Evolve Gaming- Logo - Beoordelingen

Evolve Gaming
Beoordelingen:

18 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18 beoordelingen in totaal  

5,00
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jan. 2024
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Evolve Gaming voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Evolve Gaming

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer behulpzaam. Eerlijk in behandeling. Probeert alles begrijpbaar uit te leggen.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lan party emergency

Ik kwam met een dringend probleem waarbij mijn koeling het begeven had tijdens een lan party. Ze hebben mij onmiddellijk verder geholpen zodat ik verder kon gamen echt top
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je word goed geïnformeerd van het product dat je zelf wil van A tot Z en heel vriendelijk zowel telefonisch TOP! Kan alleen maar zeer te vrede klant. Dikke AANRADER!
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede ervaring

Heb mijn 1ste Gaming pc bij Evolve Gaming met een gerust hart gekocht. Betrouwbaar, Je krijgt er nog eens een goede uitleg bij en 3 jaar garantie. Mvg
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goeie service, snel geholpen en hebben een goeie technische kennis.
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
top
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mensen met passie voor hun werk, die geen product willen laten buiten gaan waar ze zelf niet tevreden over zijn. PC's zijn speelklaar: laatste drivers, Windows updates helemaal up-to-date, BIOS instellingen gezet. En geen onnodige software die je systeem trager maakt. En een bepaalde combinatie niet gevonden, gewoon een mailtje en het komt in orde. Veel meer waard voor je geld tov een grote keten!
Beoordeling melden
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Absolute aanrader ! Vriendelijke en correcte service door echte vakmannen !
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden