Lucardi.be- Logo - Beoordelingen

Lucardi.beReviews

: 3.023Goed

4,30

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 apr. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Lucardi.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Lucardi.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 apr. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
Lucardi.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Lucardi.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Lucardi.be

700 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.023 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 aug. 2022
Ik heb verschillende bestellingen bij Lucardi gedaan en ik ben nog nooit teleurgesteld. De artikelen zijn altijd zeer snel verzonden, zeer goed verpakt en met Bpost-diensten die veel beter zijn dan sommige vervoerders die de pakketten kwijtraken of terugsturen naar de afzender zonder zelfs maar te proberen ze af te leveren. De artikelen komen overeen met de beschrijving en de foto's en zijn van zeer goede kwaliteit. Tot nu toe heb ik nog maar één artikel moeten terugsturen omdat het klein was en ik kreeg heel snel mijn geld terug. Wanneer een artikel niet meer voorradig is nadat de bestelling is geplaatst, brengt het team ons hiervan op de hoogte en biedt het ons zijn verontschuldigingen aan, waarna het betaalde bedrag voor deze artikelen die niet kunnen worden verzonden, zeer snel wordt teruggestort. Ik beveel deze site ten zeerste aan voor de kwaliteit van de producten en de kwaliteit van de service. Dank je wel.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2021
Dit schreef ik aan Lucardi. Aan Lucardi, Ik heb zojuist 2 zilveren kettingen bestelt voor mijn vrouw, nu krijg ik een mail van Lucardi met de vermelding 2+1 gratis op zilveren juwelen op 6 en 7 december. Mijn vraag is, daar ik aan de voorwaarde voldoe hoe moet ik het 3de gratis dan bestellen? Vriendelijke groeten Jaak. Uw antwoord was, Goedemiddag, Bedankt voor je bericht. Je dient drie zilveren artikelen in je winkelmand te plaatsen en dan wordt de korting automatisch berekend. Je kunt niet achteraf de korting toepassen. Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Eline Bedankt voor je antwoord, ik vind het wel niet correct want zo is het niet te verstaan uit je advertentie. (zie foto) Dat is niet voor iedereen even duidelijk, dus ik trek mijn conclusie en kijk uit naar een ander internet juwelier. Toch bedankt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Lucardi.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Alles verliep heel vlot, van bestelling tot levering! Armbandje en gegraveerde tekst zijn prima! Echter, het bijbestelde juwelendoosje vond ik afschuwelijk. Veel te groot en dan nog eens met uw merknaam in het groot er bovenop geprint?! Bah! Dat bestel ik dus nooit meer. Verder geen opmerkingen. Vriendelijke groet, Marc
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Ik heb jullie winkel leren kennen in Wijnegem Shopping Center. Ik ben daar héél vriendelijk ontvangen en geholpen. Jullie hebben prachtige juwelen 👍. De Mevrouw of Juffrouw die me geholpen heeft zei me ook dat ik online kon bestellen. Ik wil jullie héél hartelijk bedanken voor de super goede service. Groetjes, Carinne
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Mijn bestelling was een cadeau . En er was bij vermeld dat het gratis werd verpakt. Echter is alles in zakjes geleverd. Als ik wist dat het zo geleverd zou worden had ik zelf aangevinkt om het te laten inpakken. Helaas was het alles behalve mooi om zo het te laten leveren als cadeau.
Beoordeling melden
Antwoord van Lucardi.be
6 dagen geleden
Hi Gailana, onze sieraden worden nooit verpakt. De verpakking wordt er altijd bijgeleverd, zodat je het zelf kunt verpakken als er niet is aangegeven dat het om een cadeau gaat. Excuses voor de verwarring. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Liefs, Lucardi
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Iets te klein besteld , via mail gecontacteerd, en alles heel vlot en probleemloos opgelost en een topservice voor alles, dit was mijn eerste en zeer positieve kennismaking met Lucardi, een aanrader, zeer tevreden van,ik word vaste klant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Super mooie ketting. Enkel zeer voorzichtig zijn want het is zeer buigzaam. Ik was met de ketting inslaap gevallen en de naam was al krom. Heb het gelukkig recht kunnen trekken. Hopelijk breekt het niet snel af
Beoordeling melden
Antwoord van Lucardi.be
8 dagen geleden
Hi Charissa, mocht je vragen hebben over het artikel, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Liefs, Lucardi
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Beste de neuspiercing in het goud vind ik heel mooi. De Neuspiercing met het steentje vind ik persoonlijk iets te groot. Het staafje zou voor mij persoonlijk ook iets korter mogen zijn. Mvg Jennifer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022 
Uitmuntend Zeer snel en alles correct. Mooi materiaal. Heb over vijf jaar een armband gekocht in Rotterdam. Elke dag gedragen is nog nieuw. Groetjes Stephanie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De artikelen zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering en leuk om te winkelen op de site van Lucardi. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De ring was mooi maar in de ketting voor die prijs was ik teleurgesteld die heb ik dan ook terug gestuurd
Beoordeling melden
Antwoord van Lucardi.be
21 uur geleden
Hi Mike, wat jammer dat je niet helemaal tevreden was. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Liefs, Lucardi
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Damespolshorloge veel groter uitgevallen dan op foto.Precies een voor mannen.Levering was orde
Beoordeling melden
Antwoord van Lucardi.be
12 dagen geleden
Hi Jacqueline. We plaatsen bij al onze juwelen en horloges altijd modelfoto's, zodat je goed kunt zien hoe het horloge valt. Daarnaast staan de afmetingen ook vermeld bij de productspecificaties. Mocht je toch nog vragen hebben over het artikel, dan kun je altijd contact met ons opnemen hiervoor. We helpen je graag verder. Liefs, Lucardi
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Snelle en goede levering Product is steeds zoals het op de foto staat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Heel mooie horloge ! Ze past prima en vrienden zouden ze ook kopen !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle en correcte levering, mooi ingepakt. Prachtige juwelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Ben heel tevreden over kwaliteit en de zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snel verzonden, goede prijs, voldoet aan de verwachtingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
neploheg deog njiz ew, sretspookrev ekjiledneirv leeH
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Speld vind ik mooi. De oorbellen mooi maar wat klein
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Superservice! Snelle levering. Mooi horloge!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
goed maar de beloofde tijd is niet korrekt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 uur geleden
Snelle levering en heel mooie juwelen!
Beoordeling melden