Lucardi.be- Logo - Beoordelingen

Lucardi.be
Beoordelingen:

882 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.328 beoordelingen in totaal  

4,38
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 apr 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Lucardi.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
J ai acheté pour commencer des bagues d amitié, qu on a utilisé comme alliances. J avais un peu peur vu le prix, mais non , la qualité y était et y est toujours. Nos alliances sont toujours aussi belles et brillantes et on ne les enlevé jamais. J ai par la suite, acheté d autres articles, et j en suis tour autant satisfaite . Le seul petit bémol, pas pour moi mais pour certaines personnes est la barrière de la langue dans les échanges de mails.

de meest kritische beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al meermaals bij lucardi besteld. Van verkleuring heb ik nog nooit last gehad maar ik heb al enkele oorbellen gehad waar snel steentjes uitvallen. Ik heb ook een gepersonaliseerde armband gehad met naam en de ringetjes waarmee de letters mee vasthingen waren echt flutkwaliteit super dun en na twee keer dragen was ik al een letter kwijt. Ik wou dit laten maken maar dit ging enkel in een fysieke winkel en in België is er maar 1 of 2 en dat is niet bij de deur ik wou het opsturen maar dat mocht niet dus dat vind ik al slechte service. Ik heb dan nog een gepersonaliseerde armband met naam laten maken, één waar de naam verbonden is aan elkaar, ik dacht dan kunnen er geen letters afvallen. Ik heb hem 1 dag aan en ben hem verloren tijdens het wandelen ik heb hem gelukkig terug gevonden door dezelfde wandeling opnieuw te doen maar ook hier weer met dezelfde ringetjes was de naam aan het bandje verbonden en er was eentje opengegaan waardoor het van mijn pols is gevallen zonder het te merken... Ik heb deze armband bij een andere juwelier binnengedaan om het te laten solderen zodat dit niet meer opnieuw gebeurd. Ik denk dat ik niets meer bestel hier, veel te slechte ervaringen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Lucardi.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie oorbellen

Ik heb goede ervaringen met Lucardi, de verzending is erg snel en de kwaliteit van de sieraden is uitstekend, maar bij mijn laatste aankoop Ik heb goede ervaringen met Lucardi, de verzending is erg snel en de kwaliteit van de sieraden is uitstekend, maar bij mijn laatste aankoop Ik heb goede ervaringen met Lucardi, de verzending is erg snel en de kwaliteit van de sieraden is uitstekend, Ik heb goede ervaringen met Lucardi, de verzending is erg snel en de kwaliteit van de sieraden is uitstekend, maar bij mijn laatste aankoop ontbrak er een steenje in een van de oorbellen.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

beloftes....

ik shopte reeds een paar maal bij lucardi en was tevreden. één zaak moet me toch van het hart. u belooft een prijsvermindering, code wordt ingevuld, maar...geen prijsvermindering. de prijzen zijn in het algemeen niet té hoog, maar ik vind wel dat beloftes gehouden moeten worden....
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betere veilige verpakking

Prijs kwaliteit is prima. Opletten met de verpakking van bv kleine oorbellen. Misschien een betere verpakking voorzien. 1 van mijn oorbellen is in de winkel blijven liggen waardoor ik opnieuw naar de winkel moet rijden. Verkoopster heeft opzij gelegd
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en vriendelijke hulp. Men nam de tijd om ons een goede uitleg geven zodat we de beste keuze konden maken voor ons. Helemaal niet opdringerig. Ik kom zeker terug 😁
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De winkelbediende in K kortrijk was niet heel erg klantvriendelijk , ze stond daar precies heel erg tegen haar zin ., over de juwelen kan ik nog niet oordelen .
Beoordeling melden
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, zoals beloofd in de brievenbus. Alles netjes ingepakt en met een cadeauverpakking erbij mocht je het willen afgeven aan iemand.
Beoordeling melden
HS
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze zijn voor mijn mama moederdag, ookal zijn het heren oorbellen... vond ze zelf toch wat klein uit vallen maar benieuwd of mama ze mooi vindt!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering was helemaal in orde. Het setje is heel mooi maar het slotje van de ketting vind ik heel fragiel. Hopelijk gaat het toch lang mee.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer duidelijke site, makkelijk kunnen kiezen. Vlotte bestelling, snelle verzending en levering. Jullie hebben er een tevreden klant bij!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte maat, zéér mooie lettertype in ring, zéér mooie ringen! Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, ik bestel zeker en vast nog.
Beoordeling melden
DV
Danielle V.
Vilvoorde
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was super goed in hullie winkel was de verkoopster heel vriendenijk en onlins shoppen dus voor mij moet niks veranderen
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie presentatie in de winkel. Vriendelijke sfeer. Niet opdringerig. Mooie verpakking als cadeautje. Snel bediend.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel behulpzaam personeel en super vriendelijk .Ook als men info vraagt een direct en vriendelijk antwoord .Super team
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
We werden in de winkel van Oostende heel goed geholpen we hebben onze artikelen wel nog niet maar kijken er naar uit
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerste keer dat ik aankopen doe, en ik vind het een fantastische boetiek met heel veeeeeeel keuze !!! Top !!!!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

perfect!!!

bestelling geleverd door b post de ideale manier... oorringen zijn mooi zoals ik ze me had voorgesteld...
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verzendtijd was goed .De armband is zoals hij voorgesteld wordt ,heel mooi en een goed produkt
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
wij worden altijd heel vriendelijk te woord gestaan in de winkel in het wijnegem shopping center
Beoordeling melden
RK
Rua K.
Westende
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gezellige winkel

Leuke winkel, en super vriendelijke bediening. Mooie sieraden van alle prijzen, keuze genoeg.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede en correcte service zowel online als in de shop Topteam in Sint Niklaas trouwens
Beoordeling melden