sbsupply.beReviews

: 670Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 6 okt. 2022
sbsupply.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 6 okt. 2022
sbsupply.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sbsupply.be

86 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

670 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 feb. 2022
klantendienst is uitstekend. vriendelijk, snel en accuraat. helemaal zoals het moet. hier ga ik zeker nog kopen. eventuele problemen worden meteen (en dat moet je letterlijk nemen) opgelost. met dank aan Ambar, zij is een medewerkster om te koesteren.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 jun. 2022
Wees eerlijk tegen je klanten. Bij aankoop staat op de site “ voorradig vóór 22u besteld, morgen thuis”. Na aankoop is het plots niet meer voorradig en moet je minstens twee weken wachten. Het ergste vind ik nog dat ze alles ontkennen als je contact neemt. Volgens mij gewoon het zoveelste “dropshipping bedrijf” die goedkope AliExpress-producten voor het driedubbele van de prijs doorverkopen!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sbsupply.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Mooie website, gemakkelijk bestellen en de volgende dag geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
snelle levering (Vrijdag besteld en zaterdag inhumes)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Snel en correct geleverd. Heel tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
van Fre V.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Ik bestelde een telefoonhoesje voor mijn nieuwe iphone en kreeg een hoesje voor een ander model, niet in de kleur die ik gevraagd had en licht beschadigd. Heb dit onmiddellijk gemeld, een retourvignet ontvangen en uiteindelijk met vertraging tot het correcte hoesje ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Bestelling niet ontvangen en moet nu al beoordelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Supersnelle levering, heel tevreden over mijn nieuwe Apple Watch polsbandje. Goede prijs tov de Apple website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Artikel was goed verpakt en werd snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Snel en wel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Kon een product niet inruilen voor een ander product dat in stock was en evenveel kostte.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Vlotte afhandeling en snelle levering. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Uitstekend service! Zeer snel geleverd!
Beoordeling melden