Travelbags.be
Beoordelingen:

868 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.458 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Travelbags.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Travelbags. Allereerst was de levering ontzettend snel en correct. Mijn bestelling werd binnen de beloofde tijd bezorgd, wat erg fijn was. Daarnaast was het pakket degelijk verpakt, waardoor mijn producten in uitstekende staat aankwamen. Wat ik vooral waardeerde, was de goede communicatie van Travelbags. Ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, inclusief de verzendinformatie. Het was prettig om te weten waar mijn pakket zich bevond en wanneer ik het kon verwachten. Als ik vragen had, reageerde de klantenservice snel en behulpzaam. Al met al kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met Travelbags. De snelle en correcte levering, degelijke verpakking en goede communicatie hebben mijn ervaring positief beïnvloed. Ik zal zeker weer bij Travelbags bestellen en raad het aan aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte service. Dankjewel, Travelbags!

de meest kritische beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot heden mocht ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik kreeg melding dat dit dinsdag 9 februari zou gebeuren. Ik heb woensdag 3 februari besteld. Vermeld stond dat leveringstermijn 1 à 2 dagen zou zijn en dit zowel voor het gewone als het gepersonaliseerde product. Ik bestel het gepersonaliseerde product en hoopte het vandaag maandag 8 januari te kunnen afgeven aan de jarige. Indien ik had geweten dat de leveringstermijn niet kon gerespecteerd worden zou ik het product in een winkel gekocht hebben.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Travelbags.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed verlopen.
Beoordeling melden
RV
Rene V.
Bredene
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling .
Beoordeling melden
FJ
Fredy J.
Aartselaar (België)
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling
Beoordeling melden
3 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte verzending
Beoordeling melden
Antwoord van Travelbags.be
4 mei 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Vriendelijke groet, Team Travelbags.
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle service
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering !
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering.
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle zoals beloofd!
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ras perfect service
Beoordeling melden
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van Travelbags.be
26 mei 2023
Beste Ester, Bedankt voor je review! Vriendelijk groet, Team Travelbags
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
correcte levering
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie koffer
Beoordeling melden
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijke ervaring
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service.
Beoordeling melden
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot afgehandeld
Beoordeling melden
KM
Karin M.
Kontich
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging
Beoordeling melden