hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

324 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.845 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

de meest kritische beoordeling

15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KG
Klara G.
Brugge
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SL
Sem L.
Sittarf
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
Marc V.
Kontich
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zowel de tracking als het uiteindelijke ophalen van mijn pakketje waren niet vanzelfsprekend. Bij tracking zou ik automatisch mijn pakket moeten kunnen volgen, ipv te knoeien met order nummers enz. Bij het afhalen zou mijn naam als naam moeten staan en niet 'Pick-up point'. Dat zou de afhandeling vlot maken en voelt technisch nogal gedateerd aan.
Beoordeling melden
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topje beha

De levering is ging heel vlotjes . Kwaliteit is prima . Pasvorm redelijk behalve dan aan de nek vind ik persoonlijk dat het de veel spant dan het voel wel aan dat iemand bij de keel grijp .
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling onvolledig. Na contact met Hunkemöller wacht nog steeds op zogezegde mail voor het vervolg. Vind dit spijtig voor mij geen aanrader.
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket niet geleverd, nog geen feedback op mijn vraag waar het vast zit. Pakket blijft zitten in winkelmand op de website en de app werkt niet.
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering beloofd van 1à2 werkdagen maar na 1 week is mijn artikel nog niet aangekomen in de winkel Zwaar teleurgesteld
Beoordeling melden
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niets gekregen! Vertrek over 2 dagen op verlof dus zal terugsturen worden
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen antwoord ontvangen op mijn mail, vandaar mijn score.
Beoordeling melden
IV
isabelle v.
sint-laureins
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niet aangekomen in de winkel, trage service!
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al 1 week aan het wachten bestelling nog niet geleverd!
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi ingepakt in plastic en in doos. Snelle levering.
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!!
Beoordeling melden