wearegarcia.be- Logo - Beoordelingen

wearegarcia.be
Beoordelingen:

109 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden158 beoordelingen in totaal  

4,30
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 jun. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wearegarcia.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is de eerste keer dat ik online bestel bij Garcia. Het is allemaal goed verlopen. De bestelling, de levering en het bijzonderste de kleding die ik bestelde was zoals ik verwacht had en past mij prima👍

de meest kritische beoordeling

28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Garcia Russo 630 jeans besteld, onder de expliciete vermelding dat deze een rits sluiting heeft. Bij aankomst blijkt echter dat deze een knoopsluiting heeft ?! Een hoop gedoe weer om te retourneren en natuurlijk weer op mijn geld retour wachten, en slecht voor het milieu. Ken uw eigen producten, Garcia!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wearegarcia.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JP
Jenny P.
Oudenaarde
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en jeansbroeken van goede kwaliteit en pasvorm. Ze zitten als gegoten en zijn comfortabel om te dragen. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
8 dagen geleden
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent met de levering van je bestelling en de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team Garcia
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gaat vlotjes goed aangegeven is perfect ingedeeld volgens artikel leuk om zo te winkelen !
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
9 dagen geleden
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Garcia
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlot en correct

Vlotte , correcte en tojdoge levering!
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
2 feb. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent met de levering van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Garcia
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen frans website in belgie
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
2 feb. 2024
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Deze mogelijkheid is er wel. We hebben je even een e-mail gestuurd met de uitleg. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
5 dagen geleden
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je pakket zo snel is bezorgd. We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, klantenservice Garcia
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep vlot!
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
13 dagen geleden
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent met de levering van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Garcia
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
29 jan. 2024
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Garcia
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service!
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
2 feb. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Garcia
GM
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
1 feb. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Garcia
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
29 jan. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Garcia
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen terugbetaling gekregen van de retour goederen
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
7 feb. 2024
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review. We willen je vragen een e-mail te sturen naar: webshop@wearegarcia.com. Met vriendelijke groet, klantenservice Garcia
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb twee maal een bestelling geplaatst waar ik achteraf een mail van kreeg dat een item toch niet meer leverbaar is. Zeer vervelend als je dan op een andere webwinkel een kledingstuk besteld hebt om een gepaste outfit tot stand te brengen. Gr jansen linda
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
10 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, klantenservice Garcia
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is de eerste keer dat ik online bestel bij Garcia. Het is allemaal goed verlopen. De bestelling, de levering en het bijzonderste de kleding die ik bestelde was zoals ik verwacht had en past mij prima👍
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
15 jan. 2024
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent over de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Garcia
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed maar toch een bedenking.…

Vervelend dat als je meerdere items besteld die zelden samen toekomen en bovenal dat er niet verwittigd wordt wanneer het resterende zal geleverd worden. Voor de rest alles ok.
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
5 jan. 2024
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia
MG
Martine G.
La Bruyère (Meux)
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Collection qui me correspond. Rapport qualité/prix TB.
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
16 jan. 2024
Bonjour, merci d'avoir pris le temps de laisser cet avis positif. Avec nos meilleures salutations, l'équipe Garcia
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat zijn de beste jeans broeken die best bij mij passen
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
5 jan. 2024
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Garcia
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
11 jan. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent met de levering van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Garcia
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wearegarcia.be
11 jan. 2024
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Garcia