teastation.eu- Logo - Beoordelingen

teastation.eu
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden140 beoordelingen in totaal  

4,91
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor teastation.eu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De thee die niet te droog is en vol van smaak. De mooie mengelingen. De klantvriendelijkheid. Hun eerlijkheid. Bij een bestelling krijg je altijd een lief en leuk kaartje erbij. Dat is net dat tikkeltje meer dat je krijgt.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Wat een fijne review Saar. Dank je wel 🙏🌺
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!

- mooi aanbod, in het bijzonder handig dat ze zelf een selectie voorzien voor iced tea - vlotte service - warm en menselijk contact: een fijn kaartje en cadeautje bij de bestelling - lekkere theesoorten!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
27 sep 2023
Wauw, bedankt! Fijn dat je zo tevreden bent 🌸
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruim assortiment, snelle levering. Tip: op jullie website komen verschillende theesoorten meerdere keren voor, dat is verwarrend en het maakt de webshop traag...
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
14 jul 2023
Bedankt voor jouw input Benny. We zijn hard aan het werk aan een nieuwe website, dus heel binnenkort zal het een pak vlotter gaan 😅
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super service!

Snelle levering, goede service, persoonlijke aanpak, goed verpakt, goede opvolging van je pakje via mail. En niet te vergeten, de lekkerste thee!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Dat horen we graag ☺️. Bedankt voor de mooie review 🌸
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden

Snelle levering, product ziet er mooi uit. Daarnaast was er een kleine gift aan het pakket toegevoegd. Dik tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
14 jul 2023
Dat is een fijne review Petra! Bedankt en geniet van de theetjes 🌸
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lekkere thee!

Mijn bestelling was snel klaar! Toen ik het ging afhalen waren zo ook heel vriendelijk! Super lekkere thee!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Fijn om te lezen Febe 🌺
JD
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd een zeer correcte en snelle levering. Tevens bieden zij een zeer groot assortiment aan. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Dank u Joris 🙏
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De persoonlijk touch en hulp die Pasqualina geeft, daarvoor kom ik zelfs vanuit Heverlee af.
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Zo fijn om te lezen Manou! Het is ook altijd een plezier om je weer te zien 🌸🌺🌸
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke communicatie via de website. Afhalen was eenvoudig
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Top, dank je voor de feedback - en de 5 sterren 🤩
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was er al de volgende dag . Top .
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer behulpzame medewerkster en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Dank je, fijne feedback 🙏🌸
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling is altijd piek fijn in orde
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit thee

Veel keuze, kwaliteit thee, netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
3 nov 2023
Dank u Sandy 🌸
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle en steeds verzorgde service!
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
10 aug 2023
Dank u Manou 🌸💛🌸
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling. Super producten
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Dank u Kurt ☺️🙏
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige thee, verzorgde levering
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Fijn om te lezen Els ☺️🤩🙏
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel aangename koopervaring
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Dat is fijn om te lezen Katrien 🌺🌸🌺
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vlot en correct
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
18 jan 2024
Dank u Christel 🙏🌺🙏
HL
h L.
Heerlen
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service
Beoordeling melden
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
Antwoord van teastation.eu
27 sep 2023
Dank je Alexandra voor de 5-sterren 🤩