Certificaat voor brandfield.be

No. XDDD70B11C7CB5AAA4BCFFB5BA74EB5D7
 

Geldig vanaf
09-05-2018
Geldig tot
08-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brandfield.be



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.518 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.be al 7.725 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Snelle bezorging en mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Super snelle levering, goedkoper dan als je bij het merk zelf koop Mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
18-11-2019
Ik zou een pakketje besteld hebben.
Maar ik heb deze niet ontvangen geweest.
En ik heb ook nog niks moeten betalen.
1.00
Slecht

brandfield.be antwoordt: 19-11-2019
Bedankt voor je feedback. We hebben dit even voor je nagekeken en zien dat je bestelling automatisch was geannuleerd omdat de betaling mislukte. Mocht je het artikel nog steeds willen ontvangen kun je dus een nieuwe bestelling plaatsen. ^LT

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
18-11-2019
Alles verliep super snel en prefect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
18-11-2019
Zoals steeds snelle en perfecte levering van mooie spullen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Tip top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Helemaal Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Correcte levering op gevraagde datum
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Slechte service.
1.00
Slecht

brandfield.be antwoordt: 19-11-2019
Bedankt voor je feedback. We staan bekend om onze uitstekende klantenservice en we betreuren het dat we hier niet aan die verwachting hebben voldaan. Indien we je met iets verder kunnen helpen mag je ons altijd een mail sturen naar info@brandfield.nl. ^LT

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
15-11-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
15-11-2019
Vlotte bestelling en levering. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
15-11-2019
Alles tip top in orde;
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
15-11-2019
Alles OK
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
15-11-2019
Gewoon uitstekend Dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
Love it Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
20-10-2019
14-11-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
13-11-2019
Nog niets ontvangen
1.00
Slecht

brandfield.be antwoordt: 15-11-2019
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je je pakket nog niet hebt. We hebben je een mail gestuurd met wat meer informatie. Groet, Team Brandfield

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Service , gewoon pico bello Levertermijn iets minder
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
12-11-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
12-11-2019
perfect en heel vlug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
15-10-2019
11-11-2019
Topwerk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
Verpakking was ingedeukt en dus niet meer mooi
2.67
Redelijk

brandfield.be antwoordt: 13-11-2019
Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de verpakking was ingedeukt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan dit intern bespreken met onze logistieke afdeling en onze transportpartner zodat hier beter op gelet kan worden. We wensen je wel veel plezier van je aankoop. ^MB

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
top bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Stipt, snelle levering, correct...
Heel het proces was vlot voor te retourneren want artikel was te groot om pols
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
08-11-2019
PARFAIT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
Geen alles in orde en vlug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
07-11-2019
Snelle levering, mooi verpakt, goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Ik ben niet tevreden over de levering door PostNl : ze hebben mijn bestelling niet geleverd om mijn adres maar verderop in straat (hoewel ik hele dag aanwezig was).Ik ben het zelf gaan zoeken in de buurt nadat ik bericht kreeg waar ze het hadden achtergelaten. Indien dit geen eerlijke mensen waren geweest had ik mijn bestelling nooit. De handtekening (krabbel) is geen geldig bewijs van aflevering.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
06-11-2019
All was good, fast delivery
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Snelle en correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
06-11-2019
Super goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
05-11-2019
Vlot en feilloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
04-11-2019
Zoals steeds heel correcte afhandeling aan goede prijzen.
5.00
Uitstekend

brandfield.be klantbeoordeling

brandfield.be

Dé specialist in style items

brandfield.be werd op 09-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantendienst@brandfield.be
brandfield.be
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.