fotobehangshopz.be- Logo - Beoordelingen

fotobehangshopz.be
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden419 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mrt 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fotobehangshopz.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het allemaal ok 👍 maar zou nog 4 staaltjes willen zodat we ons zeker niet mis kiezen als we gekozen hebben wat is dan de wachttijd ervoor. Mvg Marina

de meest kritische beoordeling

8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeeeeeer slechte kwaliteit. We bestelde een sterrenhemel om aan ons plafond te hangen maar de "sterren" bestaan uit losse pixels. Dat lijkt wel een gsmfoto. Zo had ik even goed een eigen foto kunnen laten uitvergroten in plaats van speciaal een van jullie ontwerpen te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fotobehangshopz.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

gratis sample is heel handig

Leuk dat het mogelijk was om een gratis sample aan te vragen. Het sample werd ook erg snel geleverd. Ik vond de kwaliteit ervan iets minder dan verwacht, ik had wat meer reliëf verwacht.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.be
10 apr 2024
Goed om te horen dat je eerst een sample hebt aangevraagd, alleen jammer dat deze niet helemaal beviel! Onze staaltjes zijn bedoelt om de kleuren te zien en het materiaal te voelen. Voor de kwaliteit van de afbeelding, mag je ons altijd een mailtje sturen. Wij kunnen dan een proefbestand voor je aanmaken waarop je kan zien hoe de kwaliteit gaat zijn. Mocht je dit willen zien, dan mag je wel een mailtje sturen naar info@fotobehangshopz.be! Dan maken we een voorbeeld voor je klaar.😊
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik kan geen staaltjes meer aan tikken en er zijn er nog zoveel mooie want uit deze 4 staaltjes is er maar 1 die we graag zien aan de muur de staaltjes zijn mooi en van hele goeie kwaliteit.

Ik vind het allemaal ok 👍 maar zou nog 4 staaltjes willen zodat we ons zeker niet mis kiezen als we gekozen hebben wat is dan de wachttijd ervoor. Mvg Marina
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Goede kwaliteit vliesbehang.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MB
MARC B.
WOLVERTEM
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeeeeeer slechte kwaliteit. We bestelde een sterrenhemel om aan ons plafond te hangen maar de "sterren" bestaan uit losse pixels. Dat lijkt wel een gsmfoto. Zo had ik even goed een eigen foto kunnen laten uitvergroten in plaats van speciaal een van jullie ontwerpen te gebruiken.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.be
9 apr 2024
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Zou je hier een mailtje over willen sturen naar info@fotobehangshopz.be? We zouden het namelijk graag met je op willen lossen!
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Is leuk dat je eerst een staal kunt hebben,zodat de kleuren kan zien.
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super mooi behang van goede kwaliteit. Heel makkelijk om op te hangen.
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog niet geplaatst. Prijs en levering top.
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig behang! Van dichtbij zie je wel wat pixels, maar dat stoort me totaal niet.
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op maat van de muur, goede kwaliteit, snelle service
Beoordeling melden
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alleen maar positieve ervaring.
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super kwaliteit
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden