nl.monsieurtshirt.be
Beoordelingen:

168 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden311 beoordelingen in totaal  

4,21
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Bestelling zoals verwacht. Bij de bestelling was er iets fout gelopen waardoor de kortingcode niet was toegepast maar na een eenvoudig mailtje hebben ze mij het bedrag onmiddellijk terug gestort waardoor ik toch nog van de korting kon genieten. Leuke producten en super service!

de meest kritische beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling klopte niet. Ik kreeg een boxershort ipv een gepersonaliseerd t-shirt. Na een melding hiervan kreeg ik alsnog een t-shirt maar ook dit was fout. Er werd mij gezegd dat dit het logo was dat ik had doorgegeven maar dit klopt niet. Ik had alles nagekeken voordat ik mijn bestelling valideerde maar blijkbaar heeft de site het toch verkeerd opgeslagen. Ik ben 30 jaar en weet hoe ik met een computer moet omgaan. Maar ik had pech, 30 euro in de vuilbak. Ik bestel nooit meer iets bij jullie.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor nl.monsieurtshirt.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks al de negatieve commentaar die ik hier gelezen heb, ben ik zeer tevreden. Het product kwam op tijd aan en was zoals ik het verwacht had.
Beoordeling melden
GC
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

De snelle verzending en kwaliteit van katoen zijn een pluspunt. Over de tas kan ik nog niets zeggen.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top website

Al meerdere keren besteld en steeds tevreden van. Leuke spullen en steeds op tijd geleverd.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering Makkelijke website om te bestellen Zou ik aanraden aan iedereen
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Toffe klantenservice!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super strandtas!
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect thanks
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeker aan te raden.

De kwaliteit van de kledij is heel goed. De T-shirts zijn heel zacht en aangenaam om te dragen. Alles was goed verpakt en snel geleverd. Er zat een mooi kaartje bij en een leuk extraatje ;).
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service, mijn poster was beschadigd bij levering en ik heb direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Dankuwel
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede kwaliteit en snelle levering, heel tevreden!
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en goede kwaliteit! Een aanrader!
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijn om te dragen en zeer mooie afwerking
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Half tevreden

Afwerking goed Prijselijk,duur
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuk en goede kwaliteit
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
👍🏻👍🏻
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden