TuinFlora.be
Beoordelingen:

379 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden734 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
TuinFlora.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb al verscheidene keren bij tuinflora planten gekocht , en altijd meer dan tevreden. Netjes verpakt. Goed voorzien van vochtig zand rond de kluit voor de verzending. Heb je een vraag , via mail heb ik vriendelijke snel contact gehad en info bvb over een plant. De artikelen zijn mooi en als er al eens 1tje wat minder is (1x meegemaakt op men toch al vele bestellingen) , dan krijg je retour een ander. Is het niet meer voorradig krijg je een gelijkaardige. Nu over heel de lijn een meer dan tevreden klant. En bij men bestelling nu nog cadeautje bijgekregen...Waarvoor zekers ook men dank. Vandaag worden men plantenbakken gevuld , dus kan enkel overzicht tonen van wat er nu nog op men tafel staat om geplant te worden. Zo kan je al zien hoe mooi alles eruit ziet. De goede verpakking (al heb ik bij sommige de plastic er rond wat afgehaald.
LC
Lydia C.
West vlaanderen

de meest kritische beoordeling

13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze plant op stam is helemaal niet als op de foto's , ik kreeg een half weggezaagd kruin van deze plant op stam , zelfs de bladeren waren in de helft gezaagd . Belachelijk gewoon , deze site zijn OPLICHTERS EN RIPPERS !!! De Standard Hybiscus syriacus Red Heart op Stam wat ik besteld heb is GEWOON een halve kruin met 3 takken eraan en met half doorgezaagde bladeren .SCHANDALIG , NOOIT MEER KOOP IK HIER IETS was de eerste keer en zal ook de LAATSTE keer zijn SCHAAM JULLIE zo de mensen oplichten .. dit is hun antwoord op mijn email Alle beelden bij de produkten zijn ter illustratie Bij veel buitenplanten tonen wij foto's van volgroeide planten in bloei, dit ter illustratie hoe de volgroeide plant er in uw tuin uit zal zien. In de praktijk bloeien planten echter niet het hele jaar en versturen we ook geen volgroeide planten. Buitenplanten bewaren wij buiten waardoor zij geen schok krijgen als u ze plant, maar vertonen dus ook het beeld van het seizoen. Onze planten bloeien in de normale bloeiperiode en daarbuiten niet en zullen in de winter, indien bladverliezend, ook geen blad hebben, houdt daar rekening mee. De daadwerkelijke leverhoogte en potmaat van de te leveren plant staat vermeld op de productpagina en in de detail informatie staat vermeld wanneer de plant volgroeid is en wat de volgroeide maten zijn. Omdat de planten verstuurd moeten worden kunnen de planten niet te groot zijn, maar geef moeder natuur even de tijd om gratis haar werk te doen en dan heeft u een mooie en betaalbare tuin die recht doet aan de foto's. Mocht u toch willen retourneren: Ons retour adres: Bulbs Direct B.V. afd. Retouren Achterweg Zuid 33c 2161 DX Lisse. Retourneren is op eigen kosten.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor TuinFlora.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super alles mooi in orde . Goed verpakt en prima verstuurd. Duurt een 3 tal werkdagen om te ontvangen. Maar dat is geen enkel probleem. Zeer tevreden!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De plantjes waren netjes verpakt, de levering snel. Bestelling zeer vlot.De plantjes zijn van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Les plantes bien protégées

Les plantes étaient bien protégées, bien vertes et la livraison très rapide.merci.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top !

Alles netjes ingepakt en op tijd geleverd . Tot nu toe goede kwaliteit v plant .
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

piekfijn oké

mooi verpakt & mooie planten (sanseveria trifasciata) + snelle levering
Beoordeling melden
RJ
Rita J.
Everberg
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling, in perfecte verpakking, goed ontvangen.
Beoordeling melden
RA
Ronny A.
Emblem
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd zoals beloofd en goed verpakt.
Beoordeling melden
FD
FRANK D.
Brugge
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi klein plantje, degelijke snelle verzending
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering en prima verpakking !
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking was perfect gedaan!
Beoordeling melden
FD
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering is zeer vlot verlopen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Livraison soignée et rapide😉
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering , top.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ER
Elmar R.
Waarschoot
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MA
medard a.
merchtem-belgie
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

tuinflora is top

over tuinflora geen klachten , doch de bezorging door dpd belgie liet veel te wensen over, aangezien dpd in belgie niet werkt op zaterdag, het pakje was verstuurd op donderdag, vrijdag bericht dat ze teveel werk hadden, dus pakje werd op maandag namiddag geleverd , hebben de planten 4 dagen in de doos gestoken , hopelijk komen ze er nog door(wait and see)
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
al mijn bestellingen zijn goed verpakt , gezond , en snel geleverd
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

mooi en gezond gezond plantje, stevige verpakking

mooi en gezond plantje, stevige verpakking
Beoordeling melden