janmaes.be- Logo - Beoordelingen

janmaes.beReviews

: 886Goed

4,47

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor janmaes.be

120 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

886 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 nov. 2022
Eerst en vooral : Op het ogenblik dat ik dit schrijf, is er nog niets geleverd. Enkel 2 mails waarin wordt gemeld dat de levering vertraging heeft en de volgende dag voorzien wordt. Dus ik ontvang een uitnodiging om mijn mening te geven, terwijl er nog niets geleverd is ??? Ik ben wél tevreden over het feit dat ik op voorhand verwittigd werd dat er in mijn bestelling een verkeerd artikel voorkwam, dat is rechtgezet maar nog steeds niet geleverd. Ik reken er op dat ik één dezer dagen toch een levering mag ontvangen. Vriendelijke groeten Marc VAN SLAGMOLEN Pakketnummer : 05308817703801
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Ik had een cadeaubon gekocht voor een vriendin haar verjaardag zodat ze een 3 de gaatje kon laten schieten, wanneer zij in de winkel was zeiden ze dat ze geen 3de gaatjes schieten. Heel raar want ik heb hier ook al een 3 de gaatje laten schieten. Toen ze dan vroeg of ze de bon voor iets anders kon gebruiken zeiden ze nee, maar de bon was niet specifiek bedoeld voor een 3de gaatje? Het was gewoon een cadeaubon. Ik wou eerst bij een andere winkel een bon kopen maar daar stond duidelijk op de website dat ze geen 3 de gaatjes schieten. Daarom heb ik voor Jan maes gekozen omdat ze dit normaal wel doen en er niets van op de website staat. Nooit meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor janmaes.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2022
Zeer tevreden 🥰
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2022
vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2022 
super service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2022 
alles ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
8 aug. 2022
Dag Liliane Met jouw vijf sterren beoordeling stralen wij net zo hard als jij met je nieuwe PANDORA armband! Veel plezier met de aankoop! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Tom Bedankt voor jouw pick-up bestelling bij onze Jan Maes winkel in Waasland Shopping. Ook voor ons, ben jij vijf sterren waard! Veel plezier met jouw Limited Edition horloge van Seiko! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Anne Jouw vijf sterren beoordeling doet ons stralen. We kijken ernaar uit de ontvanger van je cadeaubon een vijf sterren service te geven! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Beste Sandra Bedankt voor deze vijf sterren review! Hopelijk straalde de ontvanger van het verjaardagscadeau net zo hard met de nieuwe PANDORA bedeltjes als wij met jouw beoordeling. Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Kim Van jouw beoordeling doen wij spontaan een vreugdedansje. Veel plezier met je nieuwste aanwinsten! Tot je volgende bestelling Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Dominique, ook voor ons ben jij vijf sterren waard!
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je aankoop! Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Beste Guy Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Hopelijk is de ontvanger van het cadeau net zo blij als wij met jouw bestelling! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Beste Dirk Jouw vijf sterren review doet ons stralen! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
21 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Beste Tess Hartelijk bedankt voor jouw vijf sterren beoordeling! Geniet van je nieuwe Marvel x PANDORA bedels. Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Beste Gudrun Met jouw vijf sterren review stralen wij net zo hard als jij met je schitterende Orage Silver juwelen! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Beste Sabine Jouw vijf sterren toveren een glimlach op ons gezicht. Schitter, sprankel en straal met je nieuwe PANDORA oorbellen! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Dag Eveline Ook voor ons ben jij vijf sterren waard! Veel plezier met je nieuwe PANDORA bedeltjes. Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
3 apr. 2022
Beoordeling melden