Certificaat voor brandfield.be

No. XDDD70B11C7CB5AAA4BCFFB5BA74EB5D7
 

Geldig vanaf
09-05-2018
Geldig tot
08-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brandfield.be



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.114 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.be al 6.913 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Gewoon perfect en mooie verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Alles goed ontvangen, top uurwerk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Zowel de levering als het product voldoen aan de verwachtingen. Alles is eenvoudig correct verlopen. Daarom is de levering van het product en het product zelf kwalitatief top
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
Super product, snel ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Oorringen heel moeilijk in te steken en heel makkelijk kun je ze beschadigen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Het product voldeed aan wat ik er van verwachte, het was degelijk verpakt en door POST NL op tijd geleverd. De service was zeer goed, ik zal zeker klant bij Brandfield blijven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
22-05-2019
Correct, stipt dus super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Het horloge werd de dag nadien geleverd zoals vermeld en was voorzien van een mooie verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
top product en duidelijke website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
21-05-2019
Snelle levering, en het artikel voldoet volledig aan de verwachtingen goede prijs kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Snelle levering. Product zoals beschreven. Mooie presentatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Zeer vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Super snelle levering, mooi horloge en goed veilig verpakt Zeker aan te raden om via deze website te bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Goed bezig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Allés goede
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
Levering op afgesproken datum,mooi verpakt, prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
Vlotte service, snelle levering, mooi verpakt om als geschenk te geven aan iemand, klantendienst zeer vriendelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
vlotte levering . mooi verpakt .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
19-05-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Zeer snelle en correcte levering
Wel een teleurstelling bij het krijgen van de goodiebag
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
18-05-2019
Snelle levering. Mooi verpakt
5.00
Uitstekend

brandfield.be antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het compliment. Het is leuk om een positieve reactie van je te ontvangen. Veel plezier van je style item en tot ziens bij Brandfield! ^MB

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Snelle levering en mooie verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Hartelijk bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Super Service
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
Super tevreden over breed beschikbaar gamma aan juwelen, snelle levering en prachtige verpakking. Voelt telkens aan als een cadeautje voor mijzelf. Al veel vriendinnen aangeraden
5.00
Uitstekend

brandfield.be antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je zo super tevreden bent, daar doen we het voor! Veel plezier van je aankoop en we verwelkomen je graag weer in onze shop! ^MB

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
Gewoon de perfectie op elk vlak. Super
5.00
Uitstekend

brandfield.be antwoordt: 20-05-2019
Wow, bedankt voor het compliment en je 5 sterren. Veel plezier van je aankoop! ^MB

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
Alles is vlot verlopen. De artikelen ogen mooi. De verpakking was top. Eigenlijk zou ik een 5 kunnen geven, maar perfect bestaat niet, toch ?
4.00
Goed

brandfield.be antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het compliment. Het is leuk om een positieve reactie van je te ontvangen. Veel plezier van je style item en tot ziens bij Brandfield! ^MB

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
God
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Ordered before 23.00h not delivered next day as advertised, but day after. Not mad about it though, just pointing it out... Otherwise perfect service.
4.33
Goed

brandfield.be antwoordt: 20-05-2019
Thank you for your review. How annoying that the package was not received by you the next day, that is of course not our intention. Sorry for the inconvenience. We hope you enjoy your purchase. ^MB

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Snel geleverd & producten zijn top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Alles was prima, maar het produkt kwam niet overeen met mijn verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
snelle levering, uitgebreid assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Doe zo verder,dikke duim voor jullie team
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
abc
5.00
Uitstekend

brandfield.be klantbeoordeling

brandfield.be

Dé specialist in style items

brandfield.be werd op 09-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantendienst@brandfield.be
brandfield.be
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.