teastation.euReviews

: 78Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
teastation.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij teastation.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
teastation.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij teastation.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor teastation.eu

24 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

78 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor teastation.eu

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Altijd een goede service en lekkere thee
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
21 jan. 2023
Dank je Sandy 🌸
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Heerlijke thee, vlotte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
21 jan. 2023
Dank je Carolien 🌸
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
15 jan. 2023
Dank u Rita voor de mooie beoordeling 🤗🌺
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
13 jan. 2023
Dank je Kim 🤗
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
11 jan. 2023
Dank je wel voor de 5 sterren 🤩
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Snelle afhandeling en verzending. Netjes ingepakt. De site mag, naar mijn mening, nog iets meer opgedeeld worden bij de accessoires.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
4 jan. 2023
Dank je Stijn voor de suggestie. We zullen dit meenemen bij de uitwerking van onze nieuwe website die in februari hopelijk gelanceerd zal worden ☺️
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
24 dec. 2022
Dank je wel Tascha 🌺
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
22 dec. 2022
Dank u Eric 🎊
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
9 dec. 2022
Dank je Els 🌸
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
Snelle,vlotte en correcte verzending Ik had graag de thee in een doosje gehad maar vond dat niet direkt terug op de bestelbon.Kan ook aan mij liggen.Een extra gratis schepje had ook leuk geweest.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
1 dec. 2022
Hi Pascale. Bedankt voor de review. Blikjes kan je aanduiden nadat dat je het gewicht hebt gekozen … je krijgt altijd een gratis sample thee bij elke bestelling, hopelijk vond je dat ook een fijne free gift 😅. Als je nog eens bestelt en je hebt vragen, mag je ons een chat of een mailtje sturen hoor .. we helpen je graag verder. Groetjes en geniet van de lekkere theetjes 🌸
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
38275
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
23 nov. 2022
Bj gabriele. Nous vous avons déjà appelé et envoyé des messages plusieurs fois, mais n'avons pas encore reçu de réponse. nous vous enverrons un e-mail aujourd'hui avec nos coordonnées ... pourriez-vous nous répondre par e-mail ou par téléphone ?
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Heel netjes ingepakt met kaartje erbij door wie het werd ingepakt. Ook wat extra's in het pakket zoals een proevertje, mooie postkaart en maatlepel. Snelle verzending die goed op te volgen is. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
27 sep. 2022
Dank je Vicky 🌸 fijn dat je zo tevreden bent 😊
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Fijn dat er een zekere garantie gegeven wordt. Misschien toch de mogelijkheid bieden om via Mastercard te betalen.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
31 mei 2022
Bedankt voor jouw suggestie. Deze optie komt binnenkort op de site. We zijn ermee bezig om creditcards op te nemen ☺️
 Geverifieerde beoordeling
7 feb. 2022
Snelle en perfecte afhandeling van mijn bestelling. En leuke attentie bij de bestelling. Top service.,
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
4 jan. 2023
🤗
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
altijd verzorgd pakketje en snelle levering In de winkel zelf , altijd behulpzaam en goede uitleg
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
6 sep. 2022
Merciekes Sandy 🌺 We doen ons best 😊
 Geverifieerde beoordeling
23 mrt. 2022
 
Met liefde ingepakt en dat zie je. Snelle service - prijs-kwaliteitsverhouding top.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
23 mrt. 2022
Dank je Marianne, fijn dat je de love love love vibe hebt gevoeld 🌸
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Alles mooi verpakt die lekkere thee´s en goed en vlug ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 mrt. 2022
Dank je Rita voor de fijne reviews. Geniet van de theetjes 🌸
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Zeer goede service en uitstekende communicatie.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
13 okt. 2022
Dank je ☺️
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
zeer snel verzonden en geweldige matcha!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
9 okt. 2022
Dank je Frauke 🤩🌸
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
 
Uitstekende en correcte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
16 sep. 2022
Dank je voor de fijne beoordeling 😊🌺