janmaes.be- Logo - Beoordelingen

janmaes.beReviews

: 886Goed

4,47

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor janmaes.be

120 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

886 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 nov. 2022
Eerst en vooral : Op het ogenblik dat ik dit schrijf, is er nog niets geleverd. Enkel 2 mails waarin wordt gemeld dat de levering vertraging heeft en de volgende dag voorzien wordt. Dus ik ontvang een uitnodiging om mijn mening te geven, terwijl er nog niets geleverd is ??? Ik ben wél tevreden over het feit dat ik op voorhand verwittigd werd dat er in mijn bestelling een verkeerd artikel voorkwam, dat is rechtgezet maar nog steeds niet geleverd. Ik reken er op dat ik één dezer dagen toch een levering mag ontvangen. Vriendelijke groeten Marc VAN SLAGMOLEN Pakketnummer : 05308817703801
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Ik had een cadeaubon gekocht voor een vriendin haar verjaardag zodat ze een 3 de gaatje kon laten schieten, wanneer zij in de winkel was zeiden ze dat ze geen 3de gaatjes schieten. Heel raar want ik heb hier ook al een 3 de gaatje laten schieten. Toen ze dan vroeg of ze de bon voor iets anders kon gebruiken zeiden ze nee, maar de bon was niet specifiek bedoeld voor een 3de gaatje? Het was gewoon een cadeaubon. Ik wou eerst bij een andere winkel een bon kopen maar daar stond duidelijk op de website dat ze geen 3 de gaatjes schieten. Daarom heb ik voor Jan maes gekozen omdat ze dit normaal wel doen en er niets van op de website staat. Nooit meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor janmaes.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Heel vriendelijk en tegelijkertijd professioneel in het communiceren via e-mail. Samen met de klant naar een oplossing zoeken indien het gevraagde artikel toch niet beschikbaar blijkt te zijn. Snelle levering ! Persoonlijke boodschap bij het pakketje !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Wachten,wachten,wachten op een e-mail dat je de bestelling kunt gaan afhalen Proberen om de klanten van de webshop te informeren over hun bestelling. Zelfs in de ongewenste e-mail werden er geen gevonden ,laat staan per gewone e-mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2022
TELEFONISCH CONTACT GEHAD MET maes juwelier gesprek was zeer coorect en duidelijk heb daarna ook direct besteld 2 dagen nadien al bezorgd zeer mooi verpakt in doos ben blij mee dank fan Sandmann Nederland ( oss)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
Alders was perfect behalve er was cadeau voor 2 personen maar ik krijg doosje alleen voor 2. Misschien ik moest dat laten weten maar ik heb dat nergens gezien. Qua verzenden en snelheid is alles pico bello geweest
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
De snelle en heldere informatie wanneer een artikel niet meer beschikbaar was, en het voorstellen van verschillende alternatieven. Zeer tevreden over aanbod en vlotte communicatie en afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2022
Mijn bestelling werd snel, correct en veilig geleverd. Ik ben heel blij met mijn sieraad. De communicatie was ook duidelijk en de bestelling verliep heel makkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2022 
C'est parfait Rapidité d'envoi, emballage soigné et personnalisé, mais surtout gentillesse du personnel, contact super sympa ... merci de répondre en Français ... ne changez rien
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Evelyne, ta critique nous fait rougir. Merci beaucoup pour votre belle revue et pour votre contact toujours amical. Nous sommes toujours heureux de vous aider! Bien à vous Mylène de l'équipe Jan Maes
 Geverifieerde beoordeling
27 feb. 2022
Ik koop altijd bij Jan Maes....super vriendelijk en beste service. Als er iets is ...ze helpen altijd. Ik had per ongeluk 2 zelfde items besteld....was direct opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Ik weet van in het verleden dat alles tip/top is bij Maes, maar mijn laatste bestelling is nog niet toegekomen, dus daar kan ik nog geen oordeel over vellen
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Beste Raymond Jouw 5 sterren en compliment doet ons stralen. Via mail informeren we je steeds van eventuele updates betreft de levering van je bestelling. Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
28 apr. 2022
Er zat een leuk papiertje bij met bedankt voor u aankoop vond ik wel tof en de verzending was ok en je kon goed volgen op de e-mail waar het was
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Dag Elke Fijn om lezen dat je onze persoonlijke kaartjes en tracking opties weet te appreciëren. Daar doen we het voor! Geniet van je aankoop! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Het duurd lang om via mail een antwoord te krijgen, alsook de bevestingsmail om de goederen op te halen laat op zich wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 feb. 2022 
Product zoals verwacht. Missch op website nog iets uitdrukkelijker leveringstermijn aanduiden. Maar verder heel tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 feb. 2022
Pakket is goed aangekomen, sneller dan verwacht. Goede telefonische ondersteuning en klantvriendelijkheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Goede service, snel antwoord en op tijd geleverd! Helemaal top! Moeder was blij met Moederdag cadeau!
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
3 jun. 2022
Dag Lara, Bedankt voor je aankoop! Wat fijn dat onze service je kon helpen bij je Moederdag cadeau! Groetjes, Jeremie van het Jan Maes Team
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Snelle levering Zeer vriendelijk aan telefoon, goed verder geholpen. Pakketje netjes verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2021
Was perfect Kon het verloop vanaf de bestelling tot het afleveren perfect volgen Proficiat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Online besteld, levertermijn correct, alle documenten aanwezig en zeer goed verpakt !!
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
8 aug. 2022
Beste Frederik Bedankt om online te shoppen op onze Belgische webshop en de tijd genomen te hebben om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Geniet van je nieuwste aanwinst! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2022
Snelle levering, leuke en goede naservice via de mail.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 feb. 2022
Vlotte aankoop van de cadeaubonnen ZEER gemakkelijk!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 feb. 2022
perfecte klantenservice, heel erg aan te bevelen
Beoordeling melden