Beoordelingen voor Medi-Market Kortrijk



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 861 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Medi-Market Kortrijk al 1.186 beoordelingen verzameld.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
24-08-2019
super ontvangst in de winkel heel vriendelijk en je wordt perfect en niet opdringerig geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
22-08-2019
Zeer goed +++
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
22-08-2019
Vriendelijke bediening en enorme grote keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
20-08-2019
Vriendelijk personeel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
20-08-2019
Heel vriendelijke hulp
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
18-08-2019
Ik vroeg om iets en ze heeft direct geholpen met verschillende opties.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
18-08-2019
Zéér vriendelijk en uitzonderlijk behulpzaam personeel.
We komen terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
18-08-2019
Veel keuze en goede prijzen. Goede uitleg gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
18-08-2019
Mooi overzicht van producten,en personeel vriendelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
17-08-2019
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
17-08-2019
Altijd vriendelijk en hulpvaardig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
15-08-2019
proper, vriendelijk en behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
15-08-2019
Te weineg personeel beschikbaar voor uitleg (te lange wachttijd)
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
15-08-2019
Super vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
15-08-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
15-08-2019
Aangenaam om te winkelen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
15-08-2019
Soms moet je lang wachten op hulp of advies
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
15-08-2019
Je heb er van alles voor kinderen en de kortingen doen je kopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
14-08-2019
Ghgh
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
14-08-2019
Zeer overzichtelijk, netjes, vriendelijke verkoopster, enorme keuze aan producten, prijsvriendelijk. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
14-08-2019
Ik vind als men een dagcreme of een verzoringsprodukt koopt er toch ten minste 1 staaltje kan gegeven worden. Ik kocht voor 37 euro en wat is voor jullje een staaltje. We zijn binnen kort precies beter van alles op internet te kopen. Daar is de prijs goedkoper en ze brengen het aan de deur en er zitten van bepaalde zaken zelfs verschillende staaltjes bij.
De verkoopster was wel heel vriendelijk.
4.00
Goed

Medi-Market Kortrijk antwoordt: 16-08-2019
Beste Mevrouw Vansteenkiste Soms zijn de staaltjes op in de winkel. Het kan ook zijn dat de verkoopster het is vergeten. U bent van harte welkom om uw staaltje op te halen. Mvg Sylvie Feys Shopmanager

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
13-08-2019
Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
13-08-2019
vriendelijk personeel
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
12-08-2019
Leuke deals voor een zachte prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
12-08-2019
vriendelijke service
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
11-08-2019
Mijn vriendin en ik staan samen aan de kassa en ze vraagt voor een staaltje, ik stond erbij en keek ernaar, uit beleefdheid zou ik dit toch ook aanbieden als je ziet dat we samen 2 betalende klanten zijn, ofwel geef je niets ofwel geef je 2 staaltjes aan ieder elk 1
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
11-08-2019
Vriendelijke verkoopster en goede uitleg gekregen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
11-08-2019
Overzichtelijke indeling en vriendelijk personeel als bijkomende ondersteuning
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
10-08-2019
Vriendelijk personeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Data zijn niet beschikbaar
10-08-2019
Uitstekende service.
Heel veel uitleg gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
10-08-2019
mooie overzichtelijke winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
10-08-2019
Mooie promoties en vriendelijk personeel. De winkel is mooi ordelijk en leuk ingericht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
09-08-2019
Mooie winkel met correcte prijzen en goede toelichting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
09-08-2019
grote keuze aan producten aan democratische prijzen
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
09-08-2019
vriendelijk personeel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
09-08-2019
Vriendelijk en correcte verkopers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
09-08-2019
vriendelijk en vlotte hulp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
08-08-2019
Mooie producten aan goede prijzen en vriendelijke service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
08-08-2019
heel vriendelijk en behulpzaam personeel
4.00
Goed

Medi-Market Kortrijk klantbeoordeling

Medi-Market Kortrijk

Lagere Prijzen - Keuze - Advies

Medi-Market Kortrijk biedt meer dan 8.000 producten afkomstig uit de expertise van parafarmaceutische laboratoria aan tegen de laagste marktprijzen. Onze teams bieden u niet alleen gepersonaliseerd advies van deskundigen maar ook, op afspraak, echte consultaties in diëtetiek en naturopathie tegen zo laag mogelijke prijzen.

Contact
Ring Shopping - Ringlaan 34
8500 Kortrijk
België
mm.kortrijk@medi-market.be
Medi-Market Kortrijk
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Medi-Market Kortrijk.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.