tictacbox.be/nl- Logo - Beoordelingen

tictacbox.be/nl
Beoordelingen:

16 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden45 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen was heel simpel alsook de opvolging, het maken van de kader. Ophalen en terug brengen neemt wat tijd (naargelang waar je woont) maar ter plaatse ook zeer vlot, maken tijd voor de uitleg. Het plaatsen van het toestel gaat ook vlot. Het is niet het mooiste toestel, maar prijs kwaliteit zeker ok. Je krijgt de foto's nadien doorgestuurd maar zoals ze afgedrukt zijn met omkadering, dus niet iedere foto apart.

de meest kritische beoordeling

5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet genoeg foto's kunnen maken
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tictacbox.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Wij zijn heel tevreden over alles…. De respons op de mailtjes, de service, de kwaliteit van de foto’s… Wij komen zeker terug!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk in elkaar te steken handig gebruik!
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
hele vlotte service!
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer leuk op de sweet sixteen van onze dochter. Heel mooie herinnering. Mooie kwaliteit. Een aanrader.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet genoeg foto's kunnen maken
Beoordeling melden
Antwoord van tictacbox.be/nl
6 feb 2024
Beste Wij vinden dit uiteraard ook jammer. Wij hebben de TicTacBox, die u gehuurd hebt, bij ons aangesloten en een pak photos werden geprint. Waarschijnlijk het u een papier blockage gehad in de printer die u niet hebt kunnen regelen. U had trouwens een pack onbeperkt gehuurd en u hebt in het totaal 170 foto's gemaakt. Er was dus nog veel ruimte om foto's te kunnen maken. Met vriendelijke groeten
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen was heel simpel alsook de opvolging, het maken van de kader. Ophalen en terug brengen neemt wat tijd (naargelang waar je woont) maar ter plaatse ook zeer vlot, maken tijd voor de uitleg. Het plaatsen van het toestel gaat ook vlot. Het is niet het mooiste toestel, maar prijs kwaliteit zeker ok. Je krijgt de foto's nadien doorgestuurd maar zoals ze afgedrukt zijn met omkadering, dus niet iedere foto apart.
Beoordeling melden
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbare firma

4,5 ⭐️zou beter zijn. Betrouwbaar bedrijf, goede service, makkelijk hanteerbare photobooth, vriendelijke mensen. fotokwaliteit van de getrokken foto’s in fotostrip versie is zeer slecht en kan je digitaal echt niets mee. Het was een hele afstand. Levering en ophaling zou top zijn!
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne ervaring! Vooral ophalen en afhalen ging heel vlot. Enige minpuntje is dat het vrij lang duurde om de foto's te maken, misschien iets minder lang aftellen?
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel reactie. Goede prijs. Goede uitleg bij afhalen. Eenvoudig te installeren. Een aanrader!
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en vlotte service. Makkelijk zelf op te stellen en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was tip top in orde. Erg leuk voor op je feest te hebben.
Beoordeling melden
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende en snelle bediening!
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles top!
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden