Certificaat voor brandfield.be

No. XDDD70B11C7CB5AAA4BCFFB5BA74EB5D7
 

Geldig vanaf
09-05-2018
Geldig tot
08-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brandfield.be



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.732 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.be al 7.517 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Geweldige producten en super snelle levering. Ben zeer tevreden. 10/10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
16-09-2019
Slechte leverancier, geeft aan dat hij langs geweest is maar dat wij niet thuis waren... wij waren wel thuis en hij is nooit langs geweest ik heb camera beelden om dat te bevestigen
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
De levering kwam een dag later dan gepland toe maar het product was zeker de moeite waard om te wachten. Ook de verpakking van het product was op een goeie manier.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Super blij met het cadeau voor mijn vriend. Cadeauverpakking maakte het af Service uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Het product was defect
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
15-09-2019
Levering gebeurde op foutief adres doordat de pakketbezorger een foutief huisnummer op het kaartje had geschreven. Dat vind ik persoonlijk NOK, aangezien je dan op zoek moet en je echt niet weet waar t werd afgegeven. #eenwerkpuntje :)
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Supersnelle service
Producten zijn ook prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
15-09-2019
Alles prima verlopen. Netjes verpakt en correct geleverd. Dank je wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
15-09-2019
Producten werden prima op tijd geleverd. Zeer tevreden van de service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
15-09-2019
Gemakkelijk om te kiezen en de site is Heel goed gedaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
15-09-2019
Het ging heel vlot. Mooie keuze goede uitleg zeer mooie verpakking en je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je bestelling is.
Zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
15-09-2019
Zeer mooi verpakt en een snelle levering. Alles wat je verwacht en meer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
15-09-2019
Ik bestelde bij jullie een halsketting en waaauw wat een mooi exemplaar & supermooi verpakt. De levering liep heel vlot ik kan op voorhand m'n dag kiezen waardoor er ook effectief iemand thuis was.. Kreeg de zelfde dag ook een mailtje tussen welk uur de levering zou plaats vinden en ook dit liep heel vlotjes.. Gelukkige klant hier.. Topwerk
Groetjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Geen word, uitstekend Perfect service impeccable, livraison très rapide. Je recommande vivement
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
14-09-2019
Levering duurde langer als verwacht. Maar product was zeer goed verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
14-09-2019
Alles is super snel verlopen ook al woon ik in België.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
14-09-2019
Pakketje dinsdag besteld en op zaterdag nog steeds geen mail of pakketje ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
14-09-2019
Levering pas tweede werkdag, i.p.v. volgende werkdag
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Als ze allemaal zo goed moesten zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Supersnel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
13-09-2019
Votte service, alleen is de site mobil niet optimaal om transacties uit te voeren via een apllicatie op de smartphone.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Tussen 21u en 22u besteld en de dag nadien geleverd in een deftige verpakking Perfecte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
was helemaal in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Ik had nog nooit van jullie website gehoord maar nam toch de sprong om een artikel te bestellen.

Ik kreeg meteen goede e-mails zodat ik mijn bestelling kon volgen. Twee of drie dagen later was mijn bestelling er al, keurig verpakt en het gevraagde artikel.

Ik ben alvast fan van jullie webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Leuke layout vd website, duidelijke foto's vd producten, snelle levering en daarbovenop nog een kortingsbon gekregen bij de eerste bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Snelle correcte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Ja ik super tevreden De eerlijkheid , de klantenservice , de service van de levering & de naklantenservice. Dank jullie wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Top Zoals vermeld op website. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Correcte en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
10-09-2019
Ik Ben zeer tevreden en dank nu mijn web shop het gevonden voor juwelen. Doe zo harder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Goed servis
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
vlug en correct. dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
18-08-2019
08-09-2019
Alles verlopen zoals ik verwacht had.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
08-09-2019
Het is de eerste maal dat ik heb besteld bij Brandfield.
Waaier van super mooie juwelen,uurwerken enz.
Voor elk wat wils.
Enkel was de verzending niet voorzien op de dag zelf ,maar de volgende dag had ik mijn bestelling en dat maakte de dag goed.

Bestelling in een zeer mooi tasje, nodigt nog uit om te bestellen.

Super service, klantendienst en super bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
07-09-2019
Super snelle levering. Was iets fout gegaan in het systeem maar is ook duidelijk gecommuniceerd via mail. Zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

brandfield.be klantbeoordeling

brandfield.be

Dé specialist in style items

brandfield.be werd op 09-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantendienst@brandfield.be
brandfield.be
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.