wickey.be- Logo - Beoordelingen

wickey.beReviews

: 948Uitstekend

4,65

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
wickey.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wickey.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
wickey.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wickey.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor wickey.be

223 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

948 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 jun. 2022
Super tevreden van onze aankoop. We kochten in ons vorige huis ook een schommel van Wickey waar we al heel tevreden van waren. We besloten dus in onze nieuwe woning opnieuw een speeltoestel te kiezen op deze webshop. Goede prijs, goede levering (op pallet). Reken voor deze prijs wel op enkele uurtjes om het speeltoestel in elkaar te zetten (en best met professioneel gereedschap). Wij hadden ongeveer 5u met 4 mannen nodig voor ons speeltoestel. De gaten zijn niet overal voorgeboord, dus er komt nog wel wat meetwerk aan te pas.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 apr. 2022 
Ik kryg mail dat garantie spreekt nog paar dagen na leveren ik antwoord er op dat wy deze alles open gelegt hebben maar door operatie nog niet in elkaar gestoken is of mogelijk dat we week later nog kun reageren mail kan constant niet verstuurd worden mailbox vol zo kunnen we zeker geen reactie kryg geven
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor wickey.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Het speeltuig in elkaar steken kost wat tijd, en het is jammer dat de bevestigingen voor de grond niet inbegrepen zijn, maar daarmee zijn de slechte punten ook gezegd. Onze zoon amuseert zich er rot mee, volgende lente zullen we ook de schommels installeren en zandbak voorzien, dus dan wordt het driedubbele pret.
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
10 nov. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wij zijn erg blij dat uw kleine piraat al zo veel plezier beleefd aan zijn nieuwe piratenschip. Dat worden gegarandeerd eindeloze avonturen en fantasierijke verhalen die tot leven gaan komen in jullie achtertuin. Veel plezier en Ahoi! Uw Wickey Team
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Duidelijke communicatie en overzicht in verscheidene mails over de bestelling, levering en wat te doen als het product geleverd is
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
4 nov. 2022
Beste klant, bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Wij, bij Wickey streven ernaar om de beste service te bieden. Transparantie naar onze klanten staat hierbij hoog in het vaandel. Wij zijn blij dat ook u dit als goede communicatie vanuit ons heeft ervaren. Wij wensen uw familie heel veel plezier met de bestelling. Uw Wickey team
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Eenvoudige bestelling van een artikel gekozen uit een heel overzichtelijke site. Hopelijk loopt de levering even vlot!😉
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
3 nov. 2022
Beste klant, bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat u binnen ons assortiment iets voor u heeft kunnen vinden. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden en wij wensen uw familie alvast heel veel plezier ermee. Uw Wickey Team
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Het gemak van bestellen alsook de fantastische manieren om het speeltuig te personaliseren zijn echt heel fijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
Vriendelijke levering. Goei materiaal. Duidelijke handleiding voor de opstelling.
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
10 nov. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback en uw aankoop bij ons. Wij zijn blij dat u geheel tevreden bent met uw bestelling en wij wensen uw gezin nog heel veel plezier ermee. Uw Wickey Team
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Prachtig materieel en de service is top
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
14 nov. 2022
Beste klant, bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn blij dat u zowel met onze producten als met onze service geheel tevreden bent. Wij wensen uw gezin heel veel plezier van deze aankoop. Uw Wickey Team
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Prima service ook na aankoop
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
10 nov. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wij, bij Wickey streven er naar om de beste klant ervaring te bieden. Bij ons stopt het niet bij de aankoop, wij vinden een goede after sales service net zo belangrijk. Wij zijn blij dat u dit ook zo ervaren heeft. Uw Wickey Team
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
van Ton d.
Alles lekker snel geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Uitgebreide opties met duidelijke uitleg van installatie. Gemakkelijke en vlotte service via de website. We kijken al enorm uit naar de levering zodat onze kinderen zich kunnen uitleven!
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
17 okt. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback en uw aankoop bij ons. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Wij wensen uw kinderen alvast heel veel plezier met het nieuwe speeltoestel. Mochten er in de tussentijd of tijdens de opbouw nog vragen naar voren komen, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar om deze te beantwoorden. Uw Wickey Team
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
de nodige info staat goed beschreven en makkelijk terug te vinden. Ook het vergelijken van de artikelen is zeer nuttig en overzichtelijk. Kortom een zeer gebruiksvriendelijke site.
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
18 okt. 2022
Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat het winkelen in onze webshop u goed bevallen is. Wij wensen u en uw familie een geweldige tijd met het door u gekozen product. Uw Wickey team
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Alles is droomideaal!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Beaucoup de temps passé sur le site pour trouver LE module de jeu qui conviendra le mieux à notre petit bout. Un classement des aires de jeu par "type" et par ses variations (hauteur, modules, etc..) faciliterait la recherche et la comparaison. Par ailleurs, ajouter un peu plus de cotes sur les croquis simplifierait le choix surtout en ce qui concerne les cabanes, mesurer sur l'écran d'un ordinateur c'est pas l'idéal !
Beoordeling melden