u nog veel BBQ plezier.
DC
Dirk C.
WESTMALLE
26 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede communicatie, stipte levering, flexibel en behulpzaam bij het lossen. Jammer dat zelf afhalen niet mogelijk is; 80€ transportkost op een goederenbedrag van 860€ is een hele brok.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
1 mei 2023
Bedankt voor de feedback!
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super!!!!

Zeer goede prijs van het materiaal en heel vriendelijke chauffeur. Werd 1 dag te laat geleverd maar na telefonisch contact werd dit gecorrigeerd. Heel vriendelijke mensen.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
8 sep. 2023
Bedankt! Veel plezier met uw BBQ gewenst :)
12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Op de afgesproken dag geleverd, mooi op tijd en zonder beschadiging een prima kamado in huis. Zalige ervaring met amagard, voor herhaling vatbaar. Top
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
5 jun. 2023
Fijn om te horen dat u tevreden bent wij wensen u veel BBQ plezier!
1 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering Zelfs de transportfirma heeft gebeld dat ze een dag later zouden leveren ?ikzelf had het pakket zelf nog niet zo vlug verwacht.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com België
3 jul. 2023
Bedankt voor uw fijne reactie!