haagplanten-heijnen.be
Beoordelingen:

15 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden56 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat we pas vanaf week 6 kunnen bestellen. UPDATE Contact met klantenservice gehad en uitleg gekregen waarom leveren vanaf die week pas mogelijk is. Erg fijne klantenservice, gaan voor echte kwaliteit!

de meest kritische beoordeling

3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Planten moeten al zeer lang op pallet gestaan hebben. Sommigen toonden uitdrogingsverschijnselen. Bij het opheffen van bepaalde planten viel de aarde in de zak van de wortel af...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor haagplanten-heijnen.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Planten moeten al zeer lang op pallet gestaan hebben. Sommigen toonden uitdrogingsverschijnselen. Bij het opheffen van bepaalde planten viel de aarde in de zak van de wortel af...
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
3 dagen geleden
Beste Tuinvriend, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat de planten droog bij u aankomen. We doen altijd ons uiterste best om de planten zo vers mogelijk te leveren en betreuren het dat dit bij u niet het geval was. Hiervoor onze welgemeende excuses! Wij hopen dat, ondanks de droogte, de planten goed zullen groeien. Mocht u twijfels hebben aan de kwaliteit van de planten, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice om dit te bespreken. Wij danken u nogmaals voor uw review en wensen u veel groei plezier!
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte levering

De levering is perfect verlopen
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
7 mei 2024
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw planten. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
26 feb 2024
Beste Tuinliefhebber, Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service! Hartelijk dank voor uw positieve feedback en wij wensen u veel plezier met uw haag. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat we pas vanaf week 6 kunnen bestellen. UPDATE Contact met klantenservice gehad en uitleg gekregen waarom leveren vanaf die week pas mogelijk is. Erg fijne klantenservice, gaan voor echte kwaliteit!
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van mooie planten! Niks op aan te merken Een aanrader! Geert D'H. (Oudenaarde; Belgie)
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
13 nov 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden 👌

De haagplanten werden perfect volgens afspraak geleverd in uitstekende staat en van zeer goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
25 nov 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw planten. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en eerlijke service. Mooie planten, met zorg ingepakt en bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
30 okt 2023
Beste tuinliefhebber, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verliep en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de planten. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Stipte levering en mooie, gezonde planten.
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Haagplant

Mooie plant,correcte service!Een aanrader!
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
service ,mooi geleverd , top
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
13 okt 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
8 dec 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw planten. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden