eibabo.be- Logo - Beoordelingen

eibabo.beReviews

: 200Uitstekend

4,50

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
eibabo.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij eibabo.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
eibabo.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij eibabo.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor eibabo.be

45 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

200 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 feb. 2022
Het product dat we besteld hebben, stond op de site als zijnde "in stock". Uiteindelijk hebben we bijna 4 maand!!! moeten wachten vooraleer het artikel geleverd werd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 nov. 2022
Ik bestelde een 5-liter AEG-boiler bij hen, en een week later ontplofte hij 's nachts! Ik heb ze meteen op de hoogte gebracht, maar ik kreeg al 4 dagen geen reactie! Dit mag geen garantieservice worden genoemd! Ik raad klanten aan om weg te blijven van hun website en niets van hen te kopen!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor eibabo.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Duidelijke en juiste product weergave Snelle en correcte levering Prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Snel en prijsgunstig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Ik bestelde een 5-liter AEG-boiler bij hen, en een week later ontplofte hij 's nachts! Ik heb ze meteen op de hoogte gebracht, maar ik kreeg al 4 dagen geen reactie! Dit mag geen garantieservice worden genoemd! Ik raad klanten aan om weg te blijven van hun website en niets van hen te kopen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
alles ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022 
De info en de opvolging van de bestelling waren zeer goed,👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 feb. 2022
Het product dat we besteld hebben, stond op de site als zijnde "in stock". Uiteindelijk hebben we bijna 4 maand!!! moeten wachten vooraleer het artikel geleverd werd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Enige opmerking: Levertijd op website was 3-5 dagen. In realiteit was dit 10+ dagen. Betere weergave levertijd op website nodig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jan. 2022
Alles goed aangekomen. Jammer dat er geen e-mail ontvangen werd wanneer pakket werd gebracht.
Beoordeling melden
Antwoord van eibabo.be
29 jan. 2022
U ontvangt een e-mail zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten en zijn overhandigd aan de pakketdienst. Deze e-mail zal een verzendlink bevatten. U kunt deze link gebruiken om alle parameters te definiëren, van het traceren van pakketten tot leveringsopties. Misschien staat de e-mail in de SPAM-map van uw inbox. Dank u voor de feedback.
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Aflevering op het beloofde moment en prima beschermd verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 feb. 2022
Vlotte afhandeling van de bestelling, perfect geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
zeer snelle en correcte levering zoals afgesproken was
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022 
van Guy D.
Juiste en snelle levering aan een goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mrt. 2022 
van l h.
Blij verrast door de korrekte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Prima afwerking van de bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2022
Volgens afspraak op tijd geleverd
Beoordeling melden