crowdfinder.beReviews

: 932Uitstekend

4,97

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
crowdfinder.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij crowdfinder.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
crowdfinder.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij crowdfinder.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor crowdfinder.be

415 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

932 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 feb. 2022
Was op zoek naar een bordspel en kwam via-via uit en op deze mij nog onbekende site. Na wat navraag omdat ik de prijzen verdacht laag vond, hoorde ik al gauw van andere spelfanaten dat deze winkel echt in orde was. Ik heb dus besteld en zeker geen spijt gekregen! Zeer snel verzonden, order wat ik er van verwachtte en ja; lage prijs. Deze winkel check is voortaan als eerste als ik weer een spel wil aanschaffen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jan. 2023
Ik heb hier zo mijn bedenkingen over dit bedrijf. Mijn bestelling is nooit aangekomen en op emails werd niet gereageerd. Ook Trusted shops kon hen niet bereiken. Pas na een negatieve beoordeling kreeg ik een reactie en werd mijn bestelling gewoon geschrapt... Ik bestel hier alvast nooit meer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor crowdfinder.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Ik heb hier zo mijn bedenkingen over dit bedrijf. Mijn bestelling is nooit aangekomen en op emails werd niet gereageerd. Ook Trusted shops kon hen niet bereiken. Pas na een negatieve beoordeling kreeg ik een reactie en werd mijn bestelling gewoon geschrapt... Ik bestel hier alvast nooit meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 feb. 2022
Was op zoek naar een bordspel en kwam via-via uit en op deze mij nog onbekende site. Na wat navraag omdat ik de prijzen verdacht laag vond, hoorde ik al gauw van andere spelfanaten dat deze winkel echt in orde was. Ik heb dus besteld en zeker geen spijt gekregen! Zeer snel verzonden, order wat ik er van verwachtte en ja; lage prijs. Deze winkel check is voortaan als eerste als ik weer een spel wil aanschaffen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Verreweg de meeste spellen bestel ik op Crowdfinder. Handig voor Kickstarter projecten, maar ook andere nieuwe spellen heel scherp geprijsd. Bij het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om aan te geven dat iets met een pre-order of KS samen gestuurd kan worden. Dat is altijd goed gegaan hoeveel maanden er ook tussen zitten. Ook op mail contact ontvang ik altijd snel reactie. Top service!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Snelle verzending (ook naar Nederland) en een ruim aanbod aan board games. Vooral ook prettig dat er regelmatig Kickstarter & engelstalige edities beschikbaar zijn en dat je regelmatig mee kan doen met lopende Kickstarters met grote korting (bulk korting op verzendkosten). Last-but-not-least is de voorraad indicatie ook gewoon up-to-date (zoals het hoort). Simpelweg niets te klagen dus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Schnell und zuverlässig. Sicher verpackte Artikel. Kam alles heil in Deutschland an. Kundenservice schnell erreichbar, hier bleiben keine Fragen offen. Auch Super Möglichkeit etwas günstiger Kickstarter zu unterstützen und dabei keinen Stress mit den einzelnen Pledgemanagern ausgesetzt zu sein. Bin sehr zufrieden und kaufe sehr gerne dort ein.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022
Ik heb in korte tijd 2 bestellingen geplaatst. Een ervan bevatte een game die later beschikbaar was. Ze hebben zonder problemen de bestelling gewijzigd zodat ik de games die wel op voorraad waren al eerder kon ontvangen en niet hoefde te wachten tot de release van dat ene spel die later pas uit kwam. Ook met vragen werd ik steeds snel geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 apr. 2022
Zeer uitgebreid assortiment, gratis verzending vanaf 100 EUR (in geval van afhaalpunt België), het crowdfinding gedeelte van de website is heel interessant om goedkoper in te tekenen op Kickstarter of Gamefound projecten. Ook kunnen gemiste Kickstarter deals vaak nog achteraf op de site aangekocht worden. Verzorgde en snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Het spel kwam stevig verpakt toe in uitstekende staat. Wat beter kan is dat bestellingen voor 19u nog dezelfde dag verzonden zouden kunnen worden in plaats van tot 14u. Een persoonlijk bedankje in de doos van levering is iets wat vele collega's al toepassen maar hier ontbrak. De mailcommunicatie was snel en vriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022
Groot aanbod, mooie prijzen. Gratis verzending vanaf €100 (bij ophaling in afhaalpunt). Snelle verzending met zorg (goed ingepakt). Veel Kickstarter/Gamefound aanbiedingen die na de campagne worden aangeboden via de webshop. Ook kan via de website ingetekend worden op lopende Kickstarter/Gamefound campagnes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022
A good personal boardgame webshop! Good communication, good packinging. I ordered a lot of times. Even a pre-order that I wanted cancelled was done without any hassle, money was quick back in my hands. Dus met andere woorden, lekker games bestellen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
De aanbieding waarvoor ik besteld heb was van ongezien voorval. Als bordspelspeler leer je om op de juiste moment een actie te doen. Ditmaal was het bijzonder. En als je weet dat Crowdfinder dit wekelijks doet huilt mijn portemonnee zachtjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Duidelijker aangeven hoe lang het wachten is op spellen in 'voorbestelling'. Soms kan het wachten op enkele spellen die later pas leverbaar zijn een hele bestelling tegenhouden. Dat is erg frustrerend. Dit beter communiceren helpt hierbij.
Beoordeling melden
Antwoord van crowdfinder.be
21 aug. 2022
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Aan het einde van de bestelling staat ook vermeld wanneer u het dan ontvangt, want preorders zal inderdaad de volledige bestelling vertragen. Advies is dan apart te bestellen. Hope this helps!
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Crowdfinder heeft zeer veel moeite gedaan om het pakje dat de bezorgdienst verloren heeft gedaan op te sporen. Toen dit niet lukte hebben ze het spel opnieuw verzonden. (Het pakketje is bij de 2e poging goed terecht gekomen)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Handige website, enorm uitgebreid aanbod met veel KS versies, scherpe prijzen en snel geleverd. De webshop zou nog leuker zijn als er wat meer filter opties toegevoegd worden zoals aantal spelers, thema, mechanisme, enz.
Beoordeling melden
Antwoord van crowdfinder.be
10 mrt. 2022
Dank u wel! Volledig akkoord, we zijn daar mee bezig! :-)
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
I am very happy with my order! Thank you very much! Hartelijk bedaankt. Everything was perfect, the estimated delivery time the price and the variety is spot on!.We will always recommend your shop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Ik heb bij CrowdFinder altijd het gevoel dat de klant echt op 1 staat. Dat bleek uit een mail met kortingscode doordat ik twee losse bestellingen deed met twee keer verzendkosten. Helemaal super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Hele fijne en betrouwbare winkel. Altijd scherpe prijzen, goede service en de volgende dag in huis. Ook een van de weinige winkels die kickstarters/gamefound preorders aanbiedt. Kortom topwinkel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
I'm French and I couldn't find the board game Stardew Valley nowhere. I'm very glad I could find it here. The shop is secure and the delivery was fast and without problem. Thank you very much.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Crowdfinder biedt actuele spellen tegen scherpe prijzen aan. De service is uitstekend: vlotte reactie op vragen, mogelijkheid om verzending te bundelen, perfect ingepakt en snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Alles is goed. Leuke website en goede prijzen. En verzendingen gebeuren eenvoudig. Ik kan makkelijk een pick up point in mijn buurt selecteren. Ik koop bijna al mijn games via de website.
Beoordeling melden