wickey.be- Logo - Beoordelingen

wickey.be
Beoordelingen:

72 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.080 beoordelingen in totaal  

4,03
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen ging vlot.. levering ging vlot.. Wat mss beter kan (of mss ligt het aan mezelf) is de montage handleiding.. Op de bilt app krijg ik de montage van de multiflyer en heb de multiflyer light dus heb even moeten uitpluizen wat er niet klopte ivm lengte van de planken.. maar na even kijken en vergelijken met boekje was het duidelijk.. de app is voor de rest makkelijk het boekje vind ik ingewikkeld maar ik werk met beiden om het in elkaar te zetten en dat lukt wel.. Mss dat het boekje iets duidelijker kan of de bilt app ook de light versie heeft (voor de groentjes onder ons zoals mezelf😅)

Meest relevante negatieve beoordeling

7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer teleurgesteld in de kwaliteit van het hout. De planken van de vloer van de torens en de loopbrug zitten vol met splinters(deze planken hebben tijdens het productie proces precies de schuurmachine gemist) . Extra werk dus op het vele werk dat het eigenlijk al was om hem in een te zetten. Meer dan 3 volle namiddagen. Ik snap dat de gaten niet worden voorgeboord maar is wel veel extra werk. Vooral als de handleiding verschillende maateenheden en lengtes hanteert. De handleiding is ook aan de kleine kant om de montage duidelijk te zien. Ik had een betere prijs kwaliteit verwacht,aangezien het toch geen goedkope speeltuin is.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wickey.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles dik in orde
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer teleurgesteld in de kwaliteit van het hout. De planken van de vloer van de torens en de loopbrug zitten vol met splinters(deze planken hebben tijdens het productie proces precies de schuurmachine gemist) . Extra werk dus op het vele werk dat het eigenlijk al was om hem in een te zetten. Meer dan 3 volle namiddagen. Ik snap dat de gaten niet worden voorgeboord maar is wel veel extra werk. Vooral als de handleiding verschillende maateenheden en lengtes hanteert. De handleiding is ook aan de kleine kant om de montage duidelijk te zien. Ik had een betere prijs kwaliteit verwacht,aangezien het toch geen goedkope speeltuin is.
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
8 apr 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat de kwaliteit u ongemak heeft bezorgd. Als u een klacht heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Desalniettemin wensen wij u veel plezier, Uw Wickey team
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op 3 april ging mijn bestelling verstuurd worden en sindsdien heb ik niets meer gehoord!!!
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
10 apr 2024
Beste klant, U heeft ons negatief beoordeeld, wat we heel goed begrijpen in deze situatie. Een onverwacht hoog aantal bestellingen heeft geleid tot een overbelasting voor ons en voor sommige van onze transportpartners. We bieden hiervoor onze oprechte excuses aan en doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren. We zijn ervan overtuigd dat je ondanks de aanvankelijke problemen veel plezier zult beleven aan je nieuwe Wickey product. Onze klantenservice beantwoordt ook graag al je vragen - zij het met een kleine vertraging op dit moment om dezelfde redenen. Uw Wickey-team
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al meer dan twee weken na beloofde levermoment en nog niks ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
2 apr 2024
Beste klant, U heeft ons negatief beoordeeld, wat we heel goed begrijpen in deze situatie. Een onverwacht hoog aantal bestellingen heeft geleid tot een overbelasting voor ons en voor sommige van onze transportpartners. We bieden hiervoor onze oprechte excuses aan en doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren. We zijn ervan overtuigd dat je ondanks de aanvankelijke problemen veel plezier zult beleven aan je nieuwe Wickey-product. Onze klantenservice beantwoordt ook graag al je vragen - zij het met een kleine vertraging op dit moment om dezelfde redenen. Uw Wickey team
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
impossible de joindre une personne de chez WICKEY au téléphone
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
16 apr 2024
Cher client , Nous vous remercions pour votre évaluation. Nous comprenons que vous nous laissiez ce commentaire négatif et nous ne pouvons pas vous dire à quel point nous sommes désolés de ne pas pouvoir répondre à nos clients aussi rapidement et de manière aussi fiable que d'habitude. Nous sommes bien sûr heureux que tant de clients commandent nos produits et nous travaillons actuellement d'arrache-pied pour renforcer notre équipe afin de pouvoir répondre plus rapidement à vos demandes. Nous vous demandons donc un peu d'indulgence et de confiance. Même si cela prend actuellement un peu plus de temps, la satisfaction des clients est importante pour nous, c'est pourquoi nous promettons de répondre à toutes les demandes le plus rapidement possible. Votre équipe Wickey
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel schade aan het hout
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
22 mrt 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat de kwaliteit u ongemak heeft bezorgd. Als u een klacht heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Desalniettemin wensen wij u veel plezier, Uw Wickey team
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
goeie basisonderdelen en mogelijkheid tot eigen creatieve aanvulling : wij verlengde de schommelbalk zodat we een ligschommel konden installeren , we verlengden een andere balk zodat we een klimtouw hebben , we maakten onder de loopbrug een zandbak met deksel ,en in de toren vd glijbaan maakten we een berging voor het zandbakmateriaal. onze 6 kleinkinderen gaan nog hun eigen ontworpen embleem op de schommelbalk opkleven.
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Le site est vraiment complet, très agréable à utiliser. Payement simple et rapide. Plein de personnalisation possible pour les modules!
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Balançoire de très bonne qualité. Je ne suis jamais déçue des commandes que je passe chez vous. Service au top !
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Vlotte communicatie Correcte levering Speeltoestel zoals beschreven Zeker een aanrader
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte en correcte bezorging!
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede vlotte service
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles goed verlopen.. het in elkaar zetten was even uitpluizen

Bestellen ging vlot.. levering ging vlot.. Wat mss beter kan (of mss ligt het aan mezelf) is de montage handleiding.. Op de bilt app krijg ik de montage van de multiflyer en heb de multiflyer light dus heb even moeten uitpluizen wat er niet klopte ivm lengte van de planken.. maar na even kijken en vergelijken met boekje was het duidelijk.. de app is voor de rest makkelijk het boekje vind ik ingewikkeld maar ik werk met beiden om het in elkaar te zetten en dat lukt wel.. Mss dat het boekje iets duidelijker kan of de bilt app ook de light versie heeft (voor de groentjes onder ons zoals mezelf😅)
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne gebruiksvriendelijke website met toffe artikelen. Snelle verwerking, veel verschillende betalingsmogelijkheden en snelle levering (indien dit op tijd gebeurt zoals beloofd werd - ik kan hierop terugkomen indien afspraken niet worden nagekomen uiteraard). Maar tot nu toe, fijne ervaring !
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

goede kwaliteit

goede kwaliteit, maar het verstrekte plan is helemaal niet duidelijk, er zou een video voor nodig zijn geweest, ik heb contact opgenomen met de verkoper, maar hij heeft me niet de nodige uitleg gegeven om de zandbac correct te monteren, jammer
Beoordeling melden