teastation.euReviews

: 66Uitstekend

4,85

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
teastation.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij teastation.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
teastation.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij teastation.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor teastation.eu

26 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

66 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor teastation.eu

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Heel netjes ingepakt met kaartje erbij door wie het werd ingepakt. Ook wat extra's in het pakket zoals een proevertje, mooie postkaart en maatlepel. Snelle verzending die goed op te volgen is. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
10 dagen geleden
Dank je Vicky 🌸 fijn dat je zo tevreden bent 😊
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022 
Uitstekende en correcte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
16 sep. 2022
Dank je voor de fijne beoordeling 😊🌺
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
altijd verzorgd pakketje en snelle levering In de winkel zelf , altijd behulpzaam en goede uitleg
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
6 sep. 2022
Merciekes Sandy 🌺 We doen ons best 😊
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
De snelle service 😊
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
6 sep. 2022
Merciekes 🤩
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021 
Grote keuze, niet heel goedkoop, maar zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien wordt je thee snel geleverd. De thee wordt met veel liefde én mooi ingepakt, ik krijg in ieder geval een warm hart als ik mijn pakje open.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2021
Top service. Eén product was niet beschikbaar en men belde mij om me hiervan te verwittigen. Nog nooit eerder meegemaakt met andere webshop. Dit wordt dubbel en dik gewaardeeld!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2021
Geweldig aanbod en zeer snelle verzending. Je pakje wordt met zorg ingepakt en dat kan je zien. Uitstekende service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Fijn dat er een zekere garantie gegeven wordt. Misschien toch de mogelijkheid bieden om via Mastercard te betalen.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
31 mei 2022
Bedankt voor jouw suggestie. Deze optie komt binnenkort op de site. We zijn ermee bezig om creditcards op te nemen ☺️
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022
Heerlijke thee , bestelling komt mooi verpakt aan en altijd een leuk proevertje en kaartje erbij . Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 feb. 2022
Snelle en perfecte afhandeling van mijn bestelling. En leuke attentie bij de bestelling. Top service.,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mrt. 2022 
Met liefde ingepakt en dat zie je. Snelle service - prijs-kwaliteitsverhouding top.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
23 mrt. 2022
Dank je Marianne, fijn dat je de love love love vibe hebt gevoeld 🌸
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2021
Alles mooi verpakt , alsook de b-verpakking goed dicht geplakt , dank je wel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Alles mooi verpakt die lekkere thee´s en goed en vlug ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 mrt. 2022
Dank je Rita voor de fijne reviews. Geniet van de theetjes 🌸
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Zeer goede service en uitstekende communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
Super lekkere thee ,goede uitleg op verpakking .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2022 
Een zeer snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 nov. 2021 
Vlugge levering, perfect ingepakt!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 apr. 2022
Mooi verzorgd en tijdig geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022
zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mrt. 2022
Mooi ingepakt
Beoordeling melden