haagplanten-heijnen.be
Beoordelingen:

18 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten, goed verpakt. Niets op aan te merken. Juist de leveringsdatum klopte niet. We hadden een mail ontvangen dat de levering vrijdag zou plaatsvinden maar de bezorger stond reeds dinsdag aan de deur. We waren gelukkig thuis.

de meest kritische beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij levering was een gedeelte van de planten reeds verdroogd. Ik heb ze geplant, regelmatig water gegeven maar ik vrees dat ik in het najaar 1/3 van de planten zal moeten vervangen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor haagplanten-heijnen.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat we pas vanaf week 6 kunnen bestellen. UPDATE Contact met klantenservice gehad en uitleg gekregen waarom leveren vanaf die week pas mogelijk is. Erg fijne klantenservice, gaan voor echte kwaliteit!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Steeds op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
8 dec. 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw planten. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van mooie planten! Niks op aan te merken Een aanrader! Geert D'H. (Oudenaarde; Belgie)
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
13 nov. 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden 👌

De haagplanten werden perfect volgens afspraak geleverd in uitstekende staat en van zeer goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
25 nov. 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw planten. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en eerlijke service. Mooie planten, met zorg ingepakt en bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
30 okt. 2023
Beste tuinliefhebber, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verliep en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de planten. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Stipte levering en mooie, gezonde planten.
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Haagplant

Mooie plant,correcte service!Een aanrader!
Beoordeling melden
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten, goed verpakt. Niets op aan te merken. Juist de leveringsdatum klopte niet. We hadden een mail ontvangen dat de levering vrijdag zou plaatsvinden maar de bezorger stond reeds dinsdag aan de deur. We waren gelukkig thuis.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
11 apr. 2023
Beste tuinvriend, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de mooie bijgevoegde foto, daar zijn we erg blij mee! Het is fijn om te weten dat de planten u bevallen. We doen altijd ons best om de levertijden na te komen, soms kan het voorkomen dat we iets te vroeg leveren. We wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet Haagplanten Heijnen
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Really great service and super healthy plants We ordered six 2m tall haagplanted. They were delivered well-packaged. We planted them the next day and more than two weeks later they still look great and are pushing out new leaves.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
30 mei 2023
Dear garden friend, Thank you for your positive review. It gives us great pleasure, that you are satisfied with your plants. We wish you much pleasure with your plants. Kind regards Hedgeplants Heijnen team
10 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende ervaring

Aangenaam, snel en professioneel. en een zeer goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
10 mrt. 2023
Beste tuinliefhebber, Fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi geleverd. Prima kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
13 mei 2023
Beste tuinvriend, Heel viel dank voor de positieve feedback! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe plantjes. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
3 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten. Tip top service
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
3 mrt. 2023
Beste tuinliefhebber, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Het is fijn om te weten, dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze planten en onze service. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe haagplanten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
12 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
service ,mooi geleverd , top
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
13 okt. 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
11 apr. 2023
Beste tuinvriend, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! We zijn erg blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze planten. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe haagplanten. Met vriendelijke groet Haagplanten Heijnen
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij levering was een gedeelte van de planten reeds verdroogd. Ik heb ze geplant, regelmatig water gegeven maar ik vrees dat ik in het najaar 1/3 van de planten zal moeten vervangen
Beoordeling melden
Antwoord van haagplanten-heijnen.be
1 jun. 2023
Beste tuinvriend, wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de geleverde beuken. Onze klantenservice zal hierover contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen