teastation.eu
Beoordelingen:

51 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden136 beoordelingen in totaal  

4,90
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 dec 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
teastation.eu voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor teastation.eu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Met aandacht

Ik bestel Anji bai cha (al tijd mijn favoriet) 250 gram bij teastation. Ben hier erg tevreden over. Laatste keer ook 50 gram gyokuro erbij. Alles was zo mooi en met aandacht verpakt. Daar hou ik zeer van. Erg bedankt voor de vlotte service, het aandachtig verpakken en de lekkere thee natuurlijk. Anji bai cha vind je niet overal. Groetjes, Esmee
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
4 dagen geleden
Wauw Esmee, zo fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review en geniet van de heerlijke thee (PS ook een grote favo van mijzelf ☺️) 🌸
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en altijd vriendelijk!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
2 dagen geleden
Dank u Manou 😊🙏😘
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super! Bedankt!

Zeer snel ingepakt en geleverd. Met tipskaartjes en kaartje + naam van de inpakker erbij. Kan niet beter. Ik ben zéér tevreden. De thee is ook erg goed samengesteld. Super lekker.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
2 apr 2024
Dank je Vicky voor de mooie review en geniet van de theetjes 🌸
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had Hasselts geluk bestelt maar het Maaseiks geluk gekregen in de plaats???
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
26 mrt 2024
Oei Catherine, dat komt doordat we vanuit Maaseik hebben verstuurd 🫣. Maar het is exact dezelfde thee gelukkig 😁. Excuses voor de verwarring 🌸
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Groot aanbod aan lekkere thee

+ Groot aanbod aan diverse thee en infusen. - Een van de zakjes die ik kocht bevat veel pulp/gruis ipv mooie grote stukken theebladeren zoals ik gewend ben van teastation.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
23 feb 2024
Hi Paulien. Bedankt voor jouw eerlijke review. Kan je ons eens laten weten welke thee zoveel gruis bevatte? We willen natuurlijk graag dat elk zakje even lekker is eh ☺️. Groetjes Pasqualina
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en ook nog iets extra erbij om te proeven
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
17 mrt 2024
Dank je voor de fijne review 🌸
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Not bad

Good service, as they called me to check if I want a different colour, since the colour I ordered was not in stock. Not so good as the product received had the colour of the lid different than the body. Probably a defect of fabrication. Since the bottle was not in a box and was packed by the seller in some paper, they could have paid attention to this and send a proper one.
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was er al de volgende dag . Top .
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling is altijd piek fijn in orde
Beoordeling melden
HL
h L.
Heerlen
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle & persoonlijke levering. Verschillende thee soorten met overheerlijke geur en smaak, en bovendien puur natuur!

Snelle persoonlijke levering. Goed vervakt en de geeeuuurrr die vrijkwam van de heerlijke thee aroma's. Een super ervaring, zeker na het drinken van de puur natuurlijke smaken! Crème Brulez en Green Tea Matcha zijn echte aanraders!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
12 okt 2023
Ooooh dank je Monica. Zo fijn om te lezen! 🌸🌸🌸