Solar Power Supply- Logo - Beoordelingen

Solar Power Supply
Beoordelingen:

128 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden703 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben aangenaam verrast van de vlotte en correcte garantieregeling bij Solar Power Supply. Naar aanleiding van een zonnepaneel dat mijn inziens ruim onder het aangegeven vermogen energie leverde nam ik contact op met de klantenservice. Deze stuurde - na het uitvoeren van een voorgestelde controle test door mezelf- een RMA ticket om het zonnepaneel kosteloos te retourneren. In hun labo werd het onvoldoende functioneren van het zonnepaneel bevestigd waarna me een voucher ter waarde van het aankoopbedrag werd aangeboden.

Meest relevante negatieve beoordeling

17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leveringstermijn respecteren en transparantie naar de klant toe hierover, het is niet aan de klant te vragen hoelang de bestelling op zich laat wachten. Nu afwachten wanneer uiteindelijk de bestelde en betaalde goederen gaan geleverd worden en in welke staat (beschadigingen...).
DN
Don N.
Belgie
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Solar Power Supply

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Netjes verpakt. Eenvoudig te gebruiken webshop.
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afgesproken levering en goede prijs.
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer correcte service en korte opvolging
Beoordeling melden
JL
johan l.
Hoesekt
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product Snel geleverd
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte garantieregeling

Ik ben aangenaam verrast van de vlotte en correcte garantieregeling bij Solar Power Supply. Naar aanleiding van een zonnepaneel dat mijn inziens ruim onder het aangegeven vermogen energie leverde nam ik contact op met de klantenservice. Deze stuurde - na het uitvoeren van een voorgestelde controle test door mezelf- een RMA ticket om het zonnepaneel kosteloos te retourneren. In hun labo werd het onvoldoende functioneren van het zonnepaneel bevestigd waarna me een voucher ter waarde van het aankoopbedrag werd aangeboden.
Beoordeling melden
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De enige opmerking dat je kan aanhalen is dat de fan voor de afkoeling nogal luid is wanneer ik deze terug oplaad. Maar omdat het minder dan 3u duurt om deze terug op volle capaciteit te kunnen gebruiken, neem ik het nogal luide fan geluid er graag bij. Mijn vorige toestel van een concurrentieel merk , weliswaar alweer een paar jaar oud en met de helft van de capaciteit , doet er 3 keer zolang over om volledig opgeladen te zijn. Zo dus ben ik heel tevreden over mijn aankoop.
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ecoflow een uitsekend product

k heb het nog niet intensief kunnen gebruiken, maar volgens mijn eerste ervaringen is Ecoflow een uitstekend product. Ik heb geen spijt van mijn aankoop, wat me een comfortabele autonomie geeft aan boord van mijn camper.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een snelle en correcte levering en een zeer goede prijs. Misschien in het vervolg wel vragen aan de transporteur om een afspraak te maken. Ik was toevallig thuis om de niet-aangekondigde levering in ontvangst te nemen.
Beoordeling melden
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerste levering is verloren gegaan. Hopelijk betere communicatie / levering van DPD in de toekomst. Wel netjes opgelost door jullie en uiteindelijk een tweede zending goed ontvangen.
Beoordeling melden
JV
Jan v.
Brussel
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top Service

Goede communicatie en afhandeling van de retourzending van mijn toestel dat beschadigd geleverde was en daarna werd vervangen door een nieuw exemplaar. Top Service.
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prijs/kwaliteit is top!

Het product is zeer goed en was ook zeer snel verzonden. Het was ook, in vergelijking met andere sites, een zeer goede prijs.
Beoordeling melden