wickey.be- Logo - Beoordelingen

wickey.be
Beoordelingen:

70 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.063 beoordelingen in totaal  

4,17
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wickey.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen ging vlot.. levering ging vlot.. Wat mss beter kan (of mss ligt het aan mezelf) is de montage handleiding.. Op de bilt app krijg ik de montage van de multiflyer en heb de multiflyer light dus heb even moeten uitpluizen wat er niet klopte ivm lengte van de planken.. maar na even kijken en vergelijken met boekje was het duidelijk.. de app is voor de rest makkelijk het boekje vind ik ingewikkeld maar ik werk met beiden om het in elkaar te zetten en dat lukt wel.. Mss dat het boekje iets duidelijker kan of de bilt app ook de light versie heeft (voor de groentjes onder ons zoals mezelf😅)

de meest kritische beoordeling

7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer teleurgesteld in de kwaliteit van het hout. De planken van de vloer van de torens en de loopbrug zitten vol met splinters(deze planken hebben tijdens het productie proces precies de schuurmachine gemist) . Extra werk dus op het vele werk dat het eigenlijk al was om hem in een te zetten. Meer dan 3 volle namiddagen. Ik snap dat de gaten niet worden voorgeboord maar is wel veel extra werk. Vooral als de handleiding verschillende maateenheden en lengtes hanteert. De handleiding is ook aan de kleine kant om de montage duidelijk te zien. Ik had een betere prijs kwaliteit verwacht,aangezien het toch geen goedkope speeltuin is.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wickey.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Wickey! Een ruim aanbod, degelijke materialen, een fijne communicatie, vriendelijke mensen bij levering. We kunnen het alleen maar aanraden! Bij onze bestelling konden we nog switchen van leveringsdatum. Hier werd heel begripvol en correct mee omgegaan. Voorlopig hebben we ons klim-stuk nog niet geïnstalleerd omdat onze dochter nog te klein is. (Zie foto)
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Rapide et couleurs sont originales, cela change du vert ou bleu traditionnel que les autres proposent. Hâte de recevoir la livraison et de vous montrer ce que ça donne :-)
Beoordeling melden
EP
Ellen P.
Hasselt
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel veel mee gespeeld

Heel erg tevreden. Al veel mee gespeeld. Duidelijke handleiding en degelijk materiaal voor een goede prijs
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een mooi uitgebreid assortiment, in alle maten en vormen, goed personaliseerbaar.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meer videos om het product beter te kijken
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was in orde
Beoordeling melden
8 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LV
Lynn V.
Koersel
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondertussen 12-04 besteld, nog geen mail gekregen dat het speeltuig eraan komt, ik heb zelf moeten mailen hoe het nu zat, blijkt dat ze vertraging hebben opgelopen. Kan allemaal zijn, en zeker begrip voor, maar dan mag men wel eens ons contacteren om dit te melden.
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
3 mei 2024
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat er problemen waren met de levering. Als u nog vragen of zorgen heeft over de levering, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Desalniettemin wensen wij u veel plezier, Uw Wickey-team"
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

nog steeds niets geleverd

De levering ging volgens de informatie bij de bestelling tussen 9 en 15 april zijn, maar tot op heden 25/4 werd nog niets geleverd. Volgens uw mails zou de levering hebben plaatsgevonden maar dit is niet correct.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling: BE2000497047

Er werd mij gemeld dat mijn bestelling later zal aankomen, maar verder weet ik niets. Hoe lang zal ik moeten wachten op mijn bestelling?
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
4 dagen geleden
Beste klant, U heeft ons een negatieve beoordeling gegeven, wat we in deze situatie heel goed begrijpen. Een onverwacht hoog aantal bestellingen heeft geleid tot een overbelasting voor ons en voor sommige van onze transportpartners. We bieden hiervoor onze oprechte excuses aan en doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren. We zijn ervan overtuigd dat je ondanks de aanvankelijke problemen veel plezier zult beleven aan je nieuwe Wickey-product. Onze klantenservice beantwoordt ook graag al je vragen - zij het met een kleine vertraging op dit moment om dezelfde redenen. Uw Wickey team
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik moet een oordeel geven maar we hebben de b estelling nog niet ontvangen, geen concrete informatie over levering.
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
2 dagen geleden
Beste klant, U heeft ons een negatieve beoordeling gegeven, wat we in deze situatie heel goed begrijpen. Een onverwacht hoog aantal bestellingen heeft geleid tot een overbelasting voor ons en voor sommige van onze transportpartners. We bieden hiervoor onze oprechte excuses aan en doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren. We zijn ervan overtuigd dat je ondanks de aanvankelijke problemen veel plezier zult beleven aan je nieuwe Wickey-product. Onze klantenservice beantwoordt ook graag al je vragen - zij het met een kleine vertraging op dit moment om dezelfde redenen. Uw Wickey team
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling zou geleverd worden tussen 6 en 12 mei, nog steeds niets ontvangen en geen enkele feedback!
Beoordeling melden
Antwoord van wickey.be
7 dagen geleden
Beste klant, U heeft ons een negatieve beoordeling gegeven, wat we heel goed begrijpen in deze situatie. Een onverwacht hoog aantal bestellingen heeft geleid tot een overbelasting voor ons en voor sommige van onze transportpartners. We bieden hiervoor onze oprechte excuses aan en doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren. We zijn ervan overtuigd dat je ondanks de aanvankelijke problemen veel plezier zult beleven aan je nieuwe Wickey-product. Onze klantenservice beantwoordt ook graag al je vragen - zij het met een kleine vertraging op dit moment om dezelfde redenen. Uw Wickey team
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
4,5 ster zou beter zijn. Ik ben heel goed geholpen geweest door de klantendienst. De mooie paaskorting was handig meegenomen. Nu benieuwd naar de levering en de handleiding om het speeltoestel in elkaar te zetten. 5 sterren waren er geweest moest het speeltoestel beetje aanpasbaar zijn geweest. Vb extra stevige ladder. Betaling, bevestiging en communicatie is vlot verlopen.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site agréable à visiter, les filtres aident à cibler la recherche. Mail de confirmation de commande immédiat et très détaillé sur la suite de la procédure. Un tableau comparant les différents modèles faciliterait davantage la recherche.
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

sécurité et solidité

air de jeu acheté il y a un an. facile de construction, solidité et sécurité du materiel. nous avons un enfant aveugle qui adore sa nouvelle cabane. on aime beaucoup les accesoires
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede service. Juist de uitleg is een beetje weinig. De H. Profielen voor de rekstok zijn te klein. Zitten niet diep genoeg in de beton waardoor het beweegt.
Beoordeling melden