hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

329 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.935 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

Meest relevante negatieve beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CH
Charly H.
Erpe-Mere
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
MARIA v.
IDEGEM
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
IM
Ivan M.
Ekeren
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
NV
nadia v.
zottegem
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling vorige week woensdag gedaan en ik heb nog steeds geen bericht of? mijn bestelling al aangekomen is in de winkel in torhout😏 Vorig weekend was een lang weekend, ok. Maar we zijn intussen al meer dan 2 werkdagen verder, niet?
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lange levertijd

Ik heb na een week mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is nog altijd niet toegekomen in de winkel
Beoordeling melden
ED
Evelien D.
Zaamslag
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een week na bestelling en nog niets ontvangen...
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Bij een online bestelling had ik enkele bh's die mij te klein waren. Je hebt veel mogelijkheden om ze te retouren, zowel via de post als in het filiaal. Ik ben heel snel, duidelijk en goed geholpen geweest in Maasmechelen. De te kleine kunnen vervangen voor een grotere maat. Je hoeft je alvast geen zorgen te maken over retours en omruilen
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten en makkelijk shoppen

Ik bestel regelmatig via de site producten en als ik niet zeker ben, ga ik altijd naar de winkel om even te passen. Nu ik mijn maat weet is het heel gemakkellijk voor mij om dit allemaal online te doen en dan laat ik het gratis bezorgen in de winkel voor dit dan na mijn werk op te halen. Altijd fijne en goede service en heel vriendelijk
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering in de winkel. Mooie bh van kleur en past perfect
Beoordeling melden
CV
Chris V.
LEUVEN
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

BH

Ik heb online BH besteld, snelle levering en past perfect
Beoordeling melden