hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

324 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.845 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

de meest kritische beoordeling

15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlugge levering,
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CB
claudia b.
Oostende
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Waardeloos bedrijf met de meeste slechtste klantenservice ooit!

Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Beoordeling melden
GV
G. V.
Maaseik
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Past mooi enkel de kleur wit is niet wit.
Beoordeling melden
LV
Lisette V.
Erembodegem
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van bestelling tot levering. In de winkels kunnen beter wat meer paspoppen worden ingezet. De lingerie kan je dan beter beoordelen. De BH was totaal niet mooi zoals het daar gewoon hing. Op webpagina zag het er prima uit; ook als ik het paste: heel mooi. Ik zou het nooit hebben gekocht zoals het er hing in de winkel.
Beoordeling melden
WJ
Willy J.
Kontich
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

lingerie kompleet

De levering van BH, body, camu, en Brazilian slips, waren keurig verpakt, de verpakking is intern geplastifeerd, op een veilige manier gelebeld, om ongewenste handelingen te vermijden, de BH die het beste paste voor mij is geëvolueerd van 85B naar 90B en sluit nu beter aan.
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Snelle levering, alles mooi verpakt. Enige wat ik jammer vond, is dat ik maar 3 cadeaucheques kon gebruiken per bestelling, terwijl ik 5 bons gekregen had. Daardoor moest ik mijn bestelling opsplitsen. Niks onoverkomelijk maar gewoon jammer.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopster wist precies welke BH ik nodig had na veel miskopen. Wat nog beter kan is een gelijkaardige BH ontwerpen maar eentje met een ander uitzicht zodat niet alleen de kleur maar ook het model voor afwisseling kan zorgen.
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Grote keuze aan artikelen . Goede prijs/kwaliteit. Gemakkelijk online te bestellen en super snel geleverd. Jammer dat sommige kleuren moeilijk te verkrijgen zijn en ook niet alle maten zijn verkrijgbaar in het model dat ik wens.
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben een zeer tevreden klant! Een leuk setje aangekregen.. Snel geleverd.. Helemaal juist in prijs en een mooie kwaliteit en ik voelde me weer op en top vrouw! ❤️
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collectie, niet duur, ordelijke winkel, vriendelijk personeel Graag grotere maten BH's wat de omtrek betreft.... heel belangrijk als je wat breder bent
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komt altijd perfect gesloten verpakt toe zodat jet bij de juiste persoon terecht komt. Zeer mooi gerief en betaalbaar...leuke dingen zowel´lief als stout 😁
Beoordeling melden