Logistiekdirect- Logo - Beoordelingen

Logistiekdirect
Beoordelingen:

389 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.207 beoordelingen in totaal  

4,34
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel goed ontvangen binnen de drie dagen. Het voldoet ook aan onze wensen. Spijtig dat de track & trace van jullie toevertrouwde partner Post NL niet functioneerde. Parcel was niet te volgen. Van jullie tot het sorteercentrum was het ok. Maar toen liep het mis. Toch vervelend want op die manier ben je gedurende geruime tijd toch aangewezen om thuis te blijven. Uiteindelijk heeft dit niks met jullie service te maken maar wel met die van Post NL.

Meest relevante negatieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij gebruiken al jaren de CMR's en andere producten van Logistiekdirect , en zijn altijd super tevreden geweest . juist van de laatste levering zijn wij helemaal niet tevreden . De dozen CMR's moesten geleverd worden door Post-NL . Op de bewakingscamera zien wij de bestelwagen aangereden komen . Hij stop bij ons op de inrit voor de poort , draait zijn bestelwagen om en rijd gewoon door . Niet uitgestapt , niet gebeld , gewoon door gereden . ook al stond de buitendeur van ons kantoor wagenwijd open . ik kan begrijpen dat deze koeriers gehaast zijn en niet veel tijd verspillen op hun stopplaats , maar uitstappen en aanbellen is toch niet moeilijk denk ik dan zo . Hij was zo snel weg , dat wij nog niet de tijd hadden om op de knop van de poort te drukken . Wij bestellen bij jullie omdat wij zelf geen tijd hebben om dergelijk producten in de speciaalzaak op te halen , en daarom laten wij ze leveren . Maar om dan een mail te krijgen met daarin de verwijzing naar een plaatselijk ophaalpunt van Post-NL , waar we het kunnen gaan afhalen . Is net het zelfde als dat wij het zelf gaan halen in de speciaalzaak . Dit kan echt de bedoeling niet zijn vind ik . Ons ongenoegen gaat niet uit naar Logistiekdirect , maar wel naar Post-NL . Vriendelijk groeten Distributie Govaerts
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Logistiekdirect

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
heel snel en goed
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit!
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
TOP SERVICE !!
Beoordeling melden
15 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KD
Kris D.
Limburg
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GG
Guy G.
Leuven
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
beste. er is nog steeds 1 pakket niet geleverd is nu al bijna 2weken bezig . de andere 2paketten zijn wel geleverd die waren ook wel met een week verschil .het product op zijn eigen is goed. had toch zeer graag de rest ook nog ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
8 dagen geleden
Beste Luc, jammer dat te horen. We gaan dit opvolgen, zodat je je bestelling zo snel mogelijk kunt ontvangen. Onze excuses hiervoor.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verandering kwaliteit zijdepapier

Ik bestelde hetzelfde zijdepapier als vorig jaar maar merk helaas kwaliteitsverschil. Daarom was ik minder tevreden deze keer.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
7 dagen geleden
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen dit mee in ons kwaliteitsoverleg.
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Logistiek Direct opzich is betrouwbaar en de producten zijn altijd ok. Enkel de leveringen verlopen niet goed. Bestellingen keren vaak terug naar de afzender zonder dat we iemand gezien hebben. We zijn een bedrijf dat 24/24 en 7/7 open is maar toch verlopen de leverinigen niet zoals het zou moeten. En daarom bestellen we regelmatig zelfde artikelen ergens anders.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd een fort steekwagen Deze bevalt niet heb oudere versie Die veel lichter kantelt bij deze zit wiel 8 cm verder van product dat je wil opheffen Gevolg moet veel meer kracht zetten om om te trekken
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
7 mei 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Wij gaan dit zeker meenemen in ons kwaliteitsoverleg.
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en verzonden. Enkel vondt ik de levertijd wat aan de lange kant. Verder goede kwaliteit van spanriemen.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was voor 1 van onze afdelingen dus heb het pakket niet gezien, maar ik vond wel dat het vlug geleverd was
Beoordeling melden