Certificaat voor brandfield.be

No. XDDD70B11C7CB5AAA4BCFFB5BA74EB5D7
 

Geldig vanaf
09-05-2018
Geldig tot
08-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brandfield.be



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.932 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.be al 7.217 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
20-07-2019
Fast shipping, very nice packaging, amazing products. Will sure order again
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
20-07-2019
Perfecte service en mooie collectie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
20-07-2019
Ik was gaan werken toen post.nl het pakje aanbood. Jammer dat ik niet meteen kon aanduiden dat ik het in een post.nl-pakjespunt wilde ophalen, op die manier ontving ik het pakje 3 dagen later...
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
20-07-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
20-07-2019
Supersnelle levering Mooie producten aan een zeer goede prijs. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
20-07-2019
Mooie, kwaliteitsvolle producten. Uitstekende klantenservice. En bijzonder snel levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
20-07-2019
De levering was zeer snel en producten waren zeer mooi ingepakt Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Zeer positief
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Een top handtas besteld van Valentino. Kwam volgende dag aan. Geen enkele winkel doet dat bijna (zeer weinig komt het voor) dus ik stond versteld. Het was zo mooi verpakt met een extra tas die ik erbij kreeg en een cadeaukaart. Ik kon mijn ogen niet geloven hoe super ik het vond. Zowel de service als het product en de presentatie ervan waren geweldig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
15-04-2018
19-07-2019
fijne producten goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Snelle levering, mooie kwaliteit, mooi verpakt. Ik ben tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Ik ben erg tevreden met de snelheid van de levering, enkel vind ik het assortiment aan producten niet erg breed. Tot nu toe enkel fijne ervaringen gehad met Brandfield
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
super tevreden mooi verpakt dat er niets kan mankeren , ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Weliswaar een (kleine) vertraging op de initiële leveringsdatum, maar netjes op tijd aangekondigd. Product en service boven verwachting. Geen poespas, geen blabla, zij doen wat ze beloven. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Alles was top .Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Supersnelle levering, ook naar België, leuke kortingen, mooie sieraden, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
18-07-2019
Leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Snelle levering, mooie kwaliteit en gunstige prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Ik was kei blij met de doos heel mooi alles was goed kei tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Mooi op tijd geleverd, mooi verzorgde verpakkingen. Kwaliteit moet nog ondervonden worden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Ruime keuze. Super snelle levering, zaterdag besteld en maandag had ik het mooi ingepakt pakje al thuis. Was mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste.Over de na service kan ik niks zeggen, want alles was top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Supersnelle levering - ook naar België, juwelen mooi verpakt in een cadeautas, een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Zeer snelle levering in heel mooie verpakking 5/5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
Een goede site met duidelijke informatie over het product.
Heel snelle levering dus alles top top top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
PERFECT BEDANKT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
Snelle en super levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Goede prijs, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
1 dag te laat aangekomen dan beloofd was een domper voor men vriendin.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Snelle en verzorgde levering in een mooie geschenkverpakking. Erg mooie uurwerken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Ik ben heel erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Alles liep vlot bij het bestellen en levering was ook zoals afgesproken, correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Alles is super verlopen .De kwaliteit van het produkt is zeer goed .De verzending kon goed gevolgd worden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Super tevreden. Heel snelle levering. Mooi verpakt. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
zeer snelle service en grote keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Rappe service, mooi ingepakt en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Vlotte levering.
Super product. Ben er heel blij mee.
Klopt wel dat we batterij dagelijks moet opgeladen worden.
Mooi horloge. Zit makkelijk. Superleuk dat er gratis een toestel bijgeleverd werd om armbandje te verkleinen (op youtube te vinden hoe te doen) 5 min werk slechts
Goeie koop vr goeie prijs
4.67
Uitstekend

brandfield.be klantbeoordeling

brandfield.be

Dé specialist in style items

brandfield.be werd op 09-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantendienst@brandfield.be
brandfield.be
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.