PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.349 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.634 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

de meest kritische beoordeling

25 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en de goedkoopste die ik kon vinden voor mijn canon inktpatronen
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 feb. 2024
Bedankt voor je beoordeling Kris! Leuk om te lezen dat je voor de snelle levering en scherpe prijs bij ons terecht komt :-) Elma, Team Webcare | PrintAbout
ED
Eddy D.
Deurne
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte levering.

Donderdag besteld en vrijdag voormiddag al geleverd. Denk niet dat het nog beter kan.
Beoordeling melden
EC
Eddy C.
Bredene
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, inktpatronen van het huismerk zijn TOP! A+ over de ganse lijn.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
10 dagen geleden
Beste Eddy, Wat onwijs leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en het gebruik van onze Huismerk cartridges. Hier doen we het natuurlijk voor. Tot een volgende keer bij PrintAbout. :-) Wendy Team Webcare l PrintAbout
RL
Robert L.
België
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge levering en kleur goed aangeduid op de verschillende verpakkingen.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 feb. 2024
Beste Robert, Onwijs bedankt voor jouw positieve woorden. Leuk om te lezen dat jij blij bent met jouw bestelling. Veel print-plezier! Elma, Team Webcare | PrintAbout
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

snelle oplossing

ik had een slechte cartridge en ze hebben dit onmiddellijk opgelost!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 dagen geleden
Allereerst willen we je bedanken voor je bestelling bij PrintAbout! Uiteraard is het niet de bedoeling dat een cartridge defect geleverd wordt. Gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen en kun je weer gerust verder printen. We vinden het dan ook fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Gezellige dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling vlot verlopen en eigen productie van inkt ziet er goed uit
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 feb. 2024
Bedankt voor jouw beoordeling Jos! Geniet van je weekend en tot snel. Elma, Team Webcare | PrintAbout
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en efficiënte verwerking van aanvragen en verzendingen!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dagen geleden
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Alina! Geweldig om te horen dat je onze snelle en efficiënte verwerking van aanvragen en verzendingen waardeert. Een mooie dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
JP
Jan P.
Pulderbos
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden van de huis inkt patronen en correcte levering !
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 feb. 2024
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Jan! Fijn dat je zo te spreken bent over de kwaliteit van onze huismerk cartridges. Geniet van je dag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestelproces en je kunt achteraf betalen. Ga zo door
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
voor mij is het oké vandaag besteld en morgen ontvangen super
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 dagen geleden
Goedemiddag Adriënne, Een goede service en een snelle levering zijn heel belangrijk voor ons. Fijn dat jij dit goed hebt ervaren, daar worden wij blij van! Gezellige dag gewenst! Wendy, Team Webcare l PrintAbout
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wanneer alles correct verloopt en heel vlot geen klachten
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 feb. 2024
Onwijs bedankt voor jouw beoordeling Krista! Tof om te lezen dat je tevreden bent. Elma, Team Webcare | PrintAbout
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de snelle afhandeling en de correcte levering door de post
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dagen geleden
Hi Marie-Thérèse, Bedankt voor jouw 5-sterren beoordeling! We zien je graag terug bij PrintAbout en wensen je een mooie dag. Raquel, Team Webcare l PrintAbout
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
als het goed is, mag het gezegd worden dat het goed is.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 feb. 2024
Bedankt voor jouw beoordeling Geert! Tof dat je tevreden bent. Elma, Team Webcare | PrintAbout
EV
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge en correcte levering. Het huismerk is zeer goed.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dagen geleden
Beste Etienne, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze huismerk producten en de snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen in PrintAbout en een fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel, in orde en een stel van de beste balpennen erbij!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
11 dagen geleden
Vriendelijk bedankt voor jouw beoordeling Frederick! Goed om te lezen dat je de bestelling in goede orde hebt ontvangen. Wij wensen je veel schrijf-plezier toe met onze pennen! Een fijne dag gewenst! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
DV
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tof product perfecte levering mooi gedaan niet te duur!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 feb. 2024
Beste Danny, Onwijs bedankt voor jouw positieve beoordeling! Tof dat je deze ervaring deelt. Geniet van je weekend! Elma, Team Webcare | PrintAbout
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, altijd juist en aan een eerlijke prijs
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede communicatie en vlotte afhandeling. Doe zo voort
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
30 jan. 2024
Hi Alain, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om jouw ervaring met ons te delen. We zien je de volgende keer graag weer terug bij PrintAbout! Fijne dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanbeveling!

Supersnelle levering, producten zoals beschreven. TOP
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
13 dagen geleden
Wat zijn wij blij met jouw geplaatste beoordeling Tina! Leuk dat je dit met ons wilt delen. Mooie dag gewenst! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering binnen een zeer aanvaarbare termijn
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 feb. 2024
Onwijs bedankt voor jouw positieve beoordeling! Elma, Team Webcare | PrintAbout