Campusshop.beReviews

: 8Goed

4,38

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Campusshop.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Campusshop.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Campusshop.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Campusshop.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Campusshop.be

8 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

8 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Campusshop.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Koop hier niet! Ze annuleren de bestelling met medeling dat Belgen fraudeurs en criminelen zijn. Maar het is Campus Shop of Paradigit die het geld aan neemt, het contract eenzijdig verbreekt onder droch redenen en terugbetaling lang op zich laat wachten. Je moet direct claims overal indienen : kredietkaart betwisting, Trusted Shop, Overheid, Politie om uiteindelijk je geld te zien. De onbeschofste klantendienst ooit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Wat beviel u in het bijzonder? Wat kunnen we mogelijk beter doen?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Correcte levering. Hebben zelf de datum gekozen en werd ook op die dag geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Vlotte en correcte service. Makkelijk bereikbaar en vriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Vlotte aankoop, goed aanbod
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Beoordeling melden